Μπορεί κάποιος ( dirtbird :smilea: ) να μου πει τι είδους μπουζόκλειδο χρειάζομαι για καρμπυλατεράτο Χχ? Αν γίνετε μία φωτό θα βοηθούσε πολύ.
Κι αν είναι εύκολο να τα αλλάξω μόνος μου? Ευχαριστώ.
Μπορεί κάποιος ( dirtbird :smilea: ) να μου πει τι είδους μπουζόκλειδο χρειάζομαι για καρμπυλατεράτο Χχ? Αν γίνετε μία φωτό θα βοηθούσε πολύ.
Κι αν είναι εύκολο να τα αλλάξω μόνος μου? Ευχαριστώ.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
με μια μικρη επιφυλαξη ειναι αυτο http://www.cmsnl.com/products/wrench...5_89216mat000/![]()
RIDE MORE TALK LESS
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
με μια μικρη επιφυλαξη ειναι αυτο http://www.cmsnl.com/products/wrench...5_89216mat000/![]()
Εγώ γιατί ξέρω πως είναι 16άρι και όχι 16.5?
Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τον χρόνο σου.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αν κατάλαβα καλά (CBR1100XX 97-00)πρέπει να είναι 16mm. Είμαι άσχετος από μηχανές (καινούργιος στο σπορ) οπότε μη σε πάρω στο κεφάλι μου.
CR9EHIX-9
Iridium IX Plug, 10mm Thread Size, 19mm (3/4") Reach, 5/8" (16mm) Hex Size, Gasket Seat, Half Thread Type: 12.7mm (1/2") Threaded, 19mm (3/4") Total Reach, Resistor, Projected Tip, Stud Terminal Threads, Partial Thread Size, Fine Wire (0.6mm) Iridium Center Electrode, Tapered Cut Ground Electrode, .035" (0.9mm) Gap, Heat Range 9. NOTE: Does not Include Terminal Nut, if necessary, order part #067606-0051
CR9EH-9
Traditional Spark Plug, 10mm Thread Size, 19mm (3/4") Reach, 5/8" (16mm) Hex Size, Gasket Seat, Half Thread Type: 12.7mm (1/2") Threaded, 19mm (3/4") Total Reach, Resistor, Stud Terminal Threads, Partial Thread Size, .035" (0.9mm) Gap, Heat Range 9. NOTE: Does not Include Terminal Nut, if necessary, order part #067606-0051
Άντε γεια... Blog