Τελικα το προβλημα ειναι στον εγκεφαλο του ABS, κοστιζει +800 ευρωπουλα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακόμα και αν την εχεις χασει την εγγυηση οπως λες (δε καταλαβαινω γιατι βεβαια αλλά τεσπά)...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
![]()
![]()
θεωρω πως μπορεις να ρωτησεις απευθειας μεσα στη honda και να τους πεις ομορφα και ωραια πως εγκεφαλο ABS στα δυο και κατι χρονια δεν ειναι και λογικο να χρειαζεται και πως μπορουν (αν θελουν ) να το καλυψουν ως ενδειξη σωστου after sales support...![]()
αγαπητε την εγγυηση την εχασα διοτι δεν σταλθηκε το χαρτι με την υπογραφη μου στην honda ωστε να ενεργοποιηθει.
Τα σερβις στην αρχη τα εκανα οπως πρεπει... αλλα δεν ηξερα τι παιζει ακριβως, ο (λεμε τωρα) μαστορας κρατουσε το βιβλιαρακι χωρις να γραψει απολυτως τιποτα πανω.
"μη στεναχωριεσαι, ολα θα τα κανονισουμε εδω το εχω το βιβλιο".
Στο ATS μου ειπαν τα παιδια οτι δεν γινεται να την ενεργοποιησω μετα απο ενα εξαμηνο και χωρις να γραφει τα σερβις μεσα.
Κατι θα γινει...
Το μηλο κατω απ την μηλια θα πεσει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Φίλε kosni αυτά που γράφεις είναι φωτογραφία αυτού του μάστορα. Μπορώ να φανταστώ το σκηνικό, δε φτάνει που είναι απατεώνας είναι και τεμπέλης ο Μητσάρας...![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΤS και ξερο ψωμι......
Ο μεταλυτερος link removed by VANDA απατεωνας που εχω συναντησει στην ζωη μου, ανοιξε και σελιδα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ο μεταλυτερος link removed by VANDA απατεωνας που εχω συναντησει στην ζωη μου, ανοιξε και σελιδα![]()
![]()
Προσεχε μην εχεις τρεχαματα αδερφε.....![]()