Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Cb 600 Hornet

Cb 600 Hornet

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ CB...ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ 2ΕΤΙΑΣ...ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Θα σου πω για το μοντέλο 2005--06:Κανένα απολύτως πρόβλημα.Το αγόρασα τον Ιαν.του 2006.παρουσίασε ένα σκαμπανέβασμα στη φόρτιση (τρεμόσπαιζαν τα φώτα) από μια προβληματική φίσσα,και αλλάχτηκαν πλεξούδα/φισσα/ανορθωτής προληπτικά στην εγγύηση το Μάρτιο του 06 .72000κμ μετά ρολλάρει ακόμα σαν καινούργιο με μόνη συντήρηση το τακτικό σέρβις και...λάστιχα!
    Τώρα τα 2ετίας "σχεδόν αχρησιμοποίητα" είναι σχετικό...: ή σκισμένα σε τρακ ντέη ή ο αναβάτης τους έκανε μια μάλλον λάθος αγορά...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Re: Cb 600 Hornet

Αρχικά δημιουργήθηκε από george arta
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ CB...ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ 2ΕΤΙΑΣ...ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???
    Εχω πετυχει τετοιο με 60.000 km και απ οτι μου ειπε ο ιδιοκτητης δεν εβγαλε προβληματα.

Και εγω αυτο εχω και ειμαι στα 12.500 km και τιποτα ακομα

Αν το βρεις με ενα πεντοχιλιαρο ειναι οκ τιμη.

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ '08 ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...ΤςΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΟΤΟ CB KAI Z 750 ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ CB.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΑΡΤΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ..

Re: Cb 600 Hornet

Αρχικά δημιουργήθηκε από george arta
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ CB...ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ 2ΕΤΙΑΣ...
    Μη ξεχνας οτι γύρω μας υπάρχουν ουκ ολίγα άτομα που αλλαζουν μηχανες κάθε χρονο,οπότε ίσως να μην σημαινει κάτι απαραίτητα ασχημο οταν πουλιούνται μηχανές διετίας...

Αν έχεις γνωστους βαλε να ψάξουν και γύρω εκεί, Ηγουμενιτσα, Πρέβεζα, Κερκυρα, θα βρείς και Χορνετ και Ζ '08 στα λεφτά αυτα πιστεύω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ..

φιλε σκεψου οτι μπορει να ειναι μοντελα του 08' αλλα να εχουν αγοραστει πολυ αργοτερα γιαυτο και εχουν λιγα χιλιομετρα οπως το δικο μου. Hornet του 08' με πρωτη αδεια 12/09' !!!!! δλδ 2 χρονια σχεδον μετα απο την πρωτη του εμφανιση.
    Triumph Tiger 800!

Ρε σεις τι πραμα ειναι αυτο...

Το δικο μου hornetaki το αγοραστηκε στις αρχες του χρονου με 7.000 ευρωπουλα (καινουργιο φυσικα) και σε αντιπροσωπεια το εχω δει με +8.600 ευρωπουλα.

Ρε πανε καλα ?

Παρόμοια θέματα

1. cb 600 hornet 06
    από rcb στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 14:42
  2. Honda CB 600 Hornet 2007
    από kolosfougi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 09:59
  3. Honda CB 600 Hornet 2007
    από kolosfougi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 20:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •