Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: προβληματισμός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αυτό το αν είναι να πας θα πας, έχω βαρεθεί να το ακούω πια.... εσείς οι δύο απο πάνω φοράτε κράνος και μπουφανάκι για τις κλήσεις και για το κρύο για παράδειγμα? πέταξε μια κουβέντα ο ένας για χαβαλε και έσπευσε και ο άλλος να συμφωνήσει...

αν δεν παίρνεις τα μέτρα σου, οι πιθανότητες είναι ότι θα πας, είτε είναι η ώρα σου ή όχι ...

παπ το καλυτερο "μετρο" με την λογικη σου ειναι το σπιτι...
    δεν βγαινεις,αρα μειωνεις καθετα τις πιθανοτητες.

εννοειται οτι υπερβαλω και επισης εννοειται οτι παιρνουμε τα μετρα μας για να εχουμε...στην στραβη αλλα αν σου κατσει καλη η στραβη μπορει να "πας" και ας εισαι αστακος...

βλεπουμε σταματημενους να πεφτουν απο το βαρος της μηχανης και να παθαινουν 3πλο συντριπτικο καταγμα κνημης και ο αλλος να φευγει με 200+ και να σηκωνεται κυριος...

παντως ενα εχω καταλαβει μετα απο 10+ χρονια στο τιμονι....οτι με την τυχη ΔΕΝ μπορεις να τα βαλεις...

καλο ειναι να εισαι προετοιμασμενος γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα γινει η στραβη αλλα ρε φιλε ...αν ειναι να πας...θα πας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αυτό το αν είναι να πας θα πας, έχω βαρεθεί να το ακούω πια.... εσείς οι δύο απο πάνω φοράτε κράνος και μπουφανάκι για τις κλήσεις και για το κρύο για παράδειγμα? πέταξε μια κουβέντα ο ένας για χαβαλε και έσπευσε και ο άλλος να συμφωνήσει...

αν δεν παίρνεις τα μέτρα σου, οι πιθανότητες είναι ότι θα πας, είτε είναι η ώρα σου ή όχι ...

Κώστα για αρκετό καιρό μετά το ατύχημά μου, δεν ήθελα καν να βλέπω περιοδικό μοτοσυκλέτας, πόσο μάλλον να καβαλήσω .... μετά απο 3 μήνες περίπου (με πατερίτσες ακόμα), κάθε βράδυ ανέβαινα στη μηχανή μου και έκανα το γύρο της πυλωτής για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμος...

Το μυαλό κάνει περίεργα παιχνίδια ...περίμενε να αναρρώσεις, και μετά το κουβεντιάζουμε όσο θέλεις

Aν μιλάς για το δικό μου ποστ, δεν το είπα καθόλου για χαβαλέ.
    Και αυτό που ήθελα να πω δεν ήταν να μην φοράει προστασίες, ασχέτως αν συμφωνώ πως και με αυτές, αν είναι να πας θα πας. Σαφώς με προστασίες έχεις λιγότερες πιθανότητες, αλλά δεν τις έχεις όλες.
    Δεν συμφωνώ με την λογική του ''έπεσα με μοτο, δεν ξανακαβαλάω'', ''χτύπησα στο παράθυρο, το χτίζω'',''γλύστρισα στην μπανιέρα, κάνω μπάνιο σε σκάφη'' κ.ο.κ.
    Και ένα τελευταίο ρε gixxer. Μας τα χώνεις από την αρχή, για να πεις στο τέλος τα ίδια? Γιατί κι εγώ αυτό ακριβώς εννοούσα. Ακριβώς ότι είπες κι εσύ.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Οταν πεσεις την πρωτη φορα τρως τι φρικη, μετα κανεις παιδι και τρως αλλη μια και η φρικη γινετε διπλη...Και παει λεγοντας...

Ειναι καθαρα προσωπικο θεμα και ο καθε ενας απο εμας το αντιμετωπιζει διαφορετικα! Με τη λογικη, το πουλας αυριο το πρωι, οποιος πει οτι αξιζει να πεθανεις το να οδηγεις μεσα στο μπουρδελο την Αθηνα, ειναι απλα ηλιθιος! απο την αλλη μπαινει το συναισθημα, αυτο το μαγικο συναισθημα που νιωθουμε ολοι!! Αυτο μας κανει να ξεχναμε το κυνδηνο, το κρυο, τη βροχη, το ποσο ποναγαμε οταν πεσαμε, το ποσο τρομαξαμε τους δικους μας ανρθωπους οταν εμεις καναμε το κεφι μας..

Κωστα...μονο εσυ ξερεις!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

... Το avatar του/της tsioy600
    Αντε να πω κι εγω τον πονο μου.. Ειχα να πεσω 6 χρονια και μεσα σε 8 μηνες εχω αγορασει 3 οικοπεδακια!! Τωρα γραφω με ενα σπασμενο (κωλο)δαχτυλο..Τελικος απολογισμος 8μηνου 3 σπασμενα δαχτυλα και ενας βιδωμενος αστραγαλος! Στην πρωτη αγορα που σμπαραλιασα το ποδι και εσπασα τα 2 δαχτυλα (πεταχτηκε κουτακιας απο STOP) ναι μεν αρχισα να σκεφτομαι σοβαρα την επικινδυνοτητα της μηχανης αλλα παρ'ολα αυτα πρωτα οδηγησα την μηχανη και μετα πεταξα τις πατεριτσες.H δευτερη αγορα αμεληταια.Στην τριτη προ μιας εβδομαδας κονομησα αλλο ενα σπασμενο δαχτυλο αφου ενας γυφτος με ενα Datsun αποφασισε να ανοιξει την πορτα οταν περνουσα απο διπλα του(αν και δεν επεσα μιας και πηγαινα με 10χμ)! Και καπου εδω αρχιζω να προβληματιζομαι παλι..Αυτη τη φορα ομως για το τι χρωμα να βαψω τις ζαντες μιας και η μηχανη θα ειναι ακινητη καμια βδομαδα λογω σπασιματος. Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως με την τυχη δν τα βαζει ΚΑΝΕΙΣ(Γ@μω την τυχη μου!) και εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κανουμε την κ@υλ@ μας παιρνωντας τα ρισκα μας και να προσπαθησουμε οσο μπορουμε να μειωσουμε τις πιθανοτητες μας ειτε αυτο λεγεται εξοπλισμος ειτε προσεκτικη οδηγηση!Αλλωστε τι αξια εχει η ζωη σε ενα αποστειρωμενο περιβαλλον χωρις να κανεις αυτα που πραγματικα γουσταρεις..?? Α και οι ζαντες εγιναν χρυσες τελικα..!

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ! !

Kώστα γουσταρς ποδηλατακι καταβαθος ε;

Σοβαρά τώρα, πιστεύεις πως εισαι μοτοσυκλετιστής απο χόμπι;

Πιστευεις οτι καβαλας τοσο καιρό επειδή δεν εχεις άλλο μεταφορικό απλά;

Πιστεύεις πως δεν εισαι εθισμένος σε αυτη την αίσθηση του να καθεσαι πανω σε εναν κινητηρα με ροδες και να μπορείς να περνάς γρήγορα και ξυστά διπλα απο εμπόδια κινητά και ακίνητα;

Αν τα πιστεύεις αυτα πόσο μαλλον αν συμβαίνουν ολα αυτα εισαι απο τους πολύ τυχερους, κι οπως μου ειπε και ο Ανταμακος μετα το δικο μου ατυχημα τότε, αν μπορείς να ζησεις διχως μοτοσυκλέτα εισαι πολύ τυχερος και απλά ζείς χωρις αυτη.

Παρα πολλες σκέψεις εχουν περάσει και απο το δικό μου μυαλό μετα απο την φρίκη που έζησα τότε, σταματησα τις μετακινήσεις στην ασφαλτο γενικότερα, προσπαθησα να αποφεύγω το κεντρο , παντου με αυτοκινητο και στη χειροτερη μεχρι τον κοντινότερο σταθμό του ΜΕΤΡΟ, το'ριξα αμιγώς στο εντουρο για να ξεχαρμανιάζω και μπορώ να πω πως τα καταφερα.

Μέχρι που ανεστησα το παλιό μου μηχανακι δρομου και καβαλώντας το θυμήθηκα παλι αυτη την αίσθηση, πως μπορεί να μην ακούς μουσική, μπορει να μην απαντας στα κινητά, μπορεί να κινδυνεύεις αλλά ξεχνάς γιατι πας απο το ενα σημειο στο άλλο, κλειδωνεις τη διαδρομή στο μυαλό και οδηγείς, και φχαριστιέσαι ισσοροπία και αδρεναλίνη.

Μοτοσυκλετισμός δεν εστί μεσα στην πόλη ποσο μάλλον στη ζουγκλα της Αθήνας , η αίσθηση ομως ειναι ίδια , ειτε κινεισε μεσα σε αυτη ειτε εξω προς την επαρχία , στις σερπατίνες της εξοχής... και γι'αυτο ξεγελιόμαστε όλοι, και ζηταμε μηχανακι και μεσα στην πόλη, για να ξεχνιόμαστε, για να ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ απο το ενα σημειο στο άλλο (μεχρι και για να παμε στο περιπτερο για τσιγαρα εστω και με Vstorm ) , για να ξεφευγουμε ...

Ο πόνος , όσος κι αν είναι, θα ξεχαστεί...

θες να ξανα ενταχθείς στις στατιστικές ατυχηματων εντος των τοιχών ; Δικιά σου η απόφαση!

Το μικρόβιο πάντως το κόλλησες εδω και καιρό, και πρέπει να δουλέψεις πολύ με το μυαλό σου προκειμένου να χαλιναγωγήσεις τη σαρκα , για να προστατεψεις αυτη στην ουσία!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Κουλό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ...θυμήθηκα παλι αυτη την αίσθηση, πως μπορεί να μην ακούς μουσική, μπορει να μην απαντας στα κινητά, μπορεί να κινδυνεύεις αλλά ξεχνάς γιατι πας απο το ενα σημειο στο άλλο, κλειδωνεις τη διαδρομή στο μυαλό και οδηγείς, και φχαριστιέσαι ισσοροπία και αδρεναλίνη.

+ όσα θες

the way is the goal

​The journey is the reward!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μπορεις να κυκλοφορεις με μηχανη στην πολη

σε κυριολεκτικα ταχυτητες κοτας
    μειωντας τις πιθανοτητες ατυχηματος σε παρα πολυ μικρες
    ανεξαρτητα αν ειναι δικια σου η λαλακια ή αλλουνου

Tragika epikindini proseggisi file Akatanomaste

kinoumenos mesa sthn poli me taxytita mikroteri apo thn roh ton autokiniton pezeis me PARA poly megales pithanotites na se paraseiroun.

Apo toys pio symantikoys logoys atyximaton ton motosykletiston toy kalokairiou.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

kinoumenos mesa sthn poli me taxytita mikroteri apo thn roh ton autokiniton pezeis me PARA poly megales pithanotites na se paraseiroun.

+1

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Βασικά σας ευχαριστώ που μπήκατε στην διαδικασία να μου απαντήσετε ,χωρίς να πάμε το θέμα στα ανέκδοτα ή τις αντιπαραθέσεις .

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό , η μοτοσικλέτα μου έδωσε πολλά ! Κέρδισα εμπειρίες, γνώρισα απίθανα μέρη ,ταξίδεψα !Αλλά το βασικό είναι οτι δεν τα έκανα μόνος ! Στην διαδρομή αυτή γνώρισα πολλούς όπου μοιραστήκαμε χαρές και λύπες ,γελάσαμε ,στρίψαμε γενικά περάσαμε ωραία!!!!!. Δεν σκοπεύω να χάσω τίποτα απο όλα αυτά σε καμία περίπτωση!!
    Αλλά ρε λεβέντες τι από άλλα αυτά κερδίζετε με την οδήγηση στην Αθήνα ? Ποια ευχαρίστηση παίρνετε από την Πατησίων σε ώρα αιχμής ? Τι ακριβώς είναι αυτό που σας γεμίζει ,όταν βρίσκεστε κολλημένοι πίσω απο ενα φορτηγό ? Προσωπικά εγώ καμία !! Στην Αθήνα οδηγώ μοτοσικλέτα για την άνεση και την οικονομία χρόνου που μου προσφέρει και η μαύρη αλήθεια είναι οτι την βολεύτηκα αρκετά ....
    Την άνεση της Αθήνας σκέφτομαι να παραχωρήσω και όχι τον μοτοσικλετισμό γενικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

[σλουρπ]Ορθως μιλησε ο τρισμεγιστος [/σλουρπ]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Την άνεση της Αθήνας σκέφτομαι να παραχωρήσω και όχι τον μοτοσικλετισμό γενικά...
    Θα πρέπει να κάνεις μεγάλη παραχώρηση, το καταλαβαίνεις αυτό.

Σύμφωνοι, η οδήγηση μέσα στην πόλη δεν προσφέρει κατι μοτοσυκλεττιστικά, αλλα σκέψου τί επιλογες σου δίνει. Πας όπου θες, γρήγορα, χωρις αγχος παρκαρίσματος, χωρις να επιβαρύνεις την κίνηση και (πολυ) το περιβάλλον, χωρίς να χάνεις χρονο.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θα πρέπει να κάνεις μεγάλη παραχώρηση, το καταλαβαίνεις αυτό.

Σύμφωνοι, η οδήγηση μέσα στην πόλη δεν προσφέρει κατι μοτοσυκλεττιστικά, αλλα σκέψου τί επιλογες σου δίνει. Πας όπου θες, γρήγορα, χωρις αγχος παρκαρίσματος, χωρις να επιβαρύνεις την κίνηση και (πολυ) το περιβάλλον, χωρίς να χάνεις χρονο.

ναι ρε συ Καπετάνιε το καταλαβαίνω και για αυτό είμαι στους προβληματισμούς ! Αλλά το σενάριο του να ξαναβρεθώ τα ανασκελα στην άκρη του δρόμου και να περιμένω 50 λεπτά το ασθενοφόρο ,δεν μου αρέσει καθόλου !!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ναι ρε συ Καπετάνιε το καταλαβαίνω και για αυτό είμαι στους προβληματισμούς ! Αλλά το σενάριο του να ξαναβρεθώ τα ανασκελα στην άκρη του δρόμου και να περιμένω 50 λεπτά το ασθενοφόρο ,δεν μου αρέσει καθόλου !!!!!
    Σε κανεναν δεν αρέσει.

Μόλις ξεμπερδέψεις με χειρουργεία κλπ, ξεκινα να μετακινήσαι σα να μην εχεις μηχανη (στην πολη). Θα δεις εαν βολεύει ή όχι και αναλόγως αποφασίζεις.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σε κανεναν δεν αρέσει.

Μόλις ξεμπερδέψεις με χειρουργεία κλπ, ξεκινα να μετακινήσαι σα να μην εχεις μηχανη (στην πολη). Θα δεις εαν βολεύει ή όχι και αναλόγως αποφασίζεις.

+2

Από το δικό μου μπαμ έχουν περάσει 6 μήνες. 6 μήνες με αμάξι και ΜΜΜ. Όχι καλά.
    :a37: :a12: :a14:

Βέβαια τώρα μου έχει περάσει κάπως γιατί έχω άλλα πράγματα να με τσαντίζουν εκτός από το γεγονός οτι είμαι αμήχανος.

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν παλεύεται. Επίσης είσαι αρκετά φρέσκος για τέτοιες σκέψεις, ας σε απασχολήσει όταν θα μπορείς να ξανακαβαλήσεις.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. part 2. προβληματισμος
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 19:14
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2004, 05:45
  3. Προβληματισμος διχως θεμα....
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί