Σελίδα 56 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    [...]Δε νομιζω ομως μετα απο τον πονο που ενιωσες, ιδιαιτερα στην τσεπη σου, να το ξανακανεις![...]
    πορτοφολάς...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Δε νομιζω ομως μετα απο τον πονο που ενιωσες, ιδιαιτερα στην τσεπη σου, να το ξανακανεις!
    τον χουφτωσες με τα αρκουδοχερα σου;

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    για πε λεπτομε...

επισης...

Ρε μπαγασακο μου εφτιαξες την ημερα πρωι πρωι. Σε ειδα, με το που εχω κατεβει απο το σπιτι για να παω την δουλεια, να αφήνεις το χερι της γιαγιας σου και να τρεχεις καταπανω μου. Μου ειπες οτι ηθελες να δεις την μηχανη μου και να με δεις να φευγω. Σε ρωτησα αν σου αρεσουν οι μηχανες και μου εγνεψες. Το κορυφαιο ηταν οταν σε ρωτησα τι κανουμε πριν ανεβουμε στην μηχανη και μου ειπες με ενα τερααααστιο χαμογελο: "Βαζουμε το κρααααανος".

Φυσικά αυτο απο μονο του δεν ειναι τιποτα. Ειναι ομως αν σκεφτεις οτι ο μικρος ειναι μολις 5!!!

Ε, μετα απο αυτο...

Τ Ε Λ Ο Σ . -
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    το ότι πας ανάμεσα στη κίνηση με +10, +20 γρηγορότερα από τον άλλο δεν είναι σοβαρός λόγος για να λες κάποιον κουλάδι. Αν δεν γουστάρεις, άλλαξε λωρίδα και καντην απο αλλού. Μήπως θες να σου στρώνουν και ροδοπέταλα εκεί που περνάς? Φίλε, ανάμεσα από τα αμάξια περνάμε. Ένας να ανοίξει μία πόρτα, να αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας, την κάτσαμε. Χαλάρωσε και μη πιέζεις το μπροστινό σου. friendly
    και για πες μας ειδικέ εσύ πως αλλάζεις λωρίδες στην κίνηση όταν ο μπροστινός σου πάει πιο αργά κι από τα αυτοκίνητα; πρέπει να αρχίσουμε τα χωσίματα; friendly.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    και για πες μας ειδικέ εσύ πως αλλάζεις λωρίδες στην κίνηση όταν ο μπροστινός σου πάει πιο αργά κι από τα αυτοκίνητα; πρέπει να αρχίσουμε τα χωσίματα; friendly.
    βασικα πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτο που κανουμε ειναι παρανομο ουτως η αλλως οποτε δυστυχως δεν κανεις τιποτα.Οπως και στα αυτοκινητα δεν μπορεις να απαιτησεις να κανει λιγο δεξια να περασεις το ιδιο και στα μηχανακια.Ο δρομος εχει φτιαχτει για να κυκλοφορουμε αναμεσα στις λωριδες και οχι πανω σε αυτες.

Λιακο, αν δεν κουλάρεις, σε βλέπω μια μερα να τα τρως τα μουτρα σου...

Με περισσή ευκολία τους βγάζεις όλους κουλαδια... κοψε κατι αδερφε γιατι ή απο την τσαντιλα σου θα κανεις μαλακια ή κανενα κουλαδι θα σου περάσει την ανθοδέσμη κολαρο...

Διήθηση κανουμε, παράνομη. Δε γίνεται όλοι να έχουν το νου τους συνέχεια ΚΑΙ μπροστά μην κανει κανεας μαλακια και τους φάει ΚΑΙ πίσω να ανοιγουν δρόμο στον παγκόσμιο.

Ειδικά εαν o παγκόσμιος εχει Vstrom :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
    για πε λεπτομε...

Δεν βλεπω την ωρα να γυρισω Αθηνα και να δανειστω κανα μηχανακι εστω μονο για 1 βολτα...Μου λειψε γαμωτο.
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω στον Κηφισσο πάντως καθημερινα , περισσοτερη ωρα κοιταζω τους καθρεφτες για το ποιος γρηγορος ερχεται να κανω δεξια , αναμεσα σε κανα αυτοκινητο για να περασει , παρα μπροστα.
    Ειναι πολυ κουραστικο.
    Κι ολο αυτο γιατι απλα δεν τηρηται ο ατυπος κανονας του "+20" απο την ταχ. των αυτοκινητων.
    Τα μηχανακια , τουλαχιστον στον Κηφισσο , κινουνται με +50 απο τα αυτοκινητα.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    εγώ χαλαρός είμαι. τώρα για την ανθοδέσμη κολάρο άν θες να σου δώσω τα στοιχεία του ρωσοπόντιου ταρίφα που έτρωγε κουτουλιές πριν από κάνα μήνα στην Π. Ράλλη να τον ρωτήσεις.

εγώ δηλαδή είμαι ο μαλάκας που κοιτάζω καθρέφτες και όταν έχω κάποιον που πάει πιο γρήγορα από εμένα κάνω στην άκρη με την πρώτη ευκαιρία ε; ok θα το έχω υπόψην.

εγώ δηλαδή είμαι ο μαλάκας που κοιτάζω καθρέφτες και όταν έχω κάποιον που πάει πιο γρήγορα από εμένα κάνω στην άκρη με την πρώτη ευκαιρία ε; ok θα το έχω υπόψην.
    Ναι, όλοι το κάνουν αλλα ΔΕΝ ειναι υποχρεωμένοι να έχουν συνεχώς το νου τους εκεί και μόλις πλησιάσεις να παραμερίζουν, μπορει να ειναι πιο γρήγοροι και απλά να μην εχουν χώρο εκείνη τη στιγμή, μπορεί να εχουν δει το μπροστινο αμαξι να ετοιμαζεται να αλλαξει λωρίδα.

Επισης μπορεί απλα να μην εχουν χώρο να σε αφήσουν να περάσεις.

Απ' οσα διαβαζω εδω, οδηγείς μαλλον επιθετικά και αυτο μονο καλό δεν ειναι. Εαν ω μοι γενοιτο στουκαρεις σε κανενα μπροστινο, το "κοιταζα καθρεφτες" δε θα χρησιμεύσει σα δικαιολογία.

Αυτά

(πάρε τον τιγρη να δεις πως παραμερίζουν όλοι )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

(πάρε τον τιγρη να δεις πως παραμερίζουν όλοι )
    Κάτσε να τον πετύχω καμιά μέρα με το ΧΤ να του κοπεί η φόρα. Ξέρω που συχνάζει :P
    Life begins at 45°.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm

Οχι δεν είσαι, αλλά δεν πάει να πει πως όλοι πρέπει και μπορούν να κάνουν έτσι, για διάφορους λόγους. Γιατί φοβούνται γιατί το κουτί είναι κολλημένο στο μπροστινό του, γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm να πάνε ποιο γρήγορα γιατί γιατί γιατί είσαι από πίσω και πρέπει να περιμένεις με υπομονή σε μια ούτως η άλλος, παράνομη πράξη.
    Καλό είναι να κάνουν στην άκρη να περνάνε τα ποιο γρήγορα αλλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, οπότε περιμένεις στην ουρά που έτσι και αλλιώς πάει ποιο γρήγορα από τα κουτιά.
    Υπομονή θέλει φίλε και τους εγωισμούς στην άκρη για να διαβιώσεις σε αυτή τη κόλαση της καθημερινότητας
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Παρακαλώ & πάλι μόνο τα μηνύματα σας σε σχέση με τι, ποιον, ποια είδατε. Σχόλια θα κόβονται. Ευχαριστώ
    στο 1ο ποστ απο τον MikeG, αντε να μην σας μπαναρω όλους,

αν θελετε να κραξετε τον Λιακο ο σωστός τροπος είναι αυτος:

Σε είδα τυροπιτουλα μου πρωι πρωι να καταληγεις στο στομαχι μου και να κοβεις την λιγουρα που είχα,

ααααααααααα και λιακο σταματα τις μ@λ@κιες με τα αλλα μηχανακια στην διηθηση

σας την ειπα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Οχι δεν είσαι, αλλά δεν πάει να πει πως όλοι πρέπει και μπορούν να κάνουν έτσι, για διάφορους λόγους. Γιατί φοβούνται γιατί το κουτί είναι κολλημένο στο μπροστινό του, γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm να πάνε ποιο γρήγορα γιατί γιατί γιατί είσαι από πίσω και πρέπει να περιμένεις με υπομονή σε μια ούτως η άλλος, παράνομη πράξη.
    Καλό είναι να κάνουν στην άκρη να περνάνε τα ποιο γρήγορα αλλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, οπότε περιμένεις στην ουρά που έτσι και αλλιώς πάει ποιο γρήγορα από τα κουτιά.
    Υπομονή θέλει φίλε και τους εγωισμούς στην άκρη για να διαβιώσεις σε αυτή τη κόλαση της καθημερινότητας
    +900

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF