Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 151

Θέμα: ΣΟΣ προσοχη στη κορινθου-πατρων

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν θα μπω στη διαδικασια να το αναλυσω οποιος θελει το αποδεχεται - ακολουθει, οποιος νομιζει το αντιθετο το γραφει στα @@δια του. Απλα προσωπικη αποψη-γνωμη ειναι και τιποτα παραπανω:

ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 50 H ME 150. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 200 ΧΛΜ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

συμφορουμίτες νομίζω πως ξεφεύγουμε από το θέμα.

αν όλοι συμφωνούμε πως ο δρόμος είναι χάλια και πως όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι ,ώστε να προσαρμόζουμε την οδήγηση μας στο δρόμο ανάλογα την επικινδυνότητα του ,

τότε δε βρίσκω το λόγο να αρπαχτούμε !!

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    τα χριστουγεννα ηταν η τελευταια φορα που περασα με το ιχ και το παιδι.
    δεν ξερω για εσας, αλλα εμεις συμφωνησαμε αν δεν τελειωσει ο δρομος, ΔΕΝ ξαναπαμε προς τα εκει.
    ρε το οχταχρονο ρωτησε μπαμπα γιατι πληρωνουμε διοδια?αφου ειναι χαλια ο δρομος
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν θα μπω στη διαδικασια να το αναλυσω οποιος θελει το αποδεχεται - ακολουθει, οποιος νομιζει το αντιθετο το γραφει στα @@δια του. Απλα προσωπικη αποψη-γνωμη ειναι και τιποτα παραπανω:

ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 50 H ME 150. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 200 ΧΛΜ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!
    ase mas re file, mia xara einai o dromos leme...

To lene 22xronoi foithtes... Eggyhsh...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

μην ξανακυκλοφορισεις πουθενα εντος ελλαδας, με εξαιρεση την αθηνα, καθως και την αττικη οδο...

οσο για το 22χρονος φοιτητης...μη ζηλευεις, δε γινεται να τα χεις ολα

Πάνο, ανεβαίνεις πολύ συχνά σ' αυτό το καλάμι και το βλέπω να σπάει...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Ξεκολατε ρε σεις, δεν ειναι για αντιπαραθεσεις το θεμα, εχουν χαθει εκατονταδες συνανθρωποι μας εκει περα!

Μια απο τις πιο συνηθισμενες εκδρομες που κανω με μηχανη η αυτοκινητο ειναι η Κορινθος - Κιατο - Λ.Δοξα και το περασμα του δασικου για Ζαρουχλα...

ε λοιπον προτιμαω να κανω τον δασικο πισω απο Ζαρουχλα προς Λ.Δοξα (ακομα και αν χιονιζει) και να ξανακατεβω ολη τη Ζηρεια παρα να παω απο Ακρατα πισω...

ουτε για αστειο δεν ξαναπερναω απ εκει, εχω χρονια να διανυσω τον κολοδρομο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πάνο, ανεβαίνεις πολύ συχνά σ' αυτό το καλάμι και το βλέπω να σπάει...

οκ...εχει πλακα οταν δεν εχει τι να πει ο αλλος, τα ριχνει ολα σε εναν αριθμο...τωρα λοιπον μπορω να αποκτησω το πρεστιζ για να μπορω να γραφω στο φορουμ, μιας και αυτος ο μαγικος αριθμος αλλαξε...για τα ματια σας μονο

Ας πω και εγω τη γνωμη μου αν και δε ξερω αν τα κμ που εχω κανει ή η ηλικια μου μου επιτρεπει να γραψω εδω....η δικια μου εμπειρια με το δρομο ειναι η εξης:τις πρωτες 2-3 φορες που εκανα τη διαδρομη αυτη εχοντας ακουσει για τα χιλιαδες ατυχηματα και πηγαινα σα κοτα παντα ταξιδεξα με ασφαλεια και δεν ενοιωσα κανενα κινδυνο!Οταν ομως ψιλοσυνηθησα τη διαδρομη και λεω 'το 'χω' τοτε ηταν που ειδα το χαρο...αυτο δε σημαινει οτι φταει απολυτα ο δρομος...απλα ο συγκεκριμενος δυσκολα συγχωρει το λαθος του οδηγου...

επισης ζω για τη στιγμη που θα σταματησουμε να κραζουμε καποιον που δηλωνει οτι πηγαινει με 140 λες και κανεις απο δω δεν το κανει...μου θυμιζει τη Λουκα που κραζει τους υπολοιπους με απολυτη σοβαροφανεια.....ελεος σταματηστε επιτελους...ολοι αυτοι οι μαλακες που πηγαινουν με 300αρες δεν γραφουν στα φορουμ?....αντε και το επομενο βημα ειναι να σταματησουμε να κραζουμε οποιον δε φοραει ολοσωμη για να παει να παρει τσιγαρα...!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    οκ...εχει πλακα οταν δεν εχει τι να πει ο αλλος, τα ριχνει ολα σε εναν αριθμο...τωρα λοιπον μπορω να αποκτησω το πρεστιζ για να μπορω να γραφω στο φορουμ, μιας και αυτος ο μαγικος αριθμος αλλαξε...για τα ματια σας μονο

Κόψε τις μαλακίες ρε και σοβαρέψου...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κόψε τις μαλακίες ρε και σοβαρέψου...

σοβαροτατος ειμαι

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Διακριτά μαθηματικά μου θυμίζει ο διάλογος...

Εμείς λέμε, κάνει κρύο, ντύσου ζεστά.
    Εσύ λες Αν ντυθείς ζεστά δεν κρυώνεις.

Μόνο που το γεγονός είναι η θερμοκρασία, είτε ντυθείς, είτε όχι, δεν παύει να κάνει κρύο...

3 προτάσεις, πολλά κιλά ουσία. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

:

Συνοδοιπόροι,

Ας καταθέσω και εγώ την όποια προσωπική μου εμπειρία (και όχι άποψη):
    Καλοκαίρι του 09 και κατεβαίνω Πάτρα βράδυ, με το κουτί και τα παιδιά να κοιμούνται στο πίσω κάθισμα. Πριν την Ακράτα χαλάει το αυτοκίνητο (έμεινε από τρόμπα βενζίνης), χωρίς να προειδοποιήσει, διακοπές τροφοδοσίας κλπ, και είμαι στη δεξιά, ξερετε ΛΕΑ ή για την παραλίγο εθνική οδό κανονικής κυκλοφορίας, ακίνητοποιημένος, πάνω σε στροφή, βράδυ, με αλαρμ, χωρίς να προλάβω να βγάλω τρίγωνο, την ώρα που έρχεται πατημένο ΚΤΕΛ και ΙΧ να το προσπερνάει. 'Οχι απλώς είδα το χάρο, τον καλησπέρησα κιόλας. Το ΚΤΕΛ έκοψε τσίμα τσίμα αριστερά, πέταξε το ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα και με προσπέρασε ΟΡΙΑΚΑ. Μέχρι να βγάλω τα παιδιά από το αμάξι μέτρησα πολλά χρόνια να μου κόβονται. Δε νομίζω ότι έφταιγε κανείς για το παραλίγο πολύνεκρο παρα μόνο ο - μια χαρά - δρόμος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    δν τα διαβασα ολα τα ποστ, απλα επειδη εχω κανει απειρες φορες το δρομο ως φοιτητης εδω με αυτοκινητο εχω κινδυνεψει πολλες φορες ενω με μηχανη οχι

με μηχανη περνας χαλαρα εχεις χωρο κ πας με το ρυθμο σου ευκολα κ ανετα.. δν ειχα προβλημα πουθενα. με ταχυτητες 150-170

στο αμαξι οταν πιανουν το μισο δρομο φορτηγα αναγκαζονται οι οδηγοι να προσπερνουν κ χτυπαν οι καθρεπτες παλαμακια.. κ επειδη ολων η υπομονη εχει κ τα ορια της ρισκαρουμε κ προσπερναμε φορτηγα κ σε στροφες κ χωρις πολλη ορατοτητα κλπ

επισης ο δρομος δν εχει καλη ασφαλτο αλλα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικος απο τη βαρετη αθηνων κορινθου.
    Sorry ρε φίλε, διασκέδαση είναι αυτό? Ζήτω η βαρεμάρα!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Re: :

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

Sorry ρε φίλε, διασκέδαση είναι αυτό? Ζήτω η βαρεμάρα!
    Κάνω εδώ και μια δεκαετία την διαδρομή 10-15 φορές το χρόνο, χειμώνα καλοκαίρι...

ΟΛΟΙ περάσαμε απο αυτή την διαδικασία, να θεωρούμε την οδήγηση και την ζωή μας videogame, το να το υπερασπιζόμαστε όμως σαν άποψη ζωή. εντάξει, γινόμαστε επικίνδυνοι. Για αυτό και μεγαλώνουμε ωριμάζουμε κλπ κλπ κλπ

Re: Re: :

Κάνω εδώ και μια δεκαετία την διαδρομή 10-15 φορές το χρόνο, χειμώνα καλοκαίρι...

ΟΛΟΙ περάσαμε απο αυτή την διαδικασία, να θεωρούμε την οδήγηση και την ζωή μας videogame, το να το υπερασπιζόμαστε όμως σαν άποψη ζωή. εντάξει, γινόμαστε επικίνδυνοι. Για αυτό και μεγαλώνουμε ωριμάζουμε κλπ κλπ κλπ

praγματικα αδυνατω να καταλαβω που εχεις σκαλωσει...

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στη γλίτσα
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 16:50
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 12:07
  3. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44
  4. ΕΟ Κορίνθου-Πατρών