Mραβο ρε παιδια πολυ ωραιες φοτο εγω γιατι δεν κουβαλαω ποτε φωτογραφικη ρε γμτ με το τηλεφωνο δουλεια δεν γινετε!!!
Mραβο ρε παιδια πολυ ωραιες φοτο εγω γιατι δεν κουβαλαω ποτε φωτογραφικη ρε γμτ με το τηλεφωνο δουλεια δεν γινετε!!!
«Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να ξεγελάει κανείς τον εαυτό του.
Γιατί ό,τι επιθυμούμε, πρόθυμα και το πιστεύουμε.
Η πραγματικότητα, όμως, πολλές φορές είναι διαφορετική.»
Δημοσθένης
cbrxx.darkbb.com
Μπά. Την δικιά μου με κινητό την έβγαλα. sonyericsson K800.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xaris XX
Εξάλλου, γιαυτό πήρα το συγκεκριμένο κινητό. Για να βγάζει και φώτος.![]()
ΓΙ αυτό μ αρέσει η νύχτα...άντε οι άλλοι...τίποτα?![]()
Get your motor running..
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Εγω εχω το nokia 5800 αλλα το βραδυ μου τα χαλαει πολυ τα πραγματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Μπά. Την δικιά μου με κινητό την έβγαλα. sonyericsson K800.
Εξάλλου, γιαυτό πήρα το συγκεκριμένο κινητό. Για να βγάζει και φώτος.![]()
«Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να ξεγελάει κανείς τον εαυτό του.
Γιατί ό,τι επιθυμούμε, πρόθυμα και το πιστεύουμε.
Η πραγματικότητα, όμως, πολλές φορές είναι διαφορετική.»
Δημοσθένης
cbrxx.darkbb.com
Γεια σου Χαρη ΧΧ, ολο σε παρομοια φορουμ μοτοσυκλετας συναντιομαστε. Και εχουμε να ιδωθουμε καπου 6-7 χρονια αν δεν κανω λαθος...![]()