και οποιος βαριεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όποιος φοβάται ...πάει και κοιμάται....
και οποιος βαριεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όποιος φοβάται ...πάει και κοιμάται....
...ψαχνει δικαιολογιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και οποιος βαριεται?
Ναι ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
...ψαχνει δικαιολογιες...
ετσι ειναι..μοτο για ταξιδι το χτ.
παμε παρακατω τωρα?
Αυτο ειπα και γω.....ας το πουλησει να τελειωσει η ιστορια...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Ναι ρε..
ετσι ειναι..μοτο για ταξιδι το χτ.
παμε παρακατω τωρα?
![]()
Ωραία Vespa.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Έλα να σε φτιάξω και λίγο.......είμαι προδότης το ξέρω.......![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραία Vespa.![]()
Ποια απ' όλες .....![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ti κακός που είσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποια απ' όλες .....![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά θα σου πώ ότι και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.Εβγενα αττική οδό και όταν έγραφα 120-130 το μηχανάκι έτρεμε σαν τρελό.Το μαμά φτερό κουνάει υπερβολικά πολύ και για αυτό στην συνέχεια τσέκαρα ζάντα-λάστιχο-(αλλαγή μπροστινού φτερού) και είδα μια μικρή βελτίωση,στην συνέχεια το έδωσα στον μηχανικό μου και μου είπε πως θα τσεκάρει τα μπροστινά γιατί κατα 99% αυτά φταίνε.Όταν το πήρα το μηχανάκι ήταν τελείως διαφορετικό το κοντέρ μου έγραφε μέχρι 180 (λόγο και sm ζάντας έτσι) αλλά και πάλι ούτε κούναγε έτσι όπως κούναγε εξαρχής.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ,στην κυριολεξία όμως.και άσε τους "ΚΤΜ-ΚΗΔΕΣ" να λένε και να σκέφτονται τα δικά τους προβλήματα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeke
........Όταν το πήρα το μηχανάκι ήταν τελείως διαφορετικό το κοντέρ μου έγραφε μέχρι 180 (λόγο και sm ζάντας έτσι) ......
To στήνεις υποθέτω με τα Βεστρώμ, έτσι;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
180 εννοεις λογω λαθους του κοντερ...ελπιζω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από zeke
Αρχικά θα σου πώ ότι και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.Εβγενα αττική οδό και όταν έγραφα 120-130 το μηχανάκι έτρεμε σαν τρελό.Το μαμά φτερό κουνάει υπερβολικά πολύ και για αυτό στην συνέχεια τσέκαρα ζάντα-λάστιχο-(αλλαγή μπροστινού φτερού) και είδα μια μικρή βελτίωση,στην συνέχεια το έδωσα στον μηχανικό μου και μου είπε πως θα τσεκάρει τα μπροστινά γιατί κατα 99% αυτά φταίνε.Όταν το πήρα το μηχανάκι ήταν τελείως διαφορετικό το κοντέρ μου έγραφε μέχρι 180 (λόγο και sm ζάντας έτσι) αλλά και πάλι ούτε κούναγε έτσι όπως κούναγε εξαρχής.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ,στην κυριολεξία όμως.και άσε τους "ΚΤΜ-ΚΗΔΕΣ" να λένε και να σκέφτονται τα δικά τους προβλήματα.
![]()
Χαχαχα, αν είχα το χτακι που είχα με μεγαλη άνεση θα την έβαζα διπλα στο vstrom αλλά τί να πει και η σουζουκι,σήμερα πηγένωντας δουλειά βλέπω έναν τυπά με ένα vstrom στην άκρη του δρόμου και πίσω ντουμάνια απο μαύρο καπνό,θα πήγε για πιστόνι ο τύπος.Δεν στο λέω επειδη μου είπες για αυτο το μότο αλλά απλά να δείς που υπάρχουν και αυτοί που λάδια δεν ξέρουν τί σημαίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
To στήνεις υποθέτω με τα Βεστρώμ, έτσι;
Δες τι λέει το μήνυμα μου απάνω (λόγο SM ζάντας) !Αρχικά δημιουργήθηκε από
180 εννοεις λογω λαθους του κοντερ...ελπιζω.....
ωστόσο κανένας κτμάκιας δεν πεταχτηκε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ναι, όντως, με 3κ το χρόνο...![]()
![]()
![]()
Η 660 πάει άνετα ταξίδια γατούλη.![]()
Τουλάχιστον στα χέρια μου...![]()
![]()
dont worry Billy δεν εισαι μονος,το χτχ-ακι εχει κανει ταξιδια που καποιοι κατεμομπεβεδακηδες θα ριχνανε αγκυρα και βουρ επιστροφη...
φιλε μακη αν δεν το εχεις χαμπαριασει ΟΛΑ τα ΧΤ ειναι ετσι,μπορει το δικο μου να ειναι λιγο καλυτερο απο το 600 αλλα δεν παυει να "τρεμει" το τιμονι μετα τα 110-120.αμα το γουσταρεις θα το υποστεις και θα το κρατησεις.αμα δεν το γουσταρεις θα του βαλεις γιοφυρια,φτερα,θα το κανεις μοταρντ και στο τελος θα το δωσεις και θα παρεις vstrom.
παρτο σαν το χτ να ειναι η γυναικα σου που ειναι αθλητρια του στιβου,οταν της πιανεις το μπουτι ειναι σαν να πιανεις το μαρμαρο απ'το πλατυσκαλο του σπιτιου σου,αλλα μπορει να δουλευες στον μπαρμπα σου που ειναι μαρμαρας στο 3ο νεκροταφειο και να εχεις συνηθισει και να γουσταρεις...
...οκ δεν ηταν και πολυ πετυχημενο το παραδειγμα![]()
![]()
να αλλαξεις μηχανη για να πηγαινεις ταξιδια και να ΜΗΝ παρεις ξανα μονοκυλινδρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
Γεια σε όλους
Έχω ένα XT-600E mod του 2000 με 13000 Km
Θέλω να πηγαίνω ταξίδια και σκέφτομαι τελευταία να αλλάξω μηχανή για τους παραπάνω λόγους.
![]()
εγω τοχω κρατησει για παπι,και κοντινες βολτες και φορτωματα
παρε ενα αλλο,να κανεις αυτα που γουσταρεις.
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com