ολα τα καλα παιδακια σημερα ηταν Μεγαρα... μπραβο
μαγκες εχω φωτο και ειναι μαματες αλλα ... βαριέμαι σημερα χαχχαχααχ
ΔΕΛΕΑΡ ή αυριο με την DSL...
![]()
![]()
Καλά ήτανε.
Το τελευταίο session για μένα ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει ποτέ στα Μέγαρα... τότε που έφυγε ο κόσμος ο πολύς και χαλάρωσα... κρίμα ρε Νικηφόρε που δεν σε είχα τότε...
Για πρώτη φορά φεύγω τόσο ικανοποιημένος και αισθητά βελτιωμένος στα περισσότερα σημεία...
Έχω να παρατηρήσω δύο πράγματα:
- Το πώς οδηγεί ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα και δεν μου πέφτει λόγος. Θέλει να κυνηγάει το ρολόι... θέλει να κυνηγάει το τέλειο... θέλει απλά να γυρίζει γύρω γύρω... καλά κάνει! Παίξανε όμως αρκετές επικίνδυνες προσπεράσεις για πολλές μαύρες σημαίες από ορισμένους... Δεν ξέρω ποιοι ήτανε, απλά θέλω να το πω γιατί κάποιος είπε νωρίτερα ότι όλα ήταν καλά και δεν έπαιξε τίποτα επικίνδυνο...
- Αν είχα Κ5 και ήμουνα ο Μπούστας, θα γύριζα στο 1.01"
- Ο gmakris έχει πολύ ωραίο στυλ!![]()
Θάνος..
Το "1" το εχει ο Μπουστας, με ενα Κ5, και τον μετρησα και γω, συνολικα σημερα γυρναγε στο 1 λεπτο........Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Ά! και κάτι ακόμη . Ο ''1'' από τους αγωνιζόμενους, γύριζε στο λεπτό και κάτι δέκατα...
Ο Συνιώρης να υποθέσω;......
τα ειπαμε και λιγο, και με εναν μηχανικο του, ωραιοι τυποι, και ο Μπουστας ηταν πολυ φιλικος μαζι μου.........
μαλιστα φευγοντας του ειπα "παρτους τα σωβρακα ρε Γιαννη"...![]()
![]()
Μεχρι αυριο πως θα την βγαλουμε ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
Και τα δικά μου σχόλια για την πίστα έιναι τα ίδια. Δεν άξιζαν τα λεφτά.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Runner γισ το θέμα του κόσμου. Εκεί που πιάναμε ρυθμό και γυρνάγαμε στο 1:12 (κράταγα χρόνο με το χρονόμετρο που έχει ενσωματωμένο η Κυρία Ducati στο κοντερ του 749) πέφταμε σε ένα αργό τσούρμο και χάναμε 2-3 γύρους μέχρι να τους περάσουμε γιατί ενώ εμείς δεν τους περνάγαμε στις στροφές οι κύριοι αυτοί στην ευθεία ήθελαν να δείξουν ότι είναι γρήγοροι και δεν μας άφηναν.( δεν αναφέρομαι σε κανέναν από το μοτο γιατί όσες φορές βρέθηκα με κάποιον από εμάς δεν είχα κανένα πρόβλημα)
Και η οργάνωση ήταν χάλια. Την προηγούμενη φορά που το είχε διοργανώσει το 0-300 ήταν πολύ καλύτερα. Θα ξαναγίνει το Σεπτέμβρη.
Από τις "κερκίδες" μια χαρά σας έβλεπα μαζί με το CBF-TeamΔυστυχώς δεν κατάφερα να φέρω μαζί μου το τρίποδο της κάμερας για καλύτερες λήψεις, αυτά που τράβηξα δεν αξίζουν.........
Ποιός ήταν με το VTR???
Αν λέτε για ένα κόκκινο VTR, δεν είναι από το moto. Είναι ένα παιδί από την παρέα του ψυχογιού...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Από τις "κερκίδες" μια χαρά σας έβλεπα μαζί με το CBF-TeamΔυστυχώς δεν κατάφερα να φέρω μαζί μου το τρίποδο της κάμερας για καλύτερες λήψεις, αυτά που τράβηξα δεν αξίζουν.........
Ποιός ήταν με το VTR???
Θάνος..
Ναι κόκκινο ήταν. Γύριζε πολύ γρήγορα.........Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αν λέτε για ένα κόκκινο VTR, δεν είναι από το moto. Είναι ένα παιδί από την παρέα του ψυχογιού...
Ευχαριστω Θανο,Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
- Ο gmakris έχει πολύ ωραίο στυλ!![]()
Σχετικα με τις photo, σημερα στο Δελεαρ θα φερω το laptop για να κανουμε μερικα αντιγραφα (οσο αντεξει η μπαταρια). Οι ενδιαφερομενοι φερτε CD's.......
![]()
παιδια και εγω περασα ωραια, εκατσα λιγο(εφυγα λογω GP) αλλα γνωρισα και καποια αλλα μελη του ΜΟΤΟ.το κλιμα ηταν ωραιο αλλα εχασα τα μετα που σιγουρα θα ειχαν αρκετο πειραγμα.βεβαια για το χρονο μου, τι μπορει να πει κανεις;0:00''νομιζω πως ηταν αρκετα καλος για καποιον που δεν ετρεξε,φαντασου και να ετρεχα!:rotflmao: ευχομαι να μπω την επομενη φυσικα χωρις τη μπουμπου μου αλλα με ενα καλο χαρο για να το ευχαριστηθω.