Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 85

Θέμα: Μπρε κοπέλια..θέλω τη βοηθειά σας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Μπρε κοπέλια..θέλω τη βοηθειά σας...

15αύγουστος 2010, μία βδομάδα στη Κρήτη ο πατέρας μου κι εγώ.

Πολύ χοντρικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
    Αναχώρηση Τετάρτη 11/08 από Πύργο, πάμε Πειραιά και από Πειραιά -> Ηράκλειο και από εκεί νοικιάζουμε αμάξι.
    Θέλουμε να μείνουμε κάπου κεντρικά στον νομό Ηρακλείου και όλες τις ημέρες να γυρνάμε το νησί και το βράδυ να γυρνάμε να κοιμόμαστε.

Το σαββατοκύριακο του 15αύγουστου θα πάμε νότια του νομού Ηρακλείου κοντά στο χωριό Ασήμι
    όπου έχω φίλο και θα πάμε σε πανυγήρι.Τις υπόλοιπες ημέρες θα πάμε από δω κι από κει.

Επιστροφή Τρίτη 17/08 βράδυ από Ηράκλειο,να φτάσουμε Τετάρτη ξημερώματα Πειραιά και μετά Πύργο.

Γενικά θα θέλαμε να αποφύγουμε τις μεγάλες πόλεις γιατί τις γυρίσαμε πριν από μερικά χρόνια.
    Παλιότερα έχουμε επισκεφτεί κάποια ιστορικά μέρη όπως Κνωσσός,Φαιστός,Αρκάδι οπότε τα αφήνουμε για άλλη φορά κι αυτά.

Και σ'αυτό το σημείο θέλω τη βοήθειά σας:
    -Που προτείνετε να ψάξουμε για διαμονή?Δεν μας αποσχολεί αν θα είναι ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια.
    Είμαστε βολικοί,φθηνό να είναι και να μην κυκλοφορούν κατσαρίδες μας νοιάζει.

-Που να πάμε?Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη,οπουδήποτε στη Κρήτη.

:a51:

Το να έχεις βάση το Ηράκλειο και να γυρνάς έχει μια...βάση, αλλά οι αποστάσεις στην Κρήτη είναι μεγάλες...
    Για παράδειγμα, αν θες να απισκεφτείς την Ελαφόνησο στα Χανιά, είναι μάνι-μάνι 250 χλμ από το κέντρο του Ηρακλείου. Και δεν είναι εθνική οδός να πηγαίνεις με 120, θα κολλήσεις πίσω από το κονβόι με τους τουρίστες και θα κάνεις και 3 και 4 ώρες να φτάσεις, και άλλες τόσες να γυρίσεις = πάει η ημέρα στο δρόμο...
    Το καλύτερο θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, διαμονή 2 ημέρες σε κάθε νομό να τρέξεις να δεις τα πιο βασικά.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Το καλύτερο θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, διαμονή 2 ημέρες σε κάθε νομό να τρέξεις να δεις τα πιο βασικά.
    πολυ σωστος!
    θα ταλαιπωρηθεις παρα πολυ να γυρνας απο ενα νομο ολη την κρητη, θα εισαι 5-6 ωρες(πηγαινε-ελα) χαλαρα στο αμαξι για να καθεσαι απο μιση ωρα σε καθε μερος που πας, το εχω κανει κι'αυτο στην κρητη και πιστεψε με, δεν λεει καθολου.

Αλλη λυση ειναι για φετος να δεις μονο το νομο που θα αποφασισεις να μεινεις και τα υπολοιπα αλλες χρονιες.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πάρε το αμαξάκι σου (ενοικιασμένο whatever) βάλε μέσα τα πραγματάκια σου και τράβα δρόμο . Με την πείνα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια από τουρισμό στην Κρήτη , όπου και να πας θα βρεις σωστό και φτηνό μέρος να μείνεις . Αποφάσισε τι θέλεις , βουνό , θάλασσα , καλό φαγητό ,πάρε και ένα χάρτη (αν και δε χρειάζεται ) και βουρ . Και παζάρι στα δωματιάκια και τα ξενοδοχεία παίζει πολύ . 80 θα σου πουν σε πρώτη φάση , 50 θα το πάρεις και ημιδιατροφή. Λίγο ο 15Αυγόυστος έχει θέμα αλλά πληρότητα δεν πρόκειται να παίξει ούτε με δίκανο να απειλούν τους πελάτες να μπουν στα μπουρδέλα τους .
    Πήγαινε ένα Βάι για μπανάκια Ζάκρο να μείνεις , σίγουρα ένα Ελαφονήσι (απ τη μια άκρη στην άλλη σε στέλνω) , κάνα Τσούτσουρο , νότια , Ελούντα να νοιώσεις Σαουδάραβας , να δεις και τη Σπιναλόγκα , Οροπέδιο Λασηθίου να δεις τους μύλους (που υπύρχαν κάποτε και να φας ανθρώπινα ) Σίγουρα Χανιά Ρέθεμνος για κοσμική ζωή αν και φτιάχνει και το Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια , Ομαλό να δεις το φαράγγι και πέρασε νότια από εκεί για Αγιά Ρουμέλη και τα τριγύρω αξιοθέατα , όπως Φραγκοκάστελλο και μερικά ακόμα . Προσοχή εκεί στο δρόμο γιατί είναι για τον πούτσο καβάλα και αν κάποιος υποφέρει από ναυτία να τον αποφύγετε . Γενικά έχει μέρη να πας αλλά όπως σου είπαν είναι λίγο κουραστική λόγο αποστάσεων . . .
    Καλή διασκέδαση

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αν θες σου φτιάχνω έναν χάρτη με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, και τον εμπλουτίζουν και οι υπόλοιποι....

Προτείνω διαμονή νότια νομού Ρεθύμνου, αλλά όντως οι αποστάσεις θα κουράσουν, το καλύτερο είναι να μείνεις σε όλους τους νομούς...

Αυτά προς το παρών, ό,τι θες ρώτα εδώ ή στειλε πμ.
    "Qu ils mangent de la brioche"

οσο θα λειπεις θες να σου προσεχω το ιταλικο σου χρεπι μην τυχων και του πεσει η μπαταρια???

φυσικα παραβλεπω το γεγονος πως πας διακοπες χωρις εμενα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! (εκτός από του μακτάλα χαχαχ)

Βασικά σκεφτόμουν να υπάρχει μόνο ένα μέρος γιατί νομίζα πως θα δυσκολευόμασταν να πηγαίναμε από νομό σε νομό
    και να βρίσκαμε κατάλυμα την τελευταία στιγμή.

κρίση-ξεκρίση τον 15αύγουστο θα γίνεται της πόρνης.
    Εδώ τα σου-κου γίνεται ουρά χιλιομέτρων στην εθνική, τι θα γίνει τον 15αύγουστο?

λέτε να μένουμε 2 μέρες από δω 2 μέρες από κει? χμμμ...
    νταξ και να μη βρούμε,1 νύχτα στ'αμάξι που λέει ο λόγος θα τη βολέψουμε!

θα πάω από Δευτέρα να αγοράσω χάρτη, και θα σημειώνω τα μέρη που θα μου υποδυκνείετε πάνω του.
    θα μιλήσω και με τον πατέρα μου και βλέπουμε

θα παίξει και update με τα νεότερα

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Δωμάτια θα βρείς σίγουρα ......

γιά κοντά ηράκλειο κοίτα για αμμουδάρα , γούβες ,

αλλιώς βάλε βάση νότια κρήτη και γύρνα θα αποφύγεις και τα κέντρα

λέντα, ψαρρή , ιεράπετρα ,

α να μήν ξεχάσω κάβο σιδερά τέρμα ανατολικά τρομερό μέρος

και δυτικά γραμβούσα σάν προσθήκη στα προηγουμενα

λοιπον μαλεα!
    να μην ξεχασεις:
    να πας στο Ζαρό στην λημνη να δεις τις πεστροφες,
    να πας στην μονη πρεβελης,
    να πιεις καφε στον Αγ, νικολαο,
    Ηρακλειο ουτε απεξω να περασεις !!!
    Χανια οπως διποτε και στο ρεθυμνο να φας σε μια ταβερνα εκει κοντα στα κτελ, δεν θυμαμαι πως την λεγανε ρε γαμοτο...
    να θυμασε πως οσο πιγαινεις ανατολικα (προς σητεια) τοσο περισσοτερο χαλαει ο δρομος.
    επισεις μπορεις να πας στο νισακι που ειναι απενταντη απο την ιεραπετρα νομιζω χρυση το λενε.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    λοιπον μαλεα!
    να μην ξεχασεις:
    να πας στο Ζαρό στην λημνη να δεις τις πεστροφες,
    να πας στην μονη πρεβελης,
    να πιεις καφε στον Αγ, νικολαο,
    Ηρακλειο ουτε απεξω να περασεις !!!
    Χανια οπως διποτε και στο ρεθυμνο να φας σε μια ταβερνα εκει κοντα στα κτελ, δεν θυμαμαι πως την λεγανε ρε γαμοτο...
    να θυμασε πως οσο πιγαινεις ανατολικα (προς σητεια) τοσο περισσοτερο χαλαει ο δρομος.
    επισεις μπορεις να πας στο νισακι που ειναι απενταντη απο την ιεραπετρα νομιζω χρυση το λενε.
    Αχ τι θα κάνω μ'αυτό το παιδί...

σε είπα έχουμε γυρίσει τις μεγάλες πόλεις, δεν μας ενδιαφέρουν.

όλα τ'άλλα σημειώθηκαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Αχ τι θα κάνω μ'αυτό το παιδί...

σε είπα έχουμε γυρίσει τις μεγάλες πόλεις, δεν μας ενδιαφέρουν.

όλα τ'άλλα σημειώθηκαν
    και που 'σαι στης 17 που θα γυρνας εχω τα γενεθλια μου, μην και δεν μου φερεις δωρο...!!!

υγ. τελικα το χρεπι σου θα στο προσεχω ή οχι??

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το να έχεις βάση το Ηράκλειο και να γυρνάς έχει μια...βάση, αλλά οι αποστάσεις στην Κρήτη είναι μεγάλες...
    Για παράδειγμα, αν θες να απισκεφτείς την Ελαφόνησο στα Χανιά, είναι μάνι-μάνι 250 χλμ από το κέντρο του Ηρακλείου. Και δεν είναι εθνική οδός να πηγαίνεις με 120, θα κολλήσεις πίσω από το κονβόι με τους τουρίστες και θα κάνεις και 3 και 4 ώρες να φτάσεις, και άλλες τόσες να γυρίσεις = πάει η ημέρα στο δρόμο...
    Έτσι να το κάνετε και καλά να περάσετε .

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Γνώμη μου είναι να αράξεις σε ένα μέρος και άντε να γυρνάς εκεί τριγύρω την ημέρα και το βράδυ επιστροφή στην βάση σου.
    Η Κρήτη είναι μεγάλη για μια εβδομάδα και δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα ,άσε που μετά θα χρειάζεσαι διακοπές για να ξεκουραστείς!!!

Μια πρόταση μου είναι φυσικά Μάταλα, και να αλλάξεις σε παρακαλώ ημερομηνία άφιξης ,για να είσαι και εδώ: http://www.matalabeachvolley.com/ind...tion=news&id=4 .
    και το Ασήμι απέχει κάνα μισάωρο από δω.
    Δωμάτια θα βρεις σίγουρα αλλά καλό θα είναι να κάνεις και καμιά κράτηση καλού κακού!

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Πάρε το αμαξάκι σου (ενοικιασμένο whatever) βάλε μέσα τα πραγματάκια σου και τράβα δρόμο . Με την πείνα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια από τουρισμό στην Κρήτη , όπου και να πας θα βρεις σωστό και φτηνό μέρος να μείνεις . Αποφάσισε τι θέλεις , βουνό , θάλασσα , καλό φαγητό ,πάρε και ένα χάρτη (αν και δε χρειάζεται ) και βουρ . Και παζάρι στα δωματιάκια και τα ξενοδοχεία παίζει πολύ . 80 θα σου πουν σε πρώτη φάση , 50 θα το πάρεις και ημιδιατροφή. Λίγο ο 15Αυγόυστος έχει θέμα αλλά πληρότητα δεν πρόκειται να παίξει ούτε με δίκανο να απειλούν τους πελάτες να μπουν στα μπουρδέλα τους .
    Πήγαινε ένα Βάι για μπανάκια Ζάκρο να μείνεις , σίγουρα ένα Ελαφονήσι (απ τη μια άκρη στην άλλη σε στέλνω) , κάνα Τσούτσουρο , νότια , Ελούντα να νοιώσεις Σαουδάραβας , να δεις και τη Σπιναλόγκα , Οροπέδιο Λασηθίου να δεις τους μύλους (που υπύρχαν κάποτε και να φας ανθρώπινα ) Σίγουρα Χανιά Ρέθεμνος για κοσμική ζωή αν και φτιάχνει και το Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια , Ομαλό να δεις το φαράγγι και πέρασε νότια από εκεί για Αγιά Ρουμέλη και τα τριγύρω αξιοθέατα , όπως Φραγκοκάστελλο και μερικά ακόμα . Προσοχή εκεί στο δρόμο γιατί είναι για τον πούτσο καβάλα και αν κάποιος υποφέρει από ναυτία να τον αποφύγετε . Γενικά έχει μέρη να πας αλλά όπως σου είπαν είναι λίγο κουραστική λόγο αποστάσεων . . .
    Καλή διασκέδαση
    Και δωσε του κι αλλες δυο βδομαδες αδεια...
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και που 'σαι στης 17 που θα γυρνας εχω τα γενεθλια μου, μην και δεν μου φερεις δωρο...!!!

υγ. τελικα το χρεπι σου θα στο προσεχω ή οχι??

για δωράκι θα σου φέρω....ΕΜΕΝΑ!

όσο για το χρέπι...ναι ρε να μου το προσέχεις...θα σου δώσω και το τηλεκοντρόλ του γκαράζ
    βέβαια υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια....

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θέλω τη βοήθειά σας....
    από h4wk στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2008, 15:15
  2. παιδια θέλω τη βοηθεια σας crf450r vs cre250x
    από zeroboss στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2006, 16:42
  3. Θέλω τη γνώμη σας
    από dodos_1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 16:16
  4. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02
  5. Μάγκες sos, θέλω τη βοήθεια σας.
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •