Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: προβληματισμός

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

προβληματισμός

Την προηγούμενη βδομάδα είχα το πρώτο μου ''σοβαρό'' ατύχημα με την μοτοσυκλέτα . Την έβγαλα σχετικά φτηνά γιατί ήμουν ντυμένος σωστά (οι αστυνομικοί με ρώτησαν αν γύρναγα απο αγώνα και φόραγα αυτά που φόραγα ) και μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερός , μέσα στην ατυχία μου ! Τι εννοώ ? Απλά δεν με πάτησε κανείς την ώρα που έκανα κωλοτούμπες ,η αστυνομία έφτασε αμέσως (βασικά πρέπει να ήταν δίπλα ) με απομόνωσε από την κυκλοφορία και κάλεσε το ασθενοφόρο .

Αυτό που με έχει ξενερώσει απίστευτα και φυσικά δημιούργησε τον προβληματισμό μου , είναι η διαπίστωση του ότι και να κάνεις , όσο και να προσέχεις , όσο συντηρητικά ή αργά οδηγείς δεν φτάνει ! Κάποιος θα κάνει την μλκια και θα βρεθείς αργά ή γρήγορα στην άκρη του δρόμου ανάσκελα ,να περιμένεις το ασθενοφόρο !

Εκείνο το φρικτό βράδυ στο ΣΥΜΟΦΕ , άκουσα εναν φίλο να λέει '' κλειδώστε τις μηχανές σας στην πόλη και κρατήστε τις για το βουνό- την εκδρομή σας- την κάβλα σας ! Έχει δίκιο ,στο βουνό ή στην πίστα ,δεν τραυματίστηκε σοβαρά ή δεν σκοτώθηκε κανείς απο σφάλμα άλλου . Στατιστικά oi μοτοσικλετιστές τσακιζόμαστε στις πόλεις και όχι εκτός !

Οπότε ,αυτό που σκέφτομαι να κάνω και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας ,είναι να δώσω μια άλλη λύση για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και να κρατήσω την μηχανή αν επισκευάζεται ή να πάρω ένα χωμάτινο και να γίνω ένας μικρός ωραίος Συμοφές….

Re: προβληματισμός

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    [....] Οπότε ,αυτό που σκέφτομαι να κάνω και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας ,είναι να δώσω μια άλλη λύση για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και να κρατήσω την μηχανή αν επισκευάζεται ή να πάρω ένα χωμάτινο και να γίνω ένας μικρός ωραίος Συμοφές….
    Οι άλλες λυσεις ειναι:

- Αυτοκίνητο
    - Πόδια
    - ΜΜΜ
    - Ποδηλατο

(και συνδυασμός καποιων πχ ΜΜΜ/Ποδια, ΜΜΜ/ποδήλατο αναδιπλούμενο, αυτοκίνητο/ΜΜΜ)

Εσύ ξέρεις τις αναγκες σου και το πόσο σε καλυπτουν/βολεύουν οι αποπάνω επιλογές.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Kαι στο χώμα θα πέφτεις συχνά...τουλάχιστον μέχρι να μάθεις "καλά".
    Αλλά αν το έχεις ψάξει πολύ και φοβάσαι πλέον στην άσφαλτο (όπως εγώ), το χώμα είναι μια καλή επιλογή. Τουλάχιστον όταν θα πέσεις στο χώμα δε θα έλθει κανένας τετράξονας να σε κάνει splatter.
    Πάλεψε την πόλη αν γίνεται με αυτοκίνητο, γρήγορα ΜΜΕ και πόδια και άσε τους 2 τροχούς για το βουνό να γουστάρεις.
    Λέω εγώ τώρα...

(στο τελευταίο μου ατύχημα, συνεπιβάτης εγώ, που βρέθηκα να περιμένω ασθενοφόρο μέσα σε χαντάκι, με τον οδηγό της μηχανής σχεδόν χωρίς δέρμα από τα ξυσίματα στην άσφαλτο πεταμένο λίγα μέτρα παραπέρα και το μηχανάκι κwλοτριπίδα από τη στούκα με μεθυσμένο που πέρασε στο ρεύμα μας, έκανα ακριβώς τις σκέψεις που σου έγραψα παραπάνω. Μερικούς μήνες μετά αγόρασα μεγαλύτερο μηχανάκι δρόμου...Είπα ότι δεν κόβεται το ρημάδι, ότι δεν...
    Αλλά με το που έγινα πατέρας και έτυχα σε ένα splatter στο δρόμο, τα παράτησα και έδωσα και όρκο, άσφαλτο δεν ξαναβγαίνω! Μονάχα βουνό! )
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Η άποψη μου είναι ότι εξαρτάται πρώτα από εμάς και μετά από τους άλλους για το αν θα πέσουμε. Με συντηρητική οδήγηση και εμπειρία οι πιθανότητες να πέσει κάποιος είναι λίγες, το θέμα είναι να καταφέρουμε να οδηγούμε συντηρητικά. Αυτό που βλέπω στις πόλεις είναι μοτοσυκλετιστές να πηγαίνουν πολύ πάνω από το όριο, χωρίς κράνος, να κάνουν βλακωδώς σφίνες με μεγάλα ρίσκα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όταν εξαληφθούν τα πιο πάνω και συνεχίσουμε να πέφτουμε, τότε θα σκεφτώ να παρατήσω την μηχανή

Τώρα για σένα μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις φίλε.

Υ.Γ. Ένα τελευταίο βήμα πριν εγκαταλήψεις εντελώς την οδήγηση στην πόλη θα ήταν να αποφεύγεις επικίνδυνους δρόμους, αλλά και την οδήγηση νύχτα, ιδιαίτερα τις μέρες/ώρες που κυκλοφορούν μεθυσμένοι (μηχανή Παρασκευή/Σάββατο βράδυ για έξω για ποτάκι εγώ ΔΕΝ παίρνω )
    Chris

Re: Re: προβληματισμός

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οι άλλες λυσεις ειναι:

- Ποδηλατο

(
    ρε καπετανιο τον φαγανε λαχανο με το θηριο...λες να τον προσεχουνε με το ποδηλατακι???

Κωστα αν η δουλεια σου ειναι σε σε ενα σημειο πρωτα θα σου ελεγα τα ΜΜΜ (για θεμα οικονομιας κιολλας) και μετα το αυτοκινητο οπου πρεπει να εχεις πολυ υπομονη...

ασε που ειναι δυσκολο να αφηνεις το αυτοκινητο στην Πανεπιστημιου...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οι άλλες λυσεις ειναι:

- Αυτοκίνητο
    - Πόδια
    - ΜΜΜ
    - Ποδηλατο

(και συνδυασμός καποιων πχ ΜΜΜ/Ποδια, ΜΜΜ/ποδήλατο αναδιπλούμενο, αυτοκίνητο/ΜΜΜ)

Εσύ ξέρεις τις αναγκες σου και το πόσο σε καλυπτουν/βολεύουν οι αποπάνω επιλογές.

na sviseis to podilato Hlia............ ena karo gnostoi mou poy kykloforoun exoun stoukarei epeidi den toys proseksan kapioi koutakides
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Kαι στο χώμα θα πέφτεις συχνά...τουλάχιστον μέχρι να μάθεις "καλά".
    Αλλά αν το έχεις ψάξει πολύ και φοβάσαι πλέον στην άσφαλτο (όπως εγώ), το χώμα είναι μια καλή επιλογή. Τουλάχιστον όταν θα πέσεις στο χώμα δε θα έλθει κανένας τετράξονας να σε κάνει splatter.
    Πάλεψε την πόλη αν γίνεται με αυτοκίνητο, γρήγορα ΜΜΕ και πόδια και άσε τους 2 τροχούς για το βουνό να γουστάρεις.
    Λέω εγώ τώρα...

(στο τελευταίο μου ατύχημα, συνεπιβάτης εγώ, που βρέθηκα να περιμένω ασθενοφόρο μέσα σε χαντάκι, με τον οδηγό της μηχανής σχεδόν χωρίς δέρμα από τα ξυσίματα στην άσφαλτο πεταμένο λίγα μέτρα παραπέρα και το μηχανάκι κwλοτριπίδα από τη στούκα με μεθυσμένο που πέρασε στο ρεύμα μας, έκανα ακριβώς τις σκέψεις που σου έγραψα παραπάνω. Μερικούς μήνες μετά αγόρασα μεγαλύτερο μηχανάκι δρόμου...Είπα ότι δεν κόβεται το ρημάδι, ότι δεν...
    Αλλά με το που έγινα πατέρας και έτυχα σε ένα splatter στο δρόμο, τα παράτησα και έδωσα και όρκο, άσφαλτο δεν ξαναβγαίνω! Μονάχα βουνό! )
    Sto xoma den xtypas, h mallon mexri na matheis na pefteis kaneis xtypimata tis plakas... meta den xtypas katholou.

Gia na xtypiseis sto xoma prepei na pieseis ton eayto sou sta oria toy apo apopsi eikanoniton-taxytitas-fysikis katastashs (sinthikes agona px). Se endurades, voltes klp oi xymes einai epipedoy xavale... ektos ean erxete o STUBIS apo piso sou pou pezei 50-50% na se patisei

:rotflmao:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator

Την προηγούμενη βδομάδα είχα το πρώτο μου ''σοβαρό'' ατύχημα με την μοτοσυκλέτα . Την έβγαλα σχετικά φτηνά γιατί ήμουν ντυμένος σωστά (οι αστυνομικοί με ρώτησαν αν γύρναγα απο αγώνα και φόραγα αυτά που φόραγα ) και μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερός , μέσα στην ατυχία μου ! Τι εννοώ ? Απλά δεν με πάτησε κανείς την ώρα που έκανα κωλοτούμπες ,η αστυνομία έφτασε αμέσως (βασικά πρέπει να ήταν δίπλα ) με απομόνωσε από την κυκλοφορία και κάλεσε το ασθενοφόρο .

Αυτό που με έχει ξενερώσει απίστευτα και φυσικά δημιούργησε τον προβληματισμό μου , είναι η διαπίστωση του ότι και να κάνεις , όσο και να προσέχεις , όσο συντηρητικά ή αργά οδηγείς δεν φτάνει ! Κάποιος θα κάνει την μλκια και θα βρεθείς αργά ή γρήγορα στην άκρη του δρόμου ανάσκελα ,να περιμένεις το ασθενοφόρο !

Εκείνο το φρικτό βράδυ στο ΣΥΜΟΦΕ , άκουσα εναν φίλο να λέει '' κλειδώστε τις μηχανές σας στην πόλη και κρατήστε τις για το βουνό- την εκδρομή σας- την κάβλα σας ! Έχει δίκιο ,στο βουνό ή στην πίστα ,δεν τραυματίστηκε σοβαρά ή δεν σκοτώθηκε κανείς απο σφάλμα άλλου . Στατιστικά oi μοτοσικλετιστές τσακιζόμαστε στις πόλεις και όχι εκτός !

Οπότε ,αυτό που σκέφτομαι να κάνω και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας ,είναι να δώσω μια άλλη λύση για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και να κρατήσω την μηχανή αν επισκευάζεται ή να πάρω ένα χωμάτινο και να γίνω ένας μικρός ωραίος Συμοφές….

VEL.. efoson exeis sinithisei na metakinise me moto den tha thn palepseis sthn athina me MMM h' autokinito......
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Sto xoma den xtypas, h mallon mexri na matheis na pefteis kaneis xtypimata tis plakas... meta den xtypas katholou.

Gia na xtypiseis sto xoma prepei na pieseis ton eayto sou sta oria toy apo apopsi eikanoniton-taxytitas-fysikis katastashs (sinthikes agona px). Se endurades, voltes klp oi xymes einai epipedoy xavale... ektos ean erxete o STUBIS apo piso sou pou pezei 50-50% na se patisei

:rotflmao:
    i pas proti bolta sto xoma me kana julius kai se paei gamiontas..

Re: Re: Re: προβληματισμός

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε καπετανιο τον φαγανε λαχανο με το θηριο...λες να τον προσεχουνε με το ποδηλατακι???
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    na sviseis to podilato Hlia............ ena karo gnostoi mou poy kykloforoun exoun stoukarei epeidi den toys proseksan kapioi koutakides
    παίδες, εγω το ανέφερα σαν μια απο τις επιλογές που έχει, εφ' οσον αφήσει τη μηχανή.

Εξαρτάται απο τις μετακινήσεις που κάνει κανεις, πχ εαν μενεις Πλάκα και δουλεύεις Ψυρρη ανετα πας με ποδήλατο, εαν μενεις Βαρκιζα και δουλεύεις Θρακομακεδόνες, όχι

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chickens.jpg 
Προβολές:	429 
Μέγεθος:	31,8 KB 
ID:	202504
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Την προηγούμενη βδομάδα είχα......

Επειδή όλοι μας έχουμε πέσει.... άλλος χτύπησε άλλος όχι, πάντα μετά από κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε διάφορα.

Αλλοι αποφασίζουν να σταματήσουν να καβαλάνε, άλλοι όχι....

Κανένας δεν μπορεί όμως να σου πει τι θα κάνεις τελικά.... εσύ τα ζυγίζεις κι αποφασίζεις....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Επειδή όλοι μας έχουμε πέσει.... άλλος χτύπησε άλλος όχι, πάντα μετά από κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε διάφορα.

Αλλοι αποφασίζουν να σταματήσουν να καβαλάνε, άλλοι όχι....

Κανένας δεν μπορεί όμως να σου πει τι θα κάνεις τελικά.... εσύ τα ζυγίζεις κι αποφασίζεις....
    +ολα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Πάντως σου έχω βρει το όχημα σου μακρύ για να είναι σταθερό "στα πολλά" και άνετο

Όνομα:	imgp1628 r.jpg 
Προβολές:	409 
Μέγεθος:	84,4 KB 
ID:	202514
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    και άλλη μια

Όνομα:	imgp1629r.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	202519
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. part 2. προβληματισμος
    από wolfman13 στο forum Off topic