πω ρε φιλε ασε τα ιαπωνικα και να λες παλι καλα που ειναι καλα το παιδι.....κι εγω επαθα το ιδιο ακριβως πραγμα σε εθνικη και 2πλος και ξερω πως ειναι......χεστηκα πανω μου.....γαματα...
πω ρε φιλε ασε τα ιαπωνικα και να λες παλι καλα που ειναι καλα το παιδι.....κι εγω επαθα το ιδιο ακριβως πραγμα σε εθνικη και 2πλος και ξερω πως ειναι......χεστηκα πανω μου.....γαματα...
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Ξεχασα να το αναφερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
ειρθε απο service το μηχανακι ή το ειχε για κανα μηνα πχ στην ιδια μηχανικη κατασταση πριν το ατυχημα?
Το μηχανακι αγοραστηκε πριν 5 (πεντε) μερες, απο γνωστο καταστημα του βολου, με 6μηνη γραπτη εγγυηση και service πριν την παραδοση.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Τα ιαπωνικα δεν σπανε....ΜΥΘΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Τα Ηonda δεν σπάνε....![]()
![]()
![]()
eventually .... όλα σπάνε...![]()
ποια εννοείς αυτά με τα γρέζια στο κάρτερ που τα κάνουν ανάκληση??Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Τα Ηonda δεν σπάνε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελει μια καλη μηνυση τωρα ο γνωστος καταστηματαρχης να γουσταρει...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ξεχασα να το αναφερω.
Το μηχανακι αγοραστηκε πριν 5 (πεντε) μερες, απο γνωστο καταστημα του βολου, με 6μηνη γραπτη εγγυηση και service πριν την παραδοση.
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
αν δεν τον καλύψει !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
θελει μια καλη μηνυση τωρα ο γνωστος καταστηματαρχης να γουσταρει...
Πω ρε φίλε, πόνος ψυχής.. δυστυχώς απ'ότι φαίνεται τίποτα δεν ξεφεύγει και με τίποτα δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου απόλυτα ήσυχο..
Καλά ξεμπερδέματα στον φίλο σου και μη χειρότερα, ας ανάψει κι ένα κεράκι..![]()
Τον στριμωξα μολις μας ανεφερε για ''επισκευη'', και επειδη ειμουν διαβασμενος απο ενα παρομοιο περιστατικο με sv650 εδω μεσα, ηξερα να μιλησω και προς το παρον συμφωνησαμε για αντικατασταση ολης της μηχανης.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Σ'ευχαριστω Μακη, και να'σαι σιγουρος οτι το κερακι θα γινει λαμπαδα γιατι πεθανα και αναστηθηκα σημερα μ'αυτα που ειδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πω ρε φίλε, πόνος ψυχής.. δυστυχώς απ'ότι φαίνεται τίποτα δεν ξεφεύγει και με τίποτα δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου απόλυτα ήσυχο..
Καλά ξεμπερδέματα στον φίλο σου και μη χειρότερα, ας ανάψει κι ένα κεράκι..![]()
καλα ξεμπερδεματα στο φιλαρακι σου....
το ειχε τσεκαρει αν ειχε επαρκες λαδακι μεσα??![]()
Αγιο ειχε που δεν επεσε, το οτι το ειχε 5 μερες βρωμαει....
Καλα ξεμπερδεματα.
Την προηγουμενη παρασκευη μπροστα του εκαναν το service και εβαλαν σχεδον 4 λιτρα λαδι με αλλαγη φιλτρου και το πηρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα ξεμπερδεματα στο φιλαρακι σου....
το ειχε τσεκαρει αν ειχε επαρκες λαδακι μεσα??![]()
Ένα μπιελάκι on the go...τίποτε ιδιαίτερο.
Πάλι καλά να λέτε που το παλλικάρι κατάφερε και έσωσε την κατάσταση....![]()
σε ενα manual απο ρ6 του 06 βλεπω πως η χορητικοτητα του λαδιου μαζι με αλλαγη φιλτρου ειναι 2.6lt.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Την προηγουμενη παρασκευη μπροστα του εκαναν το service και εβαλαν σχεδον 4 λιτρα λαδι με αλλαγη φιλτρου και το πηρε.αν είναι έτσι, να χαρώ εγώ μηχανικό και ορίστε το ΜΠΑΜ του κινητήρα
(δεν νομίζω να διαφέρουν τα 600αρια SS μεταξύ τους τόσο πολύ... του πούστη ... το δικό μου παίρνει 2,9 λιτ ΜΕ αλλαγή φίλτρου... )
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις