Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: carbtune

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Αρχικά δημιουργήθηκε από infidel
    Για να σε βοηθήσω κάπως εγώ παρήγγειλα κάτι από Αγγλία Σάββατο, η παραγγελία μπήκε στο σύστημα Δευτέρα πρωί, Δευτέρα μεσημέρι έφυγε με Royal Air mail και το πακέτο το βρήκα σήμερα Πέμπτη μεσημέρι στην είσοδο την πολυκατοικίας. Τα ελτά το φέρνουν σαν απλό γράμμα, ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα.

Δλδ παιζει και να μου το φαγανε??????????????????????
    Ελεοοοοοοοοοοοοος...
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Κανονικά ό,τι έρχεται από Αγγλία θέλει γύρω στις 5-7 εργάσιμες μέρες. Στείλε ένα μέιλ στον αποστολέα να ρωτήσεις αν έχει τρόπο να δει πού είναι.

Σε εμένα τα πακέτα (εκτός από τα πολύ μικρά) δεν παραδίδονται σπίτι, λαμβάνω μόνο ειδοποιήσεις να πάω να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο.

Εχω στειλει μειλ στον αποστολεα και τον ρωτησα για tracking number ,αλλα μου ειπε οτι γι αυτα τα μικρα δεματα δεν υπαρχουν κωδικοι,επειδη στελνονται σαν γραμμα.
    Το θεμα ειναι οτι ο αποστολεας ειναι αξιοπιστος μιας και πολλοι εχουν παραγγειλει απο εκει....
    Μια η απωλεια δεματος απο ενα αλλο μαγαζι στην Αγγλια ,μια αυτο αρχιζω να πιστευω οτι καποιος με δουλευει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Εχω στειλει μειλ στον αποστολεα και τον ρωτησα για tracking number ,αλλα μου ειπε οτι γι αυτα τα μικρα δεματα δεν υπαρχουν κωδικοι,επειδη στελνονται σαν γραμμα.
    Το θεμα ειναι οτι ο αποστολεας ειναι αξιοπιστος μιας και πολλοι εχουν παραγγειλει απο εκει....
    Μια η απωλεια δεματος απο ενα αλλο μαγαζι στην Αγγλια ,μια αυτο αρχιζω να πιστευω οτι καποιος με δουλευει....
    Λίγο ατυχής η "σύμπτωση" ομολογουμένως, κάτι τέτοια είναι που σου κόβουν την όρεξη για αγορές από έξω.

Μήπως κανένας υπάλληλος στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου έχει μοτοσυκλέτα με αρρύθμιστα καρμπυρατέρ;......λέω εγώ τώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Λίγο ατυχής η "σύμπτωση" ομολογουμένως, κάτι τέτοια είναι που σου κόβουν την όρεξη για αγορές από έξω.

Μήπως κανένας υπάλληλος στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου έχει μοτοσυκλέτα με αρρύθμιστα καρμπυρατέρ;......λέω εγώ τώρα.

λες?????
    Παντως γελαω ακομα με την γκαντεμια μου αυτες τις μερες....αλλα αρχιζω και τα περνω....

Και οχι τπτ αλλο,σκεφτηκα να παω στα ελτα της περιοχης να ρωτησω πως και τι,αν ηρθε και τετοια,αλλα νομιζω οτι δεν λενε...

Ρε παιδια,υπαρχει κανενας που να εχει παραγγειλει το carbtune απο το συγκεκριμενο site, να μου πει αν ερχεται ειδοποιητηριο ή το αφηνουν απλα στην πορτα??????

Ρε παιδια,υπαρχει κανενας που να εχει παραγγειλει το carbtune απο το συγκεκριμενο site, να μου πει αν ερχεται ειδοποιητηριο ή το αφηνουν απλα στην πορτα??????
    Στη δική μου περίπτωση ειδοποιητήριο (ΕΛΤΑ Ηρακλείου Κρήτης).

Εμένσ μου δώσανε tracking number απο την εταιρία αλλά το μόνο που έλεγε είναι ότι παραδώθηκε στην overseas εταιρία (δηλαδή ΕΛΤΑ) Βέβαια ξέχασα να σου πω ότι την ίδια μέρα πήρα και κάτι άλλο από ένα άλλο site (Αγγλία) και έφυγε και αυτό Δευτέρα αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Δεν ξέρω με τι το στείλανε αυτοι όμως.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

εγω θα προτιμουσα κατι με 4 μανομετρα και καλες βαλβιδες υποπιεσης...οσα δουλευουν με ραβδους δεν εχουν ιδιαιτερη ακριβεια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Μέλος Το avatar του/της iagos
    Μήπως ο πωλητής σου είναι ο boozecruiser;
    Είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση με εσένα για το ίδιο αντικείμενο.
    Ο πωλητής φαινόταν αξιόπιστος (με 757 κριτικές, 100% positive) αλλά όταν μετά από 3 εβδομάδες, που δεν είχε έρθει το δέμα, τον ρώτησα αν ξέρει πού βρίσκεται, άρχισε να επαναλαμβάνει την ημερομηνία αποστολής, να λέει πως αυτά δεν έχουν tracking ή reference number, ούτε απόδειξη κλπ,κλπ.
    Στο τέλος, με απείλησε πως θα κόψει την επικοινωνία και το έκανε!
    Τον ανέφερα στο resolution center του ebay και του paypal και τον υποχρέωσαν να επιστρέψει τα χρήματα (πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει χρονικός περιορισμός για την υποβολή αίτησης επιστροφής χρημάτων).
    Φυσικά, το Carbtune δεν ήρθε ποτέ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iagos
    Μήπως ο πωλητής σου είναι ο boozecruiser;
    Είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση με εσένα για το ίδιο αντικείμενο.
    Ο πωλητής φαινόταν αξιόπιστος (με 757 κριτικές, 100% positive) αλλά όταν μετά από 3 εβδομάδες, που δεν είχε έρθει το δέμα, τον ρώτησα αν ξέρει πού βρίσκεται, άρχισε να επαναλαμβάνει την ημερομηνία αποστολής, να λέει πως αυτά δεν έχουν tracking ή reference number, ούτε απόδειξη κλπ,κλπ.
    Στο τέλος, με απείλησε πως θα κόψει την επικοινωνία και το έκανε!
    Τον ανέφερα στο resolution center του ebay και του paypal και τον υποχρέωσαν να επιστρέψει τα χρήματα (πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει χρονικός περιορισμός για την υποβολή αίτησης επιστροφής χρημάτων).
    Φυσικά, το Carbtune δεν ήρθε ποτέ.
    Εσυ μιλας για ebay ετσι??? Εγω δεν το πηρα απο το ebay ,αλλα απο το "¨επισημο" site.

Μέλος Το avatar του/της iagos
    Εσυ μιλας για ebay ετσι??? Εγω δεν το πηρα απο το ebay ,αλλα απο το "¨επισημο" site.
    Sorry, λάθος.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF