Σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσω να καβαλάω μοτοσυκλέτα ! Αυτό που σκέφτομαι είναι να την περιορίσω-αποκλείσω από την Αθήνα. Να κάνω μόνο αυτά που γουστάρω να κάνω με την μηχανή !
Να την έχω για τα ταξίδια μου ,τις εκδρομές μου τα βουνά μου ...
Σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσω να καβαλάω μοτοσυκλέτα ! Αυτό που σκέφτομαι είναι να την περιορίσω-αποκλείσω από την Αθήνα. Να κάνω μόνο αυτά που γουστάρω να κάνω με την μηχανή !
Εγω θα πρότεινα να το ξανασκεφτείς σε λιγο καιρό. Ακόμα εισαι "εν θερμώ"Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Να την έχω για τα ταξίδια μου ,τις εκδρομές μου τα βουνά μου ...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ηλία δεν διαφωνώ ,αλλά δεν υπάρχει πανικός ή φόβος στην σκέψη μου !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω θα πρότεινα να το ξανασκεφτείς σε λιγο καιρό. Ακόμα εισαι "εν θερμώ"![]()
![]()
Ισως, αλλα το συμβάν ειναι πρόσφατο οποτε σε επηρεάζει κι ας μην το καταλαβαίνεις, γι' αυτό λέω να το ξανασκεφτείς οταν το πόδι σου επανέλθει σε φυσιολογικο μέγεθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ηλία δεν διαφωνώ ,αλλά δεν υπάρχει πανικός ή φόβος στην σκέψη μου !!![]()
![]()
Την απάντηση μονο εσυ θα τη δώσεις παντως![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καποια στιγμη το σκεφτηκα κ εγω ετσι..ειπα να παω να παρω ενα εντουρακι να πηγαινω μονο βουνο κ ετσι..Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
μετα χτυπαγα κ στο βουνο..![]()
...
και ειπα δε γαμιεται αν ειναι να πας θα πας..:rotflmao:![]()
δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο θέμα.... Βασικά, φόβος υπάρχει, διαφορετικά δεν θα το σκεφτόσουν... αλλά είναι κατανοητός και μόνο κάποιος ανόητος ή που δεν έχει πέσει (ακόμα) με τον τρόπο που έπεσες θα έλεγε κάτι παρόμοιο.... εγώ μετά από πτώση το 04 με 180+ αγόρασα CAR να δω τι αμάξι θα πάρω - μετά από 2 μέρες καβάλησα πάλι και δεν κατέβηκα....Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ηλία δεν διαφωνώ ,αλλά δεν υπάρχει πανικός ή φόβος στην σκέψη μου !!![]()
![]()
Κάνε το εξής απλό (αφού ακι στην αρχή δεν θα έχεις μηχανή) : Κυκλοφόρησε στην Αθήνα χωρίς μηχανή, με όποιο άλλο τρόπο θες (πλην ποδηλάτου - μαλακάρα Ηλία) και δες αν σου παει κι αν μπορείς.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
συμφωνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο θέμα.... Βασικά, φόβος υπάρχει, διαφορετικά δεν θα το σκεφτόσουν... αλλά είναι κατανοητός και μόνο κάποιος ανόητος ή που δεν έχει πέσει (ακόμα) με τον τρόπο που έπεσες θα έλεγε κάτι παρόμοιο.... εγώ μετά από πτώση το 04 με 180+ αγόρασα CAR να δω τι αμάξι θα πάρω - μετά από 2 μέρες καβάλησα πάλι και δεν κατέβηκα....![]()
Κάνε το εξής απλό (αφού ακι στην αρχή δεν θα έχεις μηχανή) : Κυκλοφόρησε στην Αθήνα χωρίς μηχανή, με όποιο άλλο τρόπο θες (πλην ποδηλάτου - μαλακάρα Ηλία) και δες αν σου παει κι αν μπορείς.
![]()
αν και...οταν εχεις συνη8ισει με μοτο και ξαφνικα εισαι κολλημενος στο λεωφορειακι να χαζευεις τους υπολοιπους μηχανοβιους να περνανε διπλα σου μια υστεριουλα σε πιανει....![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ένα άλλο θέμα που διαβάζω συχνά σε ξένα περιοδικά αλλά δεν θήχθηκε εδώ είναι το ότι οι περιστασιακοί αναβάτες είναι πιο εύκολο να εμπλακούν σε διστύχημα. Γενικότερα επικρατεί η άποψη ότι όσο περισσότερο καβαλάμε τόσο καλύτεροι και πιο προσεκτικοί γινόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για τις συνθήκες: ενας που καβαλάει σε όλες τις συνθήκες ολόχρονα (βροχή, ζέστες κλπ) γίνεται καλύτερος και προσαρμόζεται καλύτερα από τους περιστασιακούς αναβάτες.
Άρα φίλε που σκέφτεσαι να οδηγάς μόνο τα Σαββατοκυρίακα, ναι μεν μειώνεις τις πιθανότητες σου τις καθημερινές (κατά πολύ), από την άλλη όμως τις αυξάνεις στις βόλτες σου
Chris
ΚΤΜ δεν ηθελες???λουσουτα τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
συμφωνω...
αν και...οταν εχεις συνη8ισει με μοτο και ξαφνικα εισαι κολλημενος στο λεωφορειακι να χαζευεις τους υπολοιπους μηχανοβιους να περνανε διπλα σου μια υστεριουλα σε πιανει....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συμφωνω με μπιμπικο. . .αν ειναι να "πας",θα πας. . .
![]()
![]()
παντως κωστα προτεινω&εγω να το
ξανασκεφτεις μια&το γ@μημενο ειναι εθισμος. . .
Προσωπικα δεν θα μπορουσα να μετακινουμαι με κατι αλλο&ας ξερω οτι μπορει στην επομενη γωνια να ειναι ο Χαρος με το δρεπανι ετοιμο. . .
Αλλωστε το μηχανακι δεν ειναι μονο ευκολη μετακινηση για ολους εμας. . .ειναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!
Σκεψου το καλα dude. . .
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εξαρτάται απο τις μετακινήσεις που κάνει κανεις, πχ εαν μενεις Πλάκα και δουλεύεις Ψυρρη ανετα πας με ποδήλατο, εαν μενεις Βαρκιζα και δουλεύεις Θρακομακεδόνες, όχι
![]()
Αν μένεις στους Θρακομακεδόνες και δουλεύεις Βαρκιζα παίζει αφού ειναι κατηφόρα???
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
......και ξαφνικα καταλαβαινεις οτι λειπει το πορτοφολι σου και εκει που σκυβεις να ψαξεις ,τρως μια ριπη απο ελευθερο σκοπευτη γιατι το μεσημερι εφαγε φασολαδα με τζατζικι .....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
και ξαφνικα εισαι κολλημενος στο λεωφορειακι
σκετη αυτοκτονια μιλαμε το λεωφορειο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εάν μπεις σε αυτή τη διαδικασία λογικής, σε ένα χρόνο θα κυκλοφορείς με αυτοκίνητο.
Σκέψου το εξής... κάνεις μόνο ταξίδια και εκδρομές και στο τρίτο σου ταξίδι (χτύπα ξύλο) έχεις ατύχημα γιατί έφταιγε κάποιος άλλος. Η λογική λέει να κόψεις και τα ταξίδια. Και αν τα πάρεις με την σειρά, θα καταλήξεις... να είσαι με τα πόδια, να ακούς εξάτμιση και να σκαρφαλώνεις είτε σε δέντρα είτε σε πινακίδες.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
μπορεις να κυκλοφορεις με μηχανη στην πολη
σε κυριολεκτικα ταχυτητες κοτας
μειωντας τις πιθανοτητες ατυχηματος σε παρα πολυ μικρες
ανεξαρτητα αν ειναι δικια σου η λαλακια ή αλλουνου
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αυτό το αν είναι να πας θα πας, έχω βαρεθεί να το ακούω πια.... εσείς οι δύο απο πάνω φοράτε κράνος και μπουφανάκι για τις κλήσεις και για το κρύο για παράδειγμα? πέταξε μια κουβέντα ο ένας για χαβαλε και έσπευσε και ο άλλος να συμφωνήσει...
αν δεν παίρνεις τα μέτρα σου, οι πιθανότητες είναι ότι θα πας, είτε είναι η ώρα σου ή όχι ...
Κώστα για αρκετό καιρό μετά το ατύχημά μου, δεν ήθελα καν να βλέπω περιοδικό μοτοσυκλέτας, πόσο μάλλον να καβαλήσω .... μετά απο 3 μήνες περίπου (με πατερίτσες ακόμα), κάθε βράδυ ανέβαινα στη μηχανή μου και έκανα το γύρο της πυλωτής για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμος...
Το μυαλό κάνει περίεργα παιχνίδια ...περίμενε να αναρρώσεις, και μετά το κουβεντιάζουμε όσο θέλεις![]()