οχι ρε λιακο...τι να πω αυτοι σε αυτη τη χωρα θελουν τους νομους του χαμουραμπι...ευχομαι να τη βρεις ακεραιη και οι δραστες να τιμωρηθουν οπως πρεπει..
οχι ρε λιακο...τι να πω αυτοι σε αυτη τη χωρα θελουν τους νομους του χαμουραμπι...ευχομαι να τη βρεις ακεραιη και οι δραστες να τιμωρηθουν οπως πρεπει..
http://www.couchsurfing.org/index.html
http://www.advrider.com
βαλε καμια φωτο αδελφε απο τη μοτο με τα πραγματακια που την κανει να ξεχωριζει απο τις αλλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
Χαρακτηριστικά είναι η φιμέ ζελατίνα με το αυτάκι της Suzuki, λεπτά κάγκελα για σαμάρια πίσω και άλλο ύφασμα στη σέλα.
ακομα και ψιλοτσαμπουκαδες αν εχει οσο μικροι και αν ειναι (γρατζουνιες κλπ)
ευχομαι να βρεθει γρηγορα
edit
επειδη τωρα προσεξα οτι την εχεις και αγγελια για προσπαθησε να θυμηθεις σε υποψηφιους αγοραστες αν κατι δε σου αρεσε σε καποιον..
τραβηγμενο αλλα οχι απιθανο......
γαμω το στανιο τους...υπομονη ρε λιακο.ευχομαι να βρεθει...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
έλα ρε φίλε! Την σηκώσανε δηλαδή; Ψάχνε και στο car.gr ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τα @ρχιδια αυτά. Θα ψάχνω κ γω
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
τί ειπες τώρα....![]()
τί να πώ...
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
να τους ξεραθει το πουλι τα κωλοπαιδα....
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Ρε Μπαοκι τι εγινε?Ολη μερα στο δρομο ειμαι αν και ειναι πολλα τα στροματα θαχω το νου μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
Παίδες σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά τρέχω και για εξετάσεις γιατί μπαίνω για χειρουργίο κήλης αύριο.
Τη μηχανή μου τη φάγανε σε μια παραλία προς το Σχοίνο. Εκεί αφήνεις μηχανή/αυτοκίνητο πάνω κοντά στο δρόμο και κατεβαίνεις ποδαράτο κάτω γιατί πάει μόνο τζιπ ή κάνα enduro. Πάμε κάνουμε μπάνιο και γυρνόντας πάνω άφαντη... με συναγερμό κανονικά και κλειδωμένη. Αφού ήρθαν και μας μαζέψανε πήγα και το δήλωσα στην Ασφάλεια Μεγάρων. Τώρα ότι θα βρεθεί... χλωμό...
Η μηχανή είναι ένα μαύρο V-strom του 2004.
Χαρακτηριστικά είναι η φιμέ ζελατίνα με το αυτάκι της Suzuki, λεπτά κάγκελα για σαμάρια πίσω και άλλο ύφασμα στη σέλα.
Πινακίδα ΙΟΤ 238. Το 3 και το 8 δεν φαίνοντε καλά από ένα παπί και ένα αυτοκίνητο που είχαν πέσει από πίσω μου.
Στο μόνο που ελπίζω είναι, αν δεν την έχουν κάνει ανταλλακτικά ή τίποτα άλλο, να τους σταματήσουν σε κάνα μπλόκο για την πινακίδα...αλλιώς χλωμό.![]()
την μηχανή την πήρανε καινούρια τα πουστόπαιδα... από το μεγάλο service, με καινούρια λάστιχα, αλυσιδογράναζα και σέλα.![]()
![]()
Περαστικα με το χειρουργειο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Λιακο κινούμαι συνέχεια από εκείνα τα μέρη (Γερμενό,Ψάθα,Αλεποχώρι,Σχοίνο,Λουτράκι),οπότε θα έχω το νου μου +Αθήνα φυσικά
Πρώτα απο όλα περαστικά με την υγεία σου
Και για τα άλλα ψυχραιμία, μπορεί να φανείς και τυχερός
Travel, Grow, Share
Να πω τη σαχλαμάρα μου;
Έστω ότι το κοπέλι δεν την βρίσκει (χτύπα ξύλο και εύχομαι να τη βρει άμεσα!!! )
57 απαντήσεις στο Thread, από 50ευρωπαικά ο καθένας; Κάτι δε θα βοηθήσουμε το θέμα;
Λέω εγώ τώρα...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θα το κάνουμε για όλους αυτό ή μονο για τους "γνωστους";Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Να πω τη σαχλαμάρα μου;
Έστω ότι το κοπέλι δεν την βρίσκει (χτύπα ξύλο και εύχομαι να τη βρει άμεσα!!! )
57 απαντήσεις στο Thread, από 50ευρωπαικά ο καθένας; Κάτι δε θα βοηθήσουμε το θέμα;
Λέω εγώ τώρα...
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais