απο τη ριζα...τσογλανια...![]()
απο τη ριζα...τσογλανια...![]()
Τα μουν@πανα :a37: :a37: :a37:
Δεν μπορείς να πας πουθενά ρε γμτ χωρίς να την βλέπεις...![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Οχι ρε π...... μου παλι....
Ευχομαι να τη βρεις ρε συ....
Κοιτα να δεις που θα ειμαστε και στην παραλια με τις αλυσιδες...
Ελπιζω να πανε ολα καλα....
Δεν κανεις μια ερευνα στη γυρω περιοχη/τμημα περιοχης μηπως την παρατησανε μετα απο λιγο?
Όχι ρε φίλε...
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
shit!!!![]()
![]()
Ψηλε, ψαξου τριγυρω μπας και τιποτα απο τους γυφτους την πηραν βολτα...
Και χτες που πηγαμε ταβερνα με λεγανε περιεργο που την εφερα διπλα στο τραπεζι που τρωγαμε....
Τι να πω ρε πστ μου ...
Μακαρι να βρεθει αδερφε
Ρε γμτ...![]()
μια κλειδαριά δισκόφρενου και κλείδωμα το τιμόνι ( + τον συναγερμό αν υπάρχει )ρε παιδιά. Και καλό είναι να την βλέπουμε όπου και να είμαστε.
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
κριμα ρε συ λιακο!!!
ρε μπας και την παρκαρες καπου που δεν επρεπε και στην μαζεψε καμια τροχαια, ναι θα μου πεις ακραιο αλλα ξερω γω...?
για πες και τις λεπτομεριες...
g@mw το σπιτι τους οι αλητες![]()
βαλε λιακο καμια φωτο η καποιο χαρακτηριστικο να εχουμε το νου μας.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
έχει καταντήσει αηδία πια...
κουράγιο ρε Λιάκο...Εύχομαι ολόψυχα να τη βρεις, ανέγγιχτη!
προσοχή όταν παρκάρουμε σε μέρη όπου ο άλλος, ξέρει ή μπορεί να μαντέψει ότι θα λείπουμε για ώρες (βραδινά μαγαζιά, παραλίες, κλπ,κλπ)
μακάρι να την βρεις![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics