Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 163

Θέμα: Leo na paro kai go mia Afrikana siga siga. Ta fota sas loipon

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    παιδες καλησπερα.

σημερα γυρναγα απο την δουλεια και σε ενα φαναρι σταματημεμος επεσε το ματι μου μεσα σε μια μαντρα ασχετη με μηχανες ενα ασπρο κοκκινο africa και στη ζελατινα κιτρινο πωλητηριο.βασικα κι ενω εψω ξαναπερασει απο το ιδιο σημειο δεν την ειχα προσεξει για να ξερω ποσο καιρο ειναι εκει.
    προσεξα μονο οτι ειχε σκισμενη λιγο σελλα.

βασικα δεν κρατησα το τηλ αλλα μαλλον θα ξαναπερασω να ρωτησω κι αν με ενδιαφερει να το παω σε κανα μηχανικο,η μπορει να παω εκει με κανεναν.αλλα πόσο περιπου πανε αυτα τα σατανια???

μοιαζει μρ του 94 με τις χρυσαφι ζαντες (που δεν θυμαμαι αν οντως ειναι χρυσαφι αλλα υποθετω απο το συνολο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikas
    παιδες καλησπερα.

σημερα γυρναγα απο την δουλεια και σε ενα φαναρι σταματημεμος επεσε το ματι μου μεσα σε μια μαντρα ασχετη με μηχανες ενα ασπρο κοκκινο africa και στη ζελατινα κιτρινο πωλητηριο.βασικα κι ενω εψω ξαναπερασει απο το ιδιο σημειο δεν την ειχα προσεξει για να ξερω ποσο καιρο ειναι εκει.
    προσεξα μονο οτι ειχε σκισμενη λιγο σελλα.

βασικα δεν κρατησα το τηλ αλλα μαλλον θα ξαναπερασω να ρωτησω κι αν με ενδιαφερει να το παω σε κανα μηχανικο,η μπορει να παω εκει με κανεναν.αλλα πόσο περιπου πανε αυτα τα σατανια???

μοιαζει μρ του 94 με τις χρυσαφι ζαντες (που δεν θυμαμαι αν οντως ειναι χρυσαφι αλλα υποθετω απο το συνολο)

κητα δεν εχει τπτ η 94 -95 .....αλλα κητα και κανενα πιο καινουριο......τα λεφτα ειναι πολυ καλα τωρα για ενα αφρικα....και πιο πολυ παιζουν τα extra ρολο παρα η ηλικια της!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ SUPER DUPER MOTO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ABS EXP ESP WWP BBM SSO DDDP EDDD SKKKS ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΝ 18000 20000 Ε ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΙΝΙΔΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΙΣΗ ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΟΡΓΑΝΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΦΤΑΡΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ , ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ε ΓΙΑΤΙ???????????????????? ΧΑΛΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤHS ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ XLIDATES ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ANDVENTURE MOTO
    ΑΡΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ 10 Η 9.9 ΕΙΝΑΙ AND ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ME ΓΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΧ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ALOUMIN ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟ ADV
    ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΧΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ????Ε????????ΑΥΤΑ Η AFRICA ΠΑΡΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΧΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΤΜ BMW ΚΑΙ ΤENNERE ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΘΗΤΕ .............
    ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ

Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
    [B]R1200GS,1200 adventure ???????????Σας ειπανε Adventure και εσεις το πιστεψατε???τα αγοραζουν μονο κατι γιαπις για μουρη και καλα αντβετζουραααςςςςςςς!!!! κανενας δεν θα αγοραζε ενα μοτο που κανει 17000+ με πανακριβα ανταλλακτικα για το βαλει στο χωμα!!!!
    Μην είσαι τόσο σιγουρος.
    Ναι παίζουν κ γραβάτες, όπως σε όλα τα είδη.
    -Μην μου πεις ότι δεν έχεις δει αφρικα 10 χρονών να είναι μόνο στο πασαλιμάνι για καφέ.
    -Ή ςς σουπερ ντου.. που είναι και αυτό με καφέδες και τσόκαρο.
    Οποτε μην είσαι σίγουρος, επειδή έχω άποψη. Και δεν είναι όλοι με φράγκα οι bmw-δάκιδες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ SUPER DUPER MOTO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ABS EXP ESP WWP BBM SSO DDDP EDDD SKKKS ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΝ 18000 20000 Ε ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΙΝΙΔΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΙΣΗ ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΟΡΓΑΝΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΦΤΑΡΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ , ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ε ΓΙΑΤΙ???????????????????? ΧΑΛΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
    ΑΡΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ 10 Η 9.9 ΕΙΝΑΙ AND ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ME ΓΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΧ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ALOUMIN ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟ ADV
    ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΧΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ????Ε????????ΑΥΤΑ Η AFRICA ΠΑΡΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΧΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΤΜ BMW ΚΑΙ ΤENNERE ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΘΗΤΕ .............

Ενώ εσένα δεν σου έφταναν τα 3 Άφρικα για να γυρίσεις όοοοολη την Πάρο, και κατέληξες στο 1150 έ?
    Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς Αφρικάνος άραγε, αν όλα όσα λέτε για τα ADVENTURE, τα λέγανε κάποτε και οι κάτοχοι ΧΤ ή XLR για το δικό σας μπαουλοντίβανο?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

αφρικα

κοιταξε εδω στην παρο εχω αραξει εδω και 6 χρονακια τωρα για τα πριν δεν με ξερεισ τι εχω κανει και δεν χρειαζεται ........τωρα το ερωτημα που θετεις για τα xt μπορει να το λεγανε αλλα ειχανε καρδια τα μοτερια και ειχαν ολο το ελευθερο να πουνε οτι θελανε αλλα αυτο το ξεφτιλικι ρε αδερφε δεν ηταν .........αυτα αντε γεια
    ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	trooper-600.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	220576
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

: ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
    Πολλά από αυτά που γράφεις είναι σωστά. Και λίγα είπες αν θες. Και πολλοί δεν κάνουν και βήμα χωρίς και σώβρακο... bmw!!! Και φυσικά και χωρίς όργανο θερμοκρασίας, δεν μπορούν να κάνουν και βήμα, που να ξέρουν τι θα φορέσουν!!!
    Ισχύουν όμως (έγραψα και παραπάνω) για πολλές μοτο και άφρικα φυσικά, γιατί και εκεί ξέρω <<ταξιδιώτες>> που δεν έχουν ούτε κράνος, αλλά αγόρασαν τον ...θρύλο!!.
    Να μην πω για πολλά ςς και σπορ τουρισμού..
    Αυτός που αγοράζει μπόξερ, και όχι bmw, δεν αγοράζει και όλα αυτά τα καλούδια. Ένα αβς και τέλος.
    Υπάρχουν παληκάρια, που σε 2 χρόνια έχουν 70,000κλμ σε όλο τον κόσμο και πάρα πολλά σε βουνά, σε ταξιδιωτικό εντούρο.
    Αλλά και από την άλλη, δεν πρέπει να την λέμε (παντα κατά εμένα) και στο παιδι με το 1098 που το βάζει στο σταντ, το πλένει και το ακούει μόνο. Όλοι κάνουν ότι μπορούν. Νομίζω όλοι χρειάζονται αποτοξίνοση
    :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    ...για το δικό σας μπαουλοντίβανο?
    ΔΕΝ ειναι μπαουλοντίβανο!
    και εδώ καταλαβαίνω οτι γίνονται συγκρίσεις μεταξύ ομοίων σε όγκο μηχανακίων!
    γιατί μπορούμε ναρχίσουμε και συγκρίσεις Cub με 998 ας πούμε.. Λογικό;;
    ΌΧΙ!

:smilea:

Πείτε μου ρε παιδιά, με ποια μηχανάκια συγκρίνετε το Άφρικα και το βγάζετε καλύτερο?
    Θα παρακαλούσα να γίνει με προσοχή η επιλογή, για να μη μεταφερθεί το θρεντ στα ''Ανέκδοτα''.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Πείτε μου ρε παιδιά, με ποια μηχανάκια συγκρίνετε το Άφρικα και το βγάζετε καλύτερο?
    Θα παρακαλούσα να γίνει με προσοχή η επιλογή, για να μη μεταφερθεί το θρεντ στα ''Ανέκδοτα''.

Με 990....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Mε κανένα! Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει σύγκριση με κάτι άλλο;
    Μου κάνει τη δουλειά μου; Ειναι γ*μ*στερό για μένα; Γιατί να μπαίνω σε τριπάκια σύγκρισης;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Mε κανένα! Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει σύγκριση με κάτι άλλο;
    Μου κάνει τη δουλειά μου; Ειναι γ*μ*στερό για μένα; Γιατί να μπαίνω σε τριπάκια σύγκρισης;;

Για να μπορείς να έχεις ένα ''μπούσουλα''. Κι εμένα μου αρέσει το ΧΧ μου, αλλά δεν λέω πως είναι καλύτερο από ένα Busa.
    Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο... και με αυτό το σκεπτικό, το Άφρικα έχει πολλούς εχθρούς.

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος
    Για να μπορείς να έχεις ένα ''μπούσουλα''. Κι εμένα μου αρέσει το ΧΧ μου, αλλά δεν λέω πως είναι καλύτερο από ένα Busa.
    Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο... και με αυτό το σκεπτικό, το Άφρικα έχει πολλούς εχθρούς.

Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του άφρικα ήταν, είναι και θα είναι, ο αναβάτης που δεν ξέρει για πιο λόγο πραγματικά, αγοράζει άφρικα .

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Thelo na paro mpotes....
    από Spike στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:59
  2. Eimai neos kai 8elo na paro mixani kali kai na me pigeni
    από Dantex17 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2008, 21:23
  3. HELP!!!Thelo na paro SM...Den 3ero TI?
    από Tronic_Plasma στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 22:09
  4. Kai meta moy lene na Paro aytokinito...
    από jp79 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 08:16
  5. gia na gelasoume kai ligo.....
    από ctpanoramix στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας