Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Καινούριος, νέος και άσχετος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Καλοριζικη και προσεκτικα.

Εγω σημερα μπηκα στον πειρασμο να την ακουσω στην ευθεια στην κιφησιας και το εκανα.

Πολυ προσοχη φιλε! Και ηρεμα ! Κι αν βαριεσαι να το ακους απο ολους δεν πειραζει, καλο σου κανει. Βασικα σε ολους μας κανει καλο

Καλα χλμ και ορθιος

Ακόμα και σε μας που το λέμε!
    Sent from me using a computer.

Καλησπερα και απο μενα, μολις γραφτηκα στο φορουμ αν και το διαβαζω αρκετους μηνες και επαιξε σημαντικο ρολο στην επιλογη μοτοσυκλετας που εκανα(χορνετ '10 abs καινουρια). Αισιως εχω το μηχανακι ενα μηνα χωρις να εχω οδηγησει προτυτερα μηχανη μεγαλου κυβισμου ειχα ενα παπι fx 125 το οποιο ειχε συμπλεκτη για 10 χρονια, ενα scooter πριν αλλα και ενα σουζουκι τι εσ για καμια βδομαδα. Ειχα ερωτευτει το ζεντ 750 αλλα τελικα πηρα χορνετ και ειμαι κατευχαριστιμενος - ξετρελαμενος. Το μηχανακι ειναι διαμαντι! Προχθες το ανοιξα σε ευθεια η οποια δε με εφτασε 195κμ/ωρα και ειχε να δωσει ακομα το ατιμο. Το συναισθημα ηταν απιστευτο. Περιμενω τωρα τα πλαστικα της ermax και ψαχνω απεγνωσμενα αυτο το μασκακι! http://img115.imageshack.us/img115/9...1010021pd4.jpg οποιος ξερει ιταλικα ας βοηθησει http://www.motoclub-tingavert.it/t134142s.html Αυτα απο μενα και παντα ορθιοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Count Me Out
    Καλησπερα και απο μενα, μολις γραφτηκα στο φορουμ αν και το διαβαζω αρκετους μηνες και επαιξε σημαντικο ρολο στην επιλογη μοτοσυκλετας που εκανα(χορνετ '10 abs καινουρια). Αισιως εχω το μηχανακι ενα μηνα χωρις να εχω οδηγησει προτυτερα μηχανη μεγαλου κυβισμου ειχα ενα παπι fx 125 το οποιο ειχε συμπλεκτη για 10 χρονια, ενα scooter πριν αλλα και ενα σουζουκι τι εσ για καμια βδομαδα. Ειχα ερωτευτει το ζεντ 750 αλλα τελικα πηρα χορνετ και ειμαι κατευχαριστιμενος - ξετρελαμενος. Το μηχανακι ειναι διαμαντι! Προχθες το ανοιξα σε ευθεια η οποια δε με εφτασε 195κμ/ωρα και ειχε να δωσει ακομα το ατιμο. Το συναισθημα ηταν απιστευτο. Περιμενω τωρα τα πλαστικα της ermax και ψαχνω απεγνωσμενα αυτο το μασκακι! http://img115.imageshack.us/img115/9...1010021pd4.jpg οποιος ξερει ιταλικα ας βοηθησει http://www.motoclub-tingavert.it/t134142s.html Αυτα απο μενα και παντα ορθιοι!
    h maska ayth einai meros enos kit pou kanei giro sta 600 euro apo gallia,boxxer legete h etairia an 8ymamai kala

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε los santos πολύ καλά έκανες και την πήρες την κούκλα! Η ηλικία σου και ο τρόπος που γράφεις δείχνουν ότι δεν πρόκειται να κάνεις επιπολαιότητες. Να σκέφτεσαι καλά πριν κάθε σου βόλτα ότι τα ρίσκα είναι πολλά και ότι η μηχανή θέλει σύνεση και ΣΕΒΑΣΜΟ. Μια φορά να μην δείξεις σεβασμό είναι αρκετή για να στο ξεπληρώσει με άσχημο τρόπο.

Προσωπικά έκανα μετάβαση από τα 125 κυβικά στα 600 απροβλημάτιστα, όπως επίσης και ο κολλητός μου ο οποίος από 50άκι πήγε στο 620 μόνστερ. Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε επειδή είχαμε τον νου μας και οδηγούσαμε/οδηγούμε αμυντικά.

Εδώ όμως θα θίξω ένα άλλο πρόβλημα. Είχες αναφέρει ότι μένεις Κύπρο. Το δυσκολότερο για μένα δεν ήταν η μετάβαση από 125 στα 600 κυβικά αλλά η μετάβαση από Πάτρα που έμενα στην Κύπρο. Φίλε οι οδηγοί στο νησί είναι απειροι, δεν έχουν συνηθίσει να έχουν μηχανές στους δρόμους τους, δεν έχουν παιδεία (οι περισσότεροι) αλλά το χειρότερο είναι το ότι είναι εντελώς απρόβλεπτοι. Στρίβουν χωρίς να δείξουν, σταματάνε χωρίς λόγο, έχω δει να βάζουν όπισθεν σε λεωφόρους και άλλα πολλά.

Θα σου συνιστούσα να μάθεις περισσότερα για αμυντική οδήγηση, έχει στο φόρουμ αυτό ωραία αρθράκια και να τα κάνεις πράξη αμέσως μόλις αρχίσεις να οδηγείς. Οι φορές που κυνδίνεψα στην Κύπρο 1 χρόνο που είμαι ήταν περισσσότερες από τις φορές που κινδύνεψα στην Ελλάδα 2+ χρόνια που οδηγούδα. Οπότε προσοχή και πάλι προσοχή!

Καλά χλμ να έχεις, θα σε δω σίγουρα στους λιγοστούς μας δρόμους!

Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Α και επειδή ξέχασα: το κράνος ΔΕΝ είναι αρκετό. Μπουφάν ακόμα και στις ζέστες (υπάρχουν αεριζόμενα) και όπου μπορείς γάντια και μποτάκια. Όπως λένε και οι άγγλοι: "we don't dress for the ride, we dress for the fall"

Chris

Καλα χιλιομετρα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. helppppp νεος και μπερδεμένος
    από reftel στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 11:54
  2. Νεος και ψαρωμενος!!!
    από amixanos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 00:47
  3. Νέος και Εγώ
    από lazaroz στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 01:13
  4. Νέος και αγορά
    από Nommos στο forum Suzuki V-Strom series