Την προηγούμενη βδομάδα είχα το πρώτο μου ''σοβαρό'' ατύχημα με την μοτοσυκλέτα . Την έβγαλα σχετικά φτηνά γιατί ήμουν ντυμένος σωστά (οι αστυνομικοί με ρώτησαν αν γύρναγα απο αγώνα και φόραγα αυτά που φόραγα ) και μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερός , μέσα στην ατυχία μου ! Τι εννοώ ? Απλά δεν με πάτησε κανείς την ώρα που έκανα κωλοτούμπες ,η αστυνομία έφτασε αμέσως (βασικά πρέπει να ήταν δίπλα ) με απομόνωσε από την κυκλοφορία και κάλεσε το ασθενοφόρο .
Αυτό που με έχει ξενερώσει απίστευτα και φυσικά δημιούργησε τον προβληματισμό μου , είναι η διαπίστωση του ότι και να κάνεις , όσο και να προσέχεις , όσο συντηρητικά ή αργά οδηγείς δεν φτάνει ! Κάποιος θα κάνει την μλκια και θα βρεθείς αργά ή γρήγορα στην άκρη του δρόμου ανάσκελα ,να περιμένεις το ασθενοφόρο !
Εκείνο το φρικτό βράδυ στο ΣΥΜΟΦΕ , άκουσα εναν φίλο να λέει '' κλειδώστε τις μηχανές σας στην πόλη και κρατήστε τις για το βουνό- την εκδρομή σας- την κάβλα σας ! Έχει δίκιο ,στο βουνό ή στην πίστα ,δεν τραυματίστηκε σοβαρά ή δεν σκοτώθηκε κανείς απο σφάλμα άλλου . Στατιστικά oi μοτοσικλετιστές τσακιζόμαστε στις πόλεις και όχι εκτός !
Οπότε ,αυτό που σκέφτομαι να κάνω και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας ,είναι να δώσω μια άλλη λύση για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και να κρατήσω την μηχανή αν επισκευάζεται ή να πάρω ένα χωμάτινο και να γίνω ένας μικρός ωραίος Συμοφές….
![]()