tsekare asfaleies
να τολμησω να ρωτησω που ειναι οι ασφαλειες?
Εσύ να τολμήσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε. Εγώ να τολμήσω να ρωτήσω αν το μηχανάκι έχει imobilazer.Αρχικά δημιουργήθηκε από miranta
να τολμησω να ρωτησω που ειναι οι ασφαλειες?
Sent from me using a computer.
οχι,δεν εχει
(κατεβασε και το manual απο ΕΔΩ
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ωραια,πολυ διαφωτιστικη η εικονα σου,το καταλαβα επακριβως,ευχαριστω.Μια τελευταια ερωτηση:Σε περιπτωση που μεινει το παλιο κομματι πειραζει?Τι ακριβως κανει αυτο?
Aπ'ότι φαίνεται στο σχέδιο (δεν κατάφερα να ανοίξω το manual) μοιάζει με μια απλή βάση στήριξης της ντίζας που φεύγει από την κλειδαριά, αλήθεια τι ντίζα είναι αυτή; Ανοίγει τη σέλα απ'τον κεντρικό διακόπτη; Κάποια τάπα βενζίνης ίσως;Αρχικά δημιουργήθηκε από miranta
ωραια,πολυ διαφωτιστικη η εικονα σου,το καταλαβα επακριβως,ευχαριστω.Μια τελευταια ερωτηση:Σε περιπτωση που μεινει το παλιο κομματι πειραζει?Τι ακριβως κανει αυτο?
Δεν νομίζω να ευθύνεται πάντως αυτό για το ότι δεν υπάρχει ανάφλεξη, αλήθεια, τοποθετώντας τη νέα κλειδαριά δεν βάλατε τη συγκεκριμένη ντίζα στη βάση που είχε ήδη το μηχανάκι; Θα την είχατε δει και θα ξέρατε τι είναι.. τσεκάρετε τη φύσσα της κλειδαριάς, εκεί πρέπει να βρίσκεται το πρόβλημα..
Βρε μήπως έχει καλώδιο γείωσης και δεν το βάλατε στη θέση του;![]()
παιδια,περασε ενας φιλος μηχανικος και το ειδε.Το προβλημα ειναι στην ηλεκτρονικη απ'οτι λεει.Και μαλλον αυριο θα μπει συνεργειο.
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν.Μπορει να μην το εφτιαξα αλλα τουλαχιστον μου λυθηκε η απορια για το τι ειναι αυτο το εξαρτημα.
Καλη σας συνεχεια