Σελίδα 58 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    σε είδα... άλογο!!!!!!!!!! στη Θησέως-Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία να τρέχεις ανέμελο στο δρόμο ένα τζιπ με αλάρμ προσπαθούσε να σε ηρεμήσει αλλά δεν είδα αποτέλεσμα...

τουλάχιστον είχες οδηγική παιδεία... πήγαινες δεξιά δεξιά

Σε είδα φίλε με το παπί που σταμάτησες (αμέσως με το που σήκωσε το χέρι του είναι η αλήθεια) σε σήμα του τροχονόμου για ρύθμιση της κυκλοφορίας, και φρέναρα αλλά τα φρένα του enfield ηθελαν περισσότερα μέτρα για να το ακινητοποιήσουν...

Ευτυχώς δεν χτύπησες.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σε είδα και σιχάθηκα τη στιγμή χοντρομαλάκα με το τδμ,που έβγαινε όλο χάρη από τη βερμούδα σου η τριχωτή κωλοχαράδρα :a04: Είσαι σίχαμα ρε!!Το τζοκευ καπελάκι σου έλειπε κόπανε.
    Που κυκλοφορείτε ρε συμφορουμίτες και πετυχαίνετε όλο μωρά στο δρόμο???

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Σε είδα και σιχάθηκα τη στιγμή χοντρομαλάκα με το τδμ,που έβγαινε όλο χάρη από τη βερμούδα σου η τριχωτή κωλοχαράδρα :a04: Είσαι σίχαμα ρε!!Το τζοκευ καπελάκι σου έλειπε κόπανε.
    Που κυκλοφορείτε ρε συμφορουμίτες και πετυχαίνετε όλο μωρά στο δρόμο???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σας ειδα χτες στη συναυλια
    ευη,ιντι,κιουσπεκ,φαιρμπολ400

και χαρηκα που ηρθες και μιλησες και γνωριστηκαμε duke and the city !!!

@liakosVstrom εχω ενα ταπεινο παπακι και ολο σκαω σε κατι κοπανους με βεστρωμ οι οποιοι οπου ανοιγουνε οι λωριδες ανοιγουνε το γκαζι και οπου κλεινουνε πανε σα κοτες λυρατες γιατι χεζονται επανω τους.ακου λοιπον κυριε γρηγορε επειδη εδω μπορεις να περασεις αλλα παρακατω θα κολησεις και θα μου σπασεις τα ουμπαλα με τη μπετονιερα σου αν εισαι πισω μου θα μεινεις πισω μου εκτος αν αποφασισω εγω να σου δωσω με πιανεις ετσι
    κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ανοιξει σε διηθηση στον πιο γρηγορο,ομορφο,μετριοφρων,μορφωμενο,εξυπνο,γουατεβερ οδηγο.αμα δε σου αρεσει,παρε ελικοπτερο να μας περνας απο πανω.

@webassasin τι λες???νοιωθεις???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και χαρηκα που ηρθες και μιλησες και γνωριστηκαμε duke and the city !!!

Μμμμμμ.....τι να σΕ πω ρε Τζορτζ.......ψώνισες από σβέρκο....μπορείς να κλείσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου πλέον..
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Εισπνοή.... εκπνοή....
    @liakosVstrom εχω ενα ταπεινο παπακι και ολο σκαω σε κατι κοπανους με βεστρωμ οι οποιοι οπου ανοιγουνε οι λωριδες ανοιγουνε το γκαζι και οπου κλεινουνε πανε σα κοτες λυρατες γιατι χεζονται επανω τους.ακου λοιπον κυριε γρηγορε επειδη εδω μπορεις να περασεις αλλα παρακατω θα κολησεις και θα μου σπασεις τα ουμπαλα με τη μπετονιερα σου αν εισαι πισω μου θα μεινεις πισω μου εκτος αν αποφασισω εγω να σου δωσω με πιανεις ετσι
    κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ανοιξει σε διηθηση στον πιο γρηγορο,ομορφο,μετριοφρων,μορφωμενο,εξυπνο,γουατεβερ οδηγο.αμα δε σου αρεσει,παρε ελικοπτερο να μας περνας απο πανω.
    εγώ έχω ένα ταπεινό βεστρομάκι που δόξα το θεό δεν κολλάω πουθενά - εκτός κι αν περνάει μόνο παπί - και όλο σκάω σε κάτι κόπανους με παπιά-σκούτερ ο οποίοι εκτός του ότι κινούνται πιο αργά από τα αυτοκίνητα, πάνω στη διαχωριστική, όταν ανοίγει ο δρόμος δεν μπαίνουν καν δεξιά λωρίδα ώστε να μην χρειάζεται να προσπερνάμε από δεξιά.
    ποιός ο λόγος δηλαδή να κάθεστε εκεί αν σας προσπερνάνε ακόμα και τα αυτοκίνητα.

και να σας πω όλοι που αμέσως να παρεξηγηθείτε με το "κουλάδια"... δεν είπα να κάνουν όλοι στην πάντα να περάσουμε εμείς οι "γλήγοροι"... πολύ απλά αν θες να κινείσαι με ταχύτητα ίση και μικρότερη των κουτιών.. κάτσε στη λωρίδα σου και όχι στη μέση. so simple.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Μμμμμμ.....τι να σΕ πω ρε Τζορτζ.......ψώνισες από σβέρκο....μπορείς να κλείσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου πλέον..
    προς στιγμην το πιστεψα οτι θα κλεισει ο κυκλος των γνωριμιων μου!

σκαει σοβαρος και αχαμογελαστος και μου λεει:φιλε να σε ρωτησω κατι?
    οριστε του απανταω.εισαι μοτοσυκλετιστης ?μου λεει.σκεφτομαι εδω ειμαστε αρχιζει το ματς.ναι του απανταω γραφεις στο μοτο τζιαρ?δε το γλιτωνουμε τον τσαμπουκα σκεφτομαι απο μεσα μου,ναι λεω απ εξω μου ως τροοπερ?με ρωταει (ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε!!!),ναι του απανταω.χαρηκα ρε φιλε μου λεει ειμαι ο ντιουκ και σε ειδα και ειπα να πω ενα γεια κλπ κλπ...μλκ ακομα γελαω !!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ........
    ωραια και επειδη το ταπεινο μου τζιξερ μπορει να παει με +200 απο τη βαρκα σου πρεπει να απαιτω να μη ξαναβγεις στο δρομο με τη λογικη σου.

το οτι απαιτεις ειναι το προβλημα και τα παιρνεις για κατι που σιγα το πραμα πρωτον, και δευτερον ειναι θεμα παιδειας να κανεις και λιγο υπομονη και οπως ειπαν και παραπανω ο γρηγορος μπορει να περασει απο παντου.

κουλαρε και κανε δωρο στον εαυτο σου να πας να παρακολουθησεις το σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη.θα σε βοηθησει πολυ

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    προς στιγμην το πιστεψα οτι θα κλεισει ο κυκλος των γνωριμιων μου!

σκαει σοβαρος και αχαμογελαστος και μου λεει:φιλε να σε ρωτησω κατι?
    οριστε του απανταω.εισαι μοτοσυκλετιστης ?μου λεει.σκεφτομαι εδω ειμαστε αρχιζει το ματς.ναι του απανταω γραφεις στο μοτο τζιαρ?δε το γλιτωνουμε τον τσαμπουκα σκεφτομαι απο μεσα μου,ναι λεω απ εξω μου ως τροοπερ?με ρωταει (ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε!!!),ναι του απανταω.χαρηκα ρε φιλε μου λεει ειμαι ο ντιουκ και σε ειδα και ειπα να πω ενα γεια κλπ κλπ...μλκ ακομα γελαω !!!!!

Γι αυτόν τον μπαγλαμά μιλάμε έτσι...??? Είσαι σίγουρος λέμε...????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Γι αυτόν τον μπαγλαμά μιλάμε έτσι...??? Είσαι σίγουρος λέμε...????
    γιαπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ωραια και επειδη το ταπεινο μου τζιξερ μπορει να παει με +200 απο τη βαρκα σου

ρε φιλαρακι, νοιωθεις?

:a24:

Για ΒΕ ΣΤΡΩΜ μιλαμε!!! τι +200 λες?

Ασχετα με τον οδηγο! ΒΕ Σ Τ Ρ Ω Μ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ρε φιλαρακι, νοιωθεις?

:a24:

Για ΒΕ ΣΤΡΩΜ μιλαμε!!! τι +200 λες?

Ασχετα με τον οδηγο! ΒΕ Σ Τ Ρ Ω Μ !!!

ε τοσες παπατζες λεγοντε να μη πω και γω καμια??

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ο δρόμος ειναι σαν την πιστα... οι πραγματικα γρήγοροι σε περνανε από παντού και οτι ωρα θέλουν
    Δε θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα.
    Life begins at 45°.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας βλέπω κάθε μέρα πιπίνια πάνω σε BMWοειδή, TDMoειδή, διάφορα βρωμόγκαζα δικίλυνδρα πρα-πρα κ.α. να αυξάνεστε και να πληθύνεστε!

:a07:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF