Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σου ζήτησα να μου κάνεις την χάρη. Εγώ γιατί στην κάνω διαρκώς...?
θα θελα πολυ να ακουσω σε τι ακριβως μου κανεις διαρκως τη χαρη...να ξερω γιατι σου χρωσταω ευγνωμοσυνη δηλαδη...
Σου ζήτησα να μου κάνεις την χάρη. Εγώ γιατί στην κάνω διαρκώς...?
θα θελα πολυ να ακουσω σε τι ακριβως μου κανεις διαρκως τη χαρη...να ξερω γιατι σου χρωσταω ευγνωμοσυνη δηλαδη...
Στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που λές συνήθως ρε Πανούλη.
Και μάλιστα απαιτείς να σου μιλήσουμε και σοβαρά.
Στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που λές συνήθως ρε Πανούλη.
Και μάλιστα απαιτείς να σου μιλήσουμε και σοβαρά.
παπαριες λες συνηθως εσυ τπαπ...περα απο τις παπαριες που λες, ειρωνευεσαι κιολας κοσμο, χωρις μαλιστα να εχεις καποια ουσιαστικη συνεισφορα στο φορουμ, που να σου επιτρεπει το υφος καρδιναλιου που εχεις...
λοιπον, αν εχεις προβληματα, υπαρχουν πολλοι τροποι να τα λυσεις εκτος φορουμ...
Σεμνά αδέρφια...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
καπου ειδα οτι εφταιγε το 206 με τις αναρτησεις και τα 120km που πηγαινε...
οκ δηλ.εγω που εχω καλο σασι με coilover αναρτηση,225/40/18 λαστιχα σε ζαντα 8Χ18,
345 mm εμπρος φρενα διαμετρο με τακακια οσο ενα κουτακι coca cola σε μεγεθος,esp τελευταιας γενιας ..και παω με 120km οταν το αμαξι εχει 220+ km απο το εργοστασιο τελικη αλλα το εχω παει 245+...και βγαζει 240hp στο dyno με 37kg ροπη..αποκλειεται να ειχα εκει ατυχημα?????
σκεφτειτε πριν γραψετε...
οταν η ασφαλτο ειναι χαλια ΤΙΠΟΤΑ δεν σε κραταει στον δρομο σε μια διορθωση ή λαθος εκτιμηση..
αρα φταει η κλιση της στροφης και η ποιοτητα της ασφαλτου...
και ωραια τι ξερουμε αυτο,αλλα αν για ενα sec κανω λαθος εκτιμηση επειδη δεν ειμαι ο ranioti ...πρεπει να παθω ατυχημα δηλ.???
αν ειναι ετσι επειδη ξερω οτι ο δρομος ειναι χαλια να μην οδηγησω καθολου..
εκτος αν ολοι οι χεραδες εχουν μαζευτει εδω μεσα και επειδη ξερουν τον δρομο πανε ταπα ακομα και με χαμηλη προσφυση...
για να συμβει ενα ατυχημα οι παραγαοντες ειναι ΠΑΝΤΑ πανω απο ενας..τουλαχιστον δυο στο 99% των περιπτωσεων.
ας μην ειστε απολυτοι,και μαθετε να μην ειστε αυστηροι κριτες χωρις να εχετε ολα τα στοιχεια μπροστα σας..
δηλ.αν το 206 ειχε προγραμμα,αναρτηση,φρενα κτλ..και δεν μας λεγαν οτι πηγαινε με 120km...θα λεγατε οτι ετρεχε...ναι ο ηλικιωμενος κυριος με κοσμο μεσα πηγαινε ταπα!!!!για να κανει φιγουρα.
σκεφτειτε πριν γραψετε!
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Μπορεί να έχεις δίκιο. Και να είμαι έτσι όπως με περιγράφεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παπαριες λες συνηθως εσυ τπαπ...περα απο τις παπαριες που λες, ειρωνευεσαι κιολας κοσμο, χωρις μαλιστα να εχεις καποια ουσιαστικη συνεισφορα στο φορουμ, που να σου επιτρεπει το υφος καρδιναλιου που εχεις...
λοιπον, αν εχεις προβληματα, υπαρχουν πολλοι τροποι να τα λυσεις εκτος φορουμ...
Αυτό ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΊ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Και τουλάχιστον θα έπρεπε να ΣΕΒΕΣΑΙ λίγο περισσότερο τις ψυχές ΟΛΩΝ εκείνων που αφήσαν την τελευταία τους πνοή στην καρμανιόλα αυτή, ώστε εσύ αβίαστα και ελαφρά τη καρδία να έλθεις σήμερα να μας πείς ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Άρα λοιπόν, να μην τον φτιάξουμε.
Αυτά έπρεπε να τα ξεστόμιζες όμως στον Πατέρα, με τον οποίο βγάζαμε νεκρά τα δύο του Αγγελουδάκια από το πίσω τζάμι εν μέσω ουρλιαχτών της κακομοίρας Μάνας που δεν έδινε καθόλου σημασία στο τι της είχε συμβεί, παρά πόναγε για τα μωρά της...
Και όλα αυτά γιατί έφυγε γλυστρώντας από το αντίθετο ένα Χιουντάι, και πέρασε καρφί σημαδεύοντας στην μέση το Βέκτρα που προπορευόταν από μένα...χωρίς να τρέχει κανείς, χωρίς να βρέχει, χωρίς τουλ εμφανή αίτια, πέραν του κατσαρώματος του αντίθετου οδοστρώματος.
Μπροστά μου έγινε και άνετα θα μπορούσα να μην ήμουν εδώ.
Γιατί με ένα διαχωριστικό η οικογένεια αυτή σήμερα, θα έπερνε το πρωινό της όλη μαζί.
Στον Πατέρα πήγαινε πέστα, Πανούλη.
Όχι σε μένα.
Που για να γράψεις τα ΜΙΣΑ χλμ από αυτά που έχω κάνει στον ''υπέροχο αυτό δρόμο'' Κορίνθου-Πύργου θα πρέπει να είσαι φοιτητής για άλλα 20 χρόνια.
Άντε λέμε, που σηκωθήκαν οι ναυταίοι να γαμήσουν τον καπετάνιο.
Σκέψου περισσότερο, γράφε λιγότερο.
Κύριοι πρώτα απ' όλα καλησπέρα και ηρεμήστε λίγο......![]()
Διάβασα το πόστ του συμφορουμίτη μας που κάνει κάποιες επισημάνσεις για τον δρόμο αυτό που
όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι είναι επικίνδυνος......
Αρα έχουμε σαν δεδομένο ότι ο δρόμος είναι άθλιος όπως όλοι οι ελληνικοί δρόμοι...
Εμείς σαν οδηγοί τι κάνουμε γι αυτό? Και δεν εννοώ τι κάνουμε από μεριάς διαμαρτυρίας εννοώ ποια
είναι η συμπεριφορά μας ως οδηγοί σε τέτοιους δρόμους όταν οδηγάμε τα σούπερ ντούπερ μηαχανάκια
μας ή τα αυτοκίνητα μας εκεί? Να απαντήσω κιόλας? Πάμε σα βασιλιάδες της ασφάλτου....![]()
![]()
Θα συμφωνήσω με τον p@nos στο ότι λέει ότι ''ο δρόμος είναι μια χαρά''.... σίγουρα το λέει κάπως μεταφορικά...
εννοώντας δηλαδή ότι ο δρόμος, η κατάστασή του δρόμου δηλαδή είναι δεδομένη και ενώ την γνωρίζουμε
ΔΕΝ συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει........
Περισσότερα το βράδυ καλό σας απόγευμα!![]()
![]()
προφανως το huindai ετρεχε και δεν ειχε φρενα,αναρτηση κτλ, απο αυτα που εχω εγω,για αυτο εφυγε απεναντι...ο δρομος ηταν μια χαρα.!!!!
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
εκεινη την τρυπα/κρατηρα καπου στο υψος Κιατου/Ξυλοκαστρου (δεν θυμαμαι ακριβως) με κατευθυνση προς Κορινθο την εκλεισαν η ακομα???
στη γη που παταμε υπαρχουν και σκατα!
Το νου σας μη τα πατησετε, κολανε και βρωμανε!
![]()
[B]
Και τουλάχιστον θα έπρεπε να ΣΕΒΕΣΑΙ λίγο περισσότερο τις ψυχές ΟΛΩΝ εκείνων που αφήσαν την τελευταία τους πνοή στην καρμανιόλα αυτή, ώστε εσύ αβίαστα και ελαφρά τη καρδία να έλθεις σήμερα να μας πείς ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
+1
Ας φτιαχτεί ο δρόμος όσο πιο γρήγορα γίνεται και κάποια στιγμή εύχομαι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια για την κατάντια του γιατί τους βαραίνει ο θάνατος πολλών αθώων ψυχών.
---Dum spiro, spero---
βρε φιλε μου , εχεις ενα υφος σαν να εισαι αυτος που ανακαλυψε την ασπιρινη.Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
προφανως το huindai ετρεχε και δεν ειχε φρενα,αναρτηση κτλ, απο αυτα που εχω εγω,για αυτο εφυγε απεναντι...ο δρομος ηταν μια χαρα.!!!!
για πες μας ομως και τι νομιζεις,
σε ενα δρομο με γιαλι ασφαλτο και αναποδη κλιση, αν πας με 50 χλμ θα σταματησεις αν φρεναρεις?
στον ιδιο δρομο αν πας με 150 χλμ τι θα γινει αν φρεναρεις, θα σταματησεις?
loipon καπετανεε...κατ'αρχην θελω να μου πεις αν εισαι οδηγος κτελ, ετσι ωστε να μπορεσω να καταλαβω γιατι θελω 20 χρονια για να βαλω τα μισα χιλιομετρα ΣΟΥ στο δρομο αυτο(καλα πρεπει να εχεις κανει δισεκατομυρια χιλιομετρα σε αυτο το κομματι)
το προσπερναμε αυτο λοιπον...
και παμε παρακατω...θελω να μου πεις κατι ακομα, γιατι εγω δε σκεφτομαι, σε αντιθεση με εσενα(που προφανως σκεφτεσαι)
πες μου πως ακριβως, το χιουνται, εφυγε απο το αντιθετο ρευμα ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ, χωρις να βρεχει, με κανονικη ταχυτητα(φυσικα το να υπηρξε καποιο προβλημα στο αυτοκινητο, δε το λαμβανουμε υποψιν, κατι που θα μπορουσε να προκαλεσει σοβαρο τροχαιο σε οποιοδηποτε δρομο)
(και μια παρενθεση ακομα...στην περιπτωση οποιουδηποτε τεχνικου προβληματος που προκαλεσε ατυχημα...και ενας συλογισμος με το φτωχο-κατα εσενα φυσικα- μυαλο μου...
αν θυμαμαι καλα ο Byron, πριν μερικες βδομαδες ειδε ενα αμαξι στην αττικη οδο ξαφνικα να διπλωνει στην εθνικη...αν καποιος επεφτε επανω του οταν ηταν ακινητο στη μεση της εθνικης θα γινοταν ενα πολυ σοβαρο τροχαιο...αυτο φυσικα κανει αυτοματως την αττικη οδο καρμανιολα ετσι?)
και παμε παρακατω...για το κομματι κορινθου πατρων...συγκεκριμενα ξερω τρια ατυχηματα απο τον περιγυρο μου που εχουν γινει σε αυτο το κομματι...ενας πιωμενος που βγηκε, και δυο γληγοροι, με μετωπικη...
εσυ βεβαια με το δεσιμο που εχεις με τα εκατομμυρια χιλιομετρα στο δρομο αυτο, θα νιωθεις φανταζομαι πλεον καθε φορα που γινεται ατυχημα...εγω δυστυχως δεν εχω αναπτυξει τετοια αισθηση, αλλα επειδη εδω εχουμε και τα τοπικα καναλια που μας λενε τι γινεται, μαθαινουμε ολα τα ατυχηματα που γινονται σε αυτο τον δρομο...σε ολα λοιπον ηταν υπαιτιοτητα ΟΔΗΓΟΥ.
Και ολα, επειδη βγηκε να κανει προσπεραση στο αντιθετο ρευμα...ΟΛΑ
με λιγα λογια, οπως το σκεφτομαι εγω ο αδαης...ολα εγιναν διοτι ο καθε οδηγος, απλα δεν ηταν σε θεση να γνωριζει το αν μπορουσε να προσπερασει με ασφαλεια...και φυσικα επειδη βγηκε στο αντιθετο ρευμα(εδω παμε στην μαλακια-κατ εσενα- που ''πεταξα'' οτι οδηγουμε στη βοηθητικη, και αποφευγουμε τους ταρζαν απο απεναντι...εκει οπως ειπα βεβαια, οδηγουν ολοι οι επαγγελματιες,ΚΤΕΛ και φορτηγα, αλλα αυτοι εχουν κανει μονο εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα σε αυτο το δρομο, και δε ξερουν ακομα)
και ετσι επειδη επιασες την προσωπικη σου ιστορια...και για να πατησεις και να μου πεις, και να προκαλεσεις την δημοσια οργη αρχισες τα περι αγγελουδια, πονος αιματα κλπ(φυσικα δεν ειπες την αιτια που εφυγε το αμαξι απο απεναντι, και δε μπορει, καποια ερευνα θα εγινε, για τι τι σκατα εγινε)
μια παρεα γνωστων μου...πριν απο 5 χρονια στο νησι...επαρχιακο στροφιλικι νησιου με το γκρεμο απο κατω...5 ατομα μεσα στο αμαξι...ο οδηγος ειχε κεφακια για γρηγορη οδηγηση...και βρεθηκε στο γκρεμο μαζι με τους 5...για ανεξηγητο λογο, κανενας δεν επαθε ουτε γρατζουνια...
και παμε στην αιτια τωρα...το δεδομενο ειναι ενας κωλοδρομος επαρχιακος, χωρις φωτισμο με γκρεκμο, χωρις μπαριερες...ποιος φταιει?
η μπαριερα(που δεν υπαρχει?)
ο γκρεμος(που υπαρχει χρονια?)
το φως που δεν υπαρχει(?)
ο οδηγος που εκανε επιδειξη μηπως?
προσωπικα, οπως το βλεπω εγω...για τις ψυχες που χαθηκαν, φταιγαν καποιοι ανεγκεφαλοι...που ειχαν το μυαλο τους στο πουλι τους...
και η κοπελιτσα με το 1000αρι που εφυγε στη σουζα...δεν εφταιγε η σουζουκι που εβγαλε φτηνο δυνατο μηχανακι...αυτος που ανοιξε το γκαζι εφταιγε...
μερικα απο αυτα ειναι διαφορα που σκεπτομαι εγω ο αδαης με το πτωχο μου το μυαλο...
και τωρα, τα περι καπετανεων, ναυτων, μαναβηδων και αγγουριων, μπορεις να τα λες σε κοσμο που εχεις γνωρισει, στα δσ σας, στις βολτες και στον περιγυρω σου...επειδη ουτε μπυρες εχουμε πιει, ουτε βολτες εχουμε παει μαζι, ουτε στον περιγυρω σου ανοικω, να προσεχεις πολυ τις εκφρασεις σου...
και κατι τελευταιο...μεχρι στιγμης, δε μου την εχει χαρισει ποτε, κανεις, και για κανενα λογο...και σιγουρα δεν περιμενω απο εσενα να μου χαρισεις οτιδηποτε...
κοιτα δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε οτι μεριδιο μεγαλο εχει το 206 που πηγαινε με 120 στην στροφη.
δεν ημουν παρων αρα δεν ξερω..
με 50km σταματας.
με 150Km δεν παω σε δρομο-στροφη που ξερω οτι γλυστραει και το αμαξι που εχω ή οι ικανοτητες μου ειναι περιορισμενες.
και η μηχανη μου παει με 200km αλλα δεν παω πανω απο 140-160 km σε εθνικη με κινηση.αν ο δρομος εχει στροφες κοβω διοτι το πισω λαστιχο ειναι στα τελευταια του,και αν γλιστραει η ασφαλτος δεν θελω εκπληξεις.
αν ομως ειχα καινουρια λαστιχα και ασφαλτο Γερμανικη ναι θα πιεζα...
αρα εκτιμω την κατασταση και ολους τους παραγοντες και αναλογα πρατω...(παντα ομως σαν ανθρωπος μπορει να κανεις ενα λαθος ή να συμβει ενας μη φυσιολογικος παραγοντας)
μην μου θυμιζεις τους μαγκες που κατηγορουσαν το ABS στις μηχανες και το ESP στα αυτοκινητα οτι τους κοβει την οδηγικη ευχαριστηση..
διοτι αυτοι ανακαλυψαν την ασπιρινη...εγω δηλ.που δεν μπορω να οδηγησω μηχανη χωρις ABS και που αν βγαλω για 2sec το esp το αμαξι σπινιαρει παντου και παντα δεν ξερω να οδηγαω.
Εντάξει, Πάνο, έχεις δίκιο.
Ξέχνα όλα όσα έγραψα. Κράτα μόνο αυτό: ΣΕΒΑΣΜΟΣ, νέος. ΣΕΒΑΣΜΟΣ.