Δεν πειράζει (λαθη όλοι κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
1) Δηλαδή πειράζει που με αρέσει το Δέλεαρ?), αλλα δεν ειμαι σίγουρος εαν το "Delear revisited" θα ειναι όπως το παλιό...
Το έκοψα για πιο κυριλε![]()
Δεν πειράζει (λαθη όλοι κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
1) Δηλαδή πειράζει που με αρέσει το Δέλεαρ?), αλλα δεν ειμαι σίγουρος εαν το "Delear revisited" θα ειναι όπως το παλιό...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
λογικο, αφου στοχευει στους γιεγιεδες δικηγορους!
![]()
Νομίζω δέχεται και κουρεμένους φωτοτυπάδες..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
λογικο, αφου στοχευει στους γιεγιεδες δικηγορους!
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Κοίτα.... καταλαβαίνω δεν το ξέρεις.... η αλήθεια όμως είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δικηγόρος δεν πατούσε στο Δέλεαρ (άλλα είναι τα στέκια των δικηγόρων). Το Δέλεαρ απευθυνόταν πάντα στο υπόλοιπο κοινό (πώς λέμε υπόλοιπο Αττικής? Κοινοί θνητοί? Κατάλαβες τώρα..)Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι αγαπη μου...απλως η ανευρεση δικηγορου,που τραβιεται καθημερινα ευελπιδων και ΔΕΝ αρεσκεται στο δελεαρ, ειναι λιγο πιο αβεβαιη απο την αντιστοιχη του αγιου δισκοποτηρου...![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κοίτα.... καταλαβαίνω δεν το ξέρεις.... η αλήθεια όμως είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δικηγόρος δεν πατούσε στο Δέλεαρ (άλλα είναι τα στέκια των δικηγόρων). Το Δέλεαρ απευθυνόταν πάντα στο υπόλοιπο κοινό (πώς λέμε υπόλοιπο Αττικής? Κοινοί θνητοί? Κατάλαβες τώρα..)![]()
ΑΣ ΤΗΝ ΒΑΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!
Εσένα σε πλήγωσε ο caesarsk και ξεσπάς όπου βρεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΑΣ ΤΗΝ ΒΑΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!
![]()
Dura lex, sed lex.
aaaaaxaxaxaxaaaa
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
είναι που ξεφορτώνομαι τα περιττά κιλά και αρχίζουν να φαίνονται οι αρρενωπές γωνίες μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αλλο εννοω!
![]()
βλεπω τη φατσα του Παπ και του Κατ αγριεμενες και λεω μηπως...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
είναι που ξεφορτώνομαι τα περιττά κιλά και αρχίζουν να φαίνονται οι αρρενωπές γωνίες μου ...
:a07:
![]()
περίμενε ρε και θα δείς σε ένα τρίμηνο απο τώρα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:a07:
![]()
μιλάμε για restoring, όχι αστεία ...
βέβαια είναι και η φωτογράφος μιλημένη![]()
ευχαριστούμε Vandoula![]()
![]()
![]()
περίμενε ρε και θα δείς σε ένα τρίμηνο απο τώρα ...μιλάμε για restoring, όχι αστεία ...
![]()
κι αυτο ο ρειν το εχει αναλαβει?
:wacko:
![]()
![]()
![]()
βέβαια είναι και η φωτογράφος μιλημένη![]()
ευχαριστούμε Vandoula![]()
![]()
![]()
εχει να πεσει τρελο photoshop ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλε σ'ευχαριστω...οντως ειμαι κορυφαιος...αλλα οχι και θαυματοποιος ρε συ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κι αυτο ο ρειν το εχει αναλαβει?
:wacko:
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
θα με κανεις να ανοιξω το στομα μου και δεν θα σας ξεπλενει ουτε η κασπια...παλιοφαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κοίτα.... καταλαβαίνω δεν το ξέρεις.... η αλήθεια όμως είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δικηγόρος δεν πατούσε στο Δέλεαρ (άλλα είναι τα στέκια των δικηγόρων). Το Δέλεαρ απευθυνόταν πάντα στο υπόλοιπο κοινό (πώς λέμε υπόλοιπο Αττικής? Κοινοί θνητοί? Κατάλαβες τώρα..)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...