Διαφωνώ. Όλοι θα συμφωνούσαν πως είναι το Vstrom.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι έπαθα σήμερα....Πλάκα πλάκα ένα θρεντ ποιο μηχανάκι θεωρείται μουνοπαγιδα θα είχε ατελείωτα ποστ και χαβαλέ...![]()
Διαφωνώ. Όλοι θα συμφωνούσαν πως είναι το Vstrom.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι έπαθα σήμερα....Πλάκα πλάκα ένα θρεντ ποιο μηχανάκι θεωρείται μουνοπαγιδα θα είχε ατελείωτα ποστ και χαβαλέ...![]()
Sent from me using a computer.
το μεγαλητερο μουνοπαγιδομηχανακη ειναι το δικο μου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Σίγουρα το ράσο δεν κάνει τον παπά...Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
ε οχι και δεν ειναι μοδα τα κτμ....για βγες μια βολτα μεχρι τις καφετεριες...πανε να ξεπερασουν και το vstrom εδω στη κοζανη...χωρις παρεξηγηση αλλα οι περισοτεροι που εχουν το 990 η το 950 χωμα εχουν δει μονο σε κατι γλαστρες...αντβεντουραδες της καφετεριας...γνωμη μου παντα![]()
![]()
![]()
Αλλά και εκεί στο Σουρδιστάν, όλες οι Africάνες twin, είναι γεμάτες λάσπες και χώματα από το Πιέρια, το Βόϊο και τις όχθες του Αλιάκμονα ???![]()
sostooooooooooooooooooooooooooooosΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
.
η ΚΤΜ ελλάς ,βραβεύτηκε τον προηγούμενο μήνα σαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στην ελλαδα(περιοδικό ΜΟΤΟ προηγούμενου μήνα).
Το SΜΤ Σε καμία περίπτωση δεν κοστίζει όσο το νέο multi...
Δεν εχω δει πουθενά τα ΚΤΜ να παρουσιάζονται σαν exotic bikes.αν έχει γίνει,έχει γίνει από περιοδικά του ειδικού τύπου και πότε η ίδια η ΚΤΜ δε παρουσιάστηκε σαν τέτοια.έχει παρουσιαστεί σαν Ready to race ,το οποίο την χαρακτηρίζει απόλυτα.
Γειτονική χώρα είναι η ιταλία,και όχι η αυστρία, που βγάζει εξωτικές μοτο ,που και αυτές μεταξύ σοβαρού και αστείου στη "μπούκα" της έχετε ,αλλά δε γνωρίζω κανέναν που να μην του τρέχουν τα σαλία στη θέα μια 1198,streetfighter,f4,RSV Factory,tuono factory,ΤΝΤ...οποίος λέει ότι δεν καβλωνει έστω με μια από αυτές τότε για μενα δεν είναι μοτοσυκλετιστής...
Παντος γενικά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη εμπάθεια με τα ΚΤΜ.όταν δεν μασούλατε την καραμέλα του κάθε τρίτη μάστορα ,πιάνεται τις πωλήσεις τις τιμές ...
Υπάρχει κάποιος λόγος;
ειναι κατι παιδια που δεν γινονται αντρες.
Δεν σημαινει πως οσοι εχουμε ADV ειμαστε φανατικοι εντουραδες ειναι κ αλλου καλο το μηχανακι, τωρα τι χρηση το κανει ο καθενας αυτος ξερει....αν θελει το βαζει κ στο σαλονι για διακοσμητικο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
οχι φιλε...στο 990 adventure αναφερομαι...εγω ξερω 4 ατομα τουλαχιστον που το μηχανακι το πηραν για να πηγαινουν στη δουλεια και για καφε γιατι ειναι και γαμω τις μουνοπαγιδες (οχι αδικα)....μαλιστα ο ενας απο αυτους εχει επι μονιμου βασεως και τις πλαινες βαλιτσες....χαχαχαχ...το ποιο μακρινο τους ταξιδι ειναι μεχρι τη χαλκιδικη μονο οποτε ειναι σιγουροι οτι δεν θα βρεξει....δε λεω οτι το μηχανακι δεν ειναι μαχημο.....καθε αλλο...οχι ομως οτι δεν ειναι και μοδα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό είναι το πιο σωστό... οι περισσότεροι κάτοχοι ΚΤΜ, όταν άλλαξαν μοτο, ξαναπήραν ΚΤΜ. Αυτό νομίζω τα λέει όλα... Εγώ είμαι στο 3ο μου κ ξερογλύφομαι για το επόμενο.... :a36:Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
...
αλλά όπως έχω ξαναπεί ας μας πουν πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ θα ξαναγόραζαν ΚΤΜ και πόσοι όχι...
:rotflmao:![]()
Κατά τα άλλα, εννοείται ότι είναι ακριβά μηχανάκια τα ΚΤΜ, δεν είπε κανένας ότι είναι φτηνά... Ευτυχώς όμως που συντηρείται όλη αυτή η παραφιλολογία για να πέφτουν οι τιμές κ να ψωνίζουμε φτηνά μεταχείρο... :rotflmao:
τσιρς![]()
kai enas filos mou xtes phre to adventure 990 RΑρχικά δημιουργήθηκε από lkol
αυτό είναι το πιο σωστό... οι περισσότεροι κάτοχοι ΚΤΜ, όταν άλλαξαν μοτο, ξαναπήραν ΚΤΜ. Αυτό νομίζω τα λέει όλα... Εγώ είμαι στο 3ο μου κ ξερογλύφομαι για το επόμενο.... :a36:
kai autos palia eixe ktm!!!!
opws ta les einai
kai epidi kai egw eixa ktm.... me blepw se 2-3 xronakia pali ekei 8a kataliksw!
telika h ktm 8a bgalei to adventure 1190 pou 8a exei stil Varadero - moultistrada 1200 - GS
ALLA tautoxrona 8a paragetai kai to adventure 990 gia tous endurades!!!!!
![]()
Η μοτοσυκλέτα αυτή ΔΕΝ κάνει για όλους._
Φυσικά και θα ξανααγόραζα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από κάθε πλευρά.
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
αυτό είναι το πιο σωστό... οι περισσότεροι κάτοχοι ΚΤΜ, όταν άλλαξαν μοτο, ξαναπήραν ΚΤΜ. Αυτό νομίζω τα λέει όλα... Εγώ είμαι στο 3ο μου κ ξερογλύφομαι για το επόμενο.... :a36:
Κατά τα άλλα, εννοείται ότι είναι ακριβά μηχανάκια τα ΚΤΜ, δεν είπε κανένας ότι είναι φτηνά... Ευτυχώς όμως που συντηρείται όλη αυτή η παραφιλολογία για να πέφτουν οι τιμές κ να ψωνίζουμε φτηνά μεταχείρο... :rotflmao:
τσιρς![]()
'02 640 SixDays - 65.000km
'06 990 SuperDuke - 47.000km
'08 1190 RC8 - 10.000km και μετράμε...!
![]()
A wise man never plays leapfrog with a unicorn.