Καλοριζικο,καλοταξιδο και παντα ορθιος Δημητρη.......καλως ορισες στον μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας και εκανες πολυ καλη επιλογη για πρωτη μηχανη!!!!!
Με θυμασε?
Καλοριζικο,καλοταξιδο και παντα ορθιος Δημητρη.......καλως ορισες στον μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας και εκανες πολυ καλη επιλογη για πρωτη μηχανη!!!!!
Με θυμασε?
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
ο ηλιας με το civic B18?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
...
...Επισης μολις ανακαλυψα οτι 400cc ειναι πολλα για πρωτο μηχανακι...
Παιδια το πατησα μια πρωτη και μου θυμησε το τραβηγμα απο ενα impreza με μπολικα αλογα..
Δηλαδη τα ss πως σκατα τα οδηγανε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγώ θυμήθικα κάτι παλικάρια που λένε...θέλω να πάρω την πρώτη μου μηχανή...Τα 600 είναι καλά ή να πάω στα 750;
(Ένας ρώταγε για 1000άρι)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
ο ηλιας με το civic B18?
NAI!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Καλορίζικη και καλοτάξιδη η κούκλαΑρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Ασφαλεια τελικα εβαλα με 120 επειδη ειμαι νεος οδηγος σε μηχανη δεν το γλυτωνω το 30% πανω για 1 χρονο.
Λαστιχα θα βαλω οντως κατι καλο γιατι και χθες που το κινησα εχω την αισθηση οτι σπινιαρε παντου...
Τα υπολοιπα αυριο που θα παει στο μαστορα.
Κουτσα στραβα 1200 την πηρα θα φαω κι ενα 500αρι για να μαι σωστος.![]()
1200! Πολύ καλή τιμή, σημάδι των καιρών ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από freethan
Καλορίζικη και καλοτάξιδη η κούκλα![]()
1200! Πολύ καλή τιμή, σημάδι των καιρών ...![]()
Σχετικο ειναι αυτο φιλε μου. Μονο λαστιχα-φιλτρα-λαδια-μπουζι-τακακια και ρυθμισμα καρμπυρατερ φτανεις το 500αρικο.
Οποτε απο τα 1200 φτανουμε στα 1700 ετσι απλα. Απ την αλλη αν βρεις καποιο στα 1700 δε σου εγγυαται κανεις οτι δε θα χρειαστεις αναλωσιμα. Και οπως βλεπεις μονο σε αναλωσιμα το φαγα το 500αρι. Και φυσικα δε γινεται να μην κανεις το σερβις. Ειδικα με τα λαστιχα δεν παιζεις.
Και μιας και ειαμι νεος οδηγος θελω να χω το κεφαλι μου ησυχο οτι τα κανα σωστα ολα![]()
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
Τώρα που το πήρες και το σενιάρησες κιόλας μήπως ψήνεσαι να το πουλήσεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Σχετικο ειναι αυτο φιλε μου. Μονο λαστιχα-φιλτρα-λαδια-μπουζι-τακακια και ρυθμισμα καρμπυρατερ φτανεις το 500αρικο.
Οποτε απο τα 1200 φτανουμε στα 1700 ετσι απλα. Απ την αλλη αν βρεις καποιο στα 1700 δε σου εγγυαται κανεις οτι δε θα χρειαστεις αναλωσιμα. Και οπως βλεπεις μονο σε αναλωσιμα το φαγα το 500αρι. Και φυσικα δε γινεται να μην κανεις το σερβις. Ειδικα με τα λαστιχα δεν παιζεις.
Και μιας και ειαμι νεος οδηγος θελω να χω το κεφαλι μου ησυχο οτι τα κανα σωστα ολα![]()
:rotflmao:
Γ@μω το car μου μέσα και τις αγγελίες που είναι ξεχασμένες 2 μήνες ενώ έχουν πουληθεί οι μηχανές...
Οι άλλοι μισοί είναι στην κολοπειτινίτσα, κι άλλοι ζητάνε 2+χιλιάρικα για μοντέλα 97-99.![]()
Άντε να δω τι άκρη θα βγάλω...![]()
Καλορίζικο και καλοτάξιδο μαν και πάντα όρθιος!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Τώρα που το πήρες και το σενιάρησες κιόλας μήπως ψήνεσαι να το πουλήσεις????:rotflmao:
Γ@μω το car μου μέσα και τις αγγελίες που είναι ξεχασμένες 2 μήνες ενώ έχουν πουληθεί οι μηχανές...
Οι άλλοι μισοί είναι στην κολοπειτινίτσα, κι άλλοι ζητάνε 2+χιλιάρικα για μοντέλα 97-99.![]()
Άντε να δω τι άκρη θα βγάλω...![]()
Καλορίζικο και καλοτάξιδο μαν και πάντα όρθιος!![]()
Το μονο μου κινητρο να το δωσω το μηανακι ειναι γιατι θα καθεται το καλοκαιρι που θαλειπω αρκετα. Αλλα το σεπτεμβρη θα βρω cb400 ετσι?
Ναι σίγουρα όλα σχετικά είναι, αλλά αν σκεφτείς οτι πέρσυ τέτοια εποχή με 1200 μόνο τρακαρισμένο έπαιρνες, ή cb1 σκισμένο κάτι λέει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Εννοείται οτι με το που παίρνεις μεταχειρισμένο ζυγίζεις και το σουλούπωμα που θα χρειαστεί. Και 1700 για να έρθει στα ίσια, πάλι καλά είναι πιστεύω για τέτοια μηχανή.
Να την χαίρεσαι, με σωστή συντήρηση θα σε συνοδέψει πολλά χλμ![]()
Ειναι πολυ καλα φιλε μου δε γκρινιαζω
Με τοσα μηχανακια που ειχα δει κι εγω απογοητευτηκα. Τα περισσοτερα που ειναι σκισμενα μπερδευουν και χτυπανε βαλβιδες.
Επειδη ειναι παλιο το μηχανακι θελει πολυ κοιταγμα. Εγω ομολογω οτι τη γλυτωσα καπου διοτι δεν ηξερα να κοιταξω τα παντα αλλα ημουν και τυχερος διοτι αυτα που δεν κοιταξα ηταν οκ.
Επισης στα 1700 προσθεσε και μια 80αρα για μια μεμβρανη που την ξεχασα και θα αλλαχτει κι αυτη. Αυτο με τις μεμβρανες στα 4πεταλουδα μας ειναι πολυ επιφοβο. Βρες πχ ενα μηχανακι που σου φαινεται καλο και δεν καταλαβαινεις οτι θελει 2 μεμβρανες.. Τσιμπας τα 160 και μετα λες αξιζε τελικα..??
Απλα πλεον ξερουμε πως δεν ειναι εφικτο 1200 για τετοια μηχανη κομπλε.
εκ μερους των κατοχων cb super four σε καλωσοριζω κ εγω!
παντα ορθιος κ καλοταξιδος!
καλη επιλογη εκανες μη μασας, κοιτα να το προσεχεις για να σε προσεχει...![]()
Παλικάρια το χτύπησα κι εγώ το Cb 400, αλλά έχω κάποιες απορίες περί βενζίνης.
Πόσα λίτρα χωράει το ντεπόζιτο? (χωρίς τη ρεζέρβα)
Πόσα χωράει η ρεζέρβα?
Και τέλος, υποθέτουμε ότι τελειώνει η βενζίνη στο ντεπόζιτο. Γυρνάμε το διακόπτη στο res και συνεχίζουμε το δρόμο μας. Μόλις βρούμε βενζινάδικο ο διακόπτης πού πρέπει να είναι για να βάλουμε βενζίνη? Αν έχει καταναλωθεί μία ποσότητα καυσίμου από τη ρεζέρβα, πρέπει να το έχουμε στο res για να μπει βενζίνη και στη ρεζέρβα ή και στη νορμάλ θέση και πάλι μπαίνει?
Καλωσόρισες, και καλοτάξιδος!
Έχω την εντύπωση πως είναι 17+1 το τεπόζιτο.
Μόλις φτάσεις βενζινάδικο μπορείς να γυρίσεις το ρουμπινέτο στην κανονική του θέση. Δεν παίζει ρόλο στο γέμισμα. Ουσιαστικά είναι δυο σωληνάκια το ένα ψηλότερο απο το άλλο, δεν έχει ξεχωριστό διαμέρισμα για την ρεζέρβα.
![]()
Για το 18άρι το έχω ξανακούσει. Απλά νόμιζα πως θα ήταν 15+3. 1 λίτρο για ρεζέρβα πολύ λίγο δεν είναι?
Για το θέμα του διακόπτη με διαφώτισες. Εγώ φανταζόμουν αυτό που απέκλεισες, ότι δηλαδή είναι ξεχωριστά διαμερίσματα.
Έχει χαλασμένο το μερικό χιλιομετρητή ρε γαμώτο, και το δεικτάκι της βενζίνης είναι με τις ώρες του, οπότε κάπως θα πρέπει να συνηθίσω να υπολογίζω.
Ευχαριστώ πάντως μαν!!!![]()
15+3!!! 100%!
Αν πας οικονομικά βγάζεις ανετα 50χλμ στη ρεζέρβα.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε