Σελίδα 66 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1656616263646566676869707176116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εσυ το βιολι σου ε?
    Πλήκτρα και φωτοτυπικό.

(ρίχνει και καμμιά δοξαριά που και που αλλά όχι έτσι ακριβώς όπως την εννοείς εσύ.. )

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated

Φιλε σαν πισω εισαι υποχρεωμενος να προσεχεις διαρκως τον μπροστα

,δε γνωριζω ποιος φταιει
    υποχρεωμένος είναι να κοιτάξει αυτός που αλλάζει λωρίδα...δεν μπορείς εσυ που είσαι σε νομιμη προσπέραση να ελέγχεις τι μπορει να κάνει ο άλλος..υπάρχει σχετικό άρθρο στον κ.ο.κ το οποίο εαν θέλετε το παραθέτω να δείτε.
    σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει αυτός που αλλάζει λωρίδα δίχως να καταστήσει την πρόθεση του στους αλλους και να ελέγξει,και ίσως πάρει εαν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι έτρεχε το αυτοκίνητο στην προκημένη περίπτωση ενα 20 τοις εκατό υπευθυνότητας..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Enough... με το μπλα μπλα..

Μόνο τι είδατε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε αντίστοιχο μοτίβο με το παραπάνω, αλλά σε άλλη κλίμακα ταχυτήτων, σε είδα με το παπί στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σταμάτησε ο ταρίφας που ήταν μπροστά σου, εντάξει δεν έβγαλε αλαρμ αλλά δεν ήταν καθόλου απότομο. Εκεί έχεις δύο επιλογές: σταματάς πίσω του ή κοιτάς πίσω αριστερά αν έρχεται κανένας και βγαίνεις ανοίγοντας το γ@μόγκαζο. Απ' ό,τι κατάλαβα είσαι των μεσοβέζικων λύσεων οπότε είπες να βγεις αριστερά (χωρίς να κοιτάξεις) φρεναριστός και να σταματήσεις τελικά πίσω αριστερά από το ταξί. Το γεγονός ότι ήσουν πλέον στην αριστερότερη λωρίδα όπου ερχόμουν με καμιά σαρανταριά χιλιόμετρα δεν το σκέφτηκες ε;

Δεν είναι τόσο δύσκολο, βάλτε τον εαυτό σαν ανάμεσα από αυτές τις γραμμούλες που έχει ζωγραφισμένες κάτω και όταν θέλετε να αλλάξετε κοιτάξτε πίσω ώστε να μην ενοχλήσετε κανέναν.

Μια απορία μόνο: ούτε εσύ ούτε ο του αποπάνω δεν σκεφτήκατε το ενδεχόμενο ο πίσω να μην προλάβει να φρενάρει και να σας στείλει; Για την πάρτη σας δηλαδή. Τόσο χέστης είμαι που και με αμάξι και με μηχανή έχω το νου μου και στο τι γίνεται πίσω μη με καρφώσει σε κανένα φρενάρισμα κανένας;;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΣΕ ΕΙΔΑ...
    ...να μου λες τωρα οτι θα πρεπει να παρουμε και την αδεια σου για να μιλησουμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09

Σας βλεπω μονιμως στην αριστερη να πηγαινετε κανονικα.. Παιζει να μην ξερετε καν οτι απαγορευεται η προσπεραση απο δεξια.. ΚΑλαματιανοι οδηγοι για παντα..

Με είδα κάπου στην Χαριλάου να κάνω χοντρή μαλακία και να σε περνάω ξυστά παλίκαρε με το ΟΝ/OFF, ενώ καθόσουνα αμέριμνος πίσω απο ενα κουτί λόγο κόκκινου.. Καλά που με είδες στον καθρέφτη και δεν έκανες κίνηση να ξεκινήσεις ανάμεσα απο τα κουτιά γιατί δεν παίζει να προλάβαινα να κόψω ταχύτητα. Το ξέρω τρόμαξες και σίγουρα έφαγα πολλές κατάρες και χώσιμο.. και μου αξίζουν.

Χίλια συγνώμη αν ποτέ δείς αυτό το μήνυμα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν απλά είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..

Χαβαλέ έχει όταν βλέπουμε άλλους να μας κάνουν μαλακίες και τους τα "χώνουμε" εδω μέσα αλλα πολλές φορές πρέπει να "βλέπουμε" και τα δικά μας σκατ@.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
    ...είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..
    Μου 'χει τύχει αντίστοιχο. Δεν τράκαρα επειδή σκέφτηκα ψύχραιμα ότι 5-10 λεπτά ένα τέταρτο νωρίτερα να έφτανα δεν θα κέρδιζα τίποτα. Ούτως ή άλλως στον τόπο του ατυχήματος (τροχαίο ήταν) δεν προλάβαινα να φτάσω ούτε με ελικόπτερο. Και μια διαφορά μερικών λεπτών στο νοσοκομείο είναι ανούσια, δεν μπορείς να προσφέρεις και κάτι ουσιώδες εξάλλου. Απλά σε έχει πιάσει σοκ. Εντελώς φιλικά στο λέω επειδή το έχω νιώσει. Περαστικά σε ό,τι και να έτυχε!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σε ειδα μεγιστε,να πηγαινεις στη μεσαια λωριδα,για να εισαι πρωτος οταν αναψει κοκκινο για αριστερα.. Το οτι η λωριδα ειχε πρασινο για ευθεια ουτε σε ενοιαξε. Το οτι ο αλλος στη δεξια λωριδα σε ειδε που σταματησες κ σταματησε κ αυτο τι λεει?και εγω αναγκαστικα περασα απο αναμεσα. Οι αλλοι περιμεναν να ξυπνησετε..
    Σε ειδα σκουτερ κακομοιρο, με 2 βουλγαρες θεοχοντρες να αναστεναζεις στο φαναρι. Τελικα η χοντρη απαισια βουλγαρα δεν αντεξε και περασε με κοκκινο,αφου βαρεθηκε να περιμενει. Θα με θυμαται για πολυ καιρο ομως,οπως θα θυμαται και το σκασιμο της εξατμισης διπλα της..
    Σε ειδα και εσενα μπεμπα ξανθουλα,με το σορτσακι,το μπουστακι και τα πεδιλακια σου,που πηγαινες για μπανιο. Σε χαιρετησα και αμεσως εστρεψες τη μαπα σου αλλου και αρχισες να κουνας την κωλαρα σου χειροτερα απο οτι το CB σε λιωμενη ασφαλτο..

Σε ειδα μικρουλα μελαχρινη στη σερρες με το gsxr μαυρο μεσα στην πολη χωρις ανχος παρα τα λογα που καβαλας !!!Μπραβο !!!μπραβοοο
    «Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να ξεγελάει κανείς τον εαυτό του.

Γιατί ό,τι επιθυμούμε, πρόθυμα και το πιστεύουμε.

Η πραγματικότητα, όμως, πολλές φορές είναι διαφορετική.»

Δημοσθένης

cbrxx.darkbb.com

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Σε είδα ξερακιανή ηλίθια με την γουρούνα να ανεβαίνεις ΑΝΑΠΟΔΑ την Ι.Τζάνου στην στροφή στο ποτάμι και να σε αποφεύγω τελευταία στιγμή τρομαγμένος πάνω στην στροφή την ώρα που προσπαθούσες να ανάψεις και τσιγάρο! Ποιος τους είπε οτι με τα ATV μπορούν να κάνουν οτι θέλουν!?!?!?! Το κέρατο μου, τρόμαξα αλλά άνοιξα την γραμμή μου και δεν φιληθήκαμε....

Σε είδα κι εσένα παππού που ήσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πετάχτηκες απο τον ήχο της Stebel Nautilus μου αλλά δεν το έκανα επίτηδες....sorry, προσπαθούσα να την ξυπνήσω....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν συνεχίσετε το μπλα μπλα το thread θα κλειδωθεί.
    Σταματήστε παρακαλώ να σχολιάζετε συνέχεια.

Moto.Gr Moderation Team

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
    Με είδα κάπου στην Χαριλάου να κάνω χοντρή μαλακία και να σε περνάω ξυστά παλίκαρε με το ΟΝ/OFF, ενώ καθόσουνα αμέριμνος πίσω απο ενα κουτί λόγο κόκκινου.. Καλά που με είδες στον καθρέφτη και δεν έκανες κίνηση να ξεκινήσεις ανάμεσα απο τα κουτιά γιατί δεν παίζει να προλάβαινα να κόψω ταχύτητα. Το ξέρω τρόμαξες και σίγουρα έφαγα πολλές κατάρες και χώσιμο.. και μου αξίζουν.

Χίλια συγνώμη αν ποτέ δείς αυτό το μήνυμα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν απλά είναι απο τις περιπτώσεις που προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κάποιον δικό σου, το μαθαίνεις και κάπου εκεί χάνετε ο δρόμος μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου..

Χαβαλέ έχει όταν βλέπουμε άλλους να μας κάνουν μαλακίες και τους τα "χώνουμε" εδω μέσα αλλα πολλές φορές πρέπει να "βλέπουμε" και τα δικά μας σκατ@.

Περαστικά φίλε

Οταν ξεκινώντας από το φανάρι στην Βουλιαγμένης η ρόδα μου αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο σε πρόσεξα φίλε με το Derbi? να ξεκουράζεις και την δικιά σου δίπλα μου στο ένα μέτρο...

Ψάρωσα και την κατέβασα.....εσύ ακόμα θα πηγαίνεις με μιά και άνετα...και με άνετο στύλ...

Βλέποντάς σε ένιωσα τα 47 μου χρόνια να με βαραίνουν.......και σε ζήλεψα...Πρέπει να είχες τουλάχιστον μια 25αριά χρόνια λιγότερα....Αγόρασε όμως ρε φιλαράκι κάνα κράνος....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF