καταρχας καλως σας βρηκα
το στορι παει ως εξης: ειμαι 25 και πριν ενα χρονο εβγαλα διπλωμα για αυτοκινητο.ο λογος που αργησε τοσο πολυ ειναι οτι ποτε δε μου αρεσε το μεσο,παντα γουσταρα τις μηχανες,αλλα βαλε κατι η δουλεια που απαιτουσε καποια στιγμη να οδηγω αμαξι,βαλε και τις απειρες καταρες απο συγγενεις και φιλους του τυπου "θα σε σκοτωσουν με τη μηχανη,θα γινεις μακαριτης" και αλλα πολλα..."ωραια" εκανα τη βλακια και εβγαλα διπλωμα για αμαξι,χρεωθηκα και καμποσα φραγκα για μεταχειρισμενο το οποιο οσο μπορω αποφευγω να το οδηγω γιατι πολυ απλα δε τη γουσταρω την ολη φαση.εγω+αμαξι=δε κολλαμε.σκεφτομαι λοιπον αυτες τις μερες να αγνοησω τις καταρες και τα ξορκια και να ξεκινησω μαθηματα,για 125ρι αρχικα,μιας και δεν εχω καμια απολυτως εμπειρια σε μηχανη.ξερω ομως οτι το γουσταρω (ισως φταινε και τα γονιδια του μακαριτη του πατερα μου που ηταν μηχανοβιος στα νιατα του,who knows..).δε ξερω πως θα βγει,εχω ενα καλο προαισθημα παντως.αν και διαβαζοντας στο φορουμ ειδικα στο κομματι με τεχνικες κλπ,προβληματιστηκα λιγακι με ολα αυτα περι στροφων,τιμονια και ιστοριες.σιγουρα ενα παπι θα ειναι πιο ευκολοδηγητο,αλλα η ολη φαση τελικα εξαρταται πιο πολυ στη τεχνικη και λιγοτερο στο "feeling"?ειναι τοσο δυσκολο οντως?μηπως ειναι πολυ αργα απο αποψη ηλικιας να ασχοληθω?..επισης,επειδη οι πιο πολλες σχολες οδηγησης ειναι για τα μπαζα,θα ηθελα σε pm (για να μη λεμε οτι κανουμε και διαφημιση) καποια προταση για σχολη οπου τουλαχιστον για μηχανη θα μαθω 2 πραγματα τα οποια δε θα πρεπει να τα ξεχασω και να μαθω απ'την αρχη οπως εγινε με το αμαξι.τελος,τι ειναι καλυτερα για αρχη,παπι η σκουτερ?με προβληματιζει καπως το οδοστρωμα της αθηνας που ειναι ολο λακουβες,δε λεει να τρωω σαβουρδα σε καθε λακουβα....οκ αρκετα σας ζαλισα ευχαριστω οσους εχουν την υπομονη να διαβασουν το ποστ και να απαντησουν.
χαιρετω![]()