Καλά κουράγια...
Κάνε υπομονή και θα βρεθεί!
Ανέβασε φωτό άμεσα. Πιστεύω θα βοηθήσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά κουράγια...
Κάνε υπομονή και θα βρεθεί!
Ανέβασε φωτό άμεσα. Πιστεύω θα βοηθήσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Περαστικά και ελπίζω να τη βρεις σύντομα.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα.Ειναι μοδα πάντως να έρχονται με εγκέφαλο δικο τους και ουτε συναγερμός ακούγεται ουτε ιμομπιλαιζερ λειτουργεί.Χρήση για ληστεία και μετα εγκατάλειψη ή Αλβανία.![]()
![]()
![]()
![]()
εύχομαι να τη βρεις
γαμώ το σπίτι σας μ*υν*πανα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ο χειροτερος φοβος ολων σε βρηκε φιλε μου.
Μακαρι να χρησιμοποιηθει σε καποια ληστεια, γιατι μονο ετσι θα βρεθει.
Προσπαθησε τουλαχιστον να συμφιλιωθεις με την σκεψη της απωλειας ωστε να ηρεμησεςι λιγακι.
Ευχομαι στα αποβρασματα να φανε ολα τους τα λεφτα στην εντατικη.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ας αρχίζαμε από τους γνωστούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα το κάνουμε για όλους αυτό ή μονο για τους "γνωστους";![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Οποτε πρέπει να θέσουμε το κριτήριο για να θεωρείται καποιος "γνωστός"Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ας αρχίζαμε από τους γνωστούς.
![]()
κλπ
κλπ
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πες δε θέλω και όλα καλά. Ίντα το παιδεύεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οποτε πρέπει να θέσουμε το κριτήριο για να θεωρείται καποιος "γνωστός"
κλπ
κλπ
![]()
Εγώ πάλι, και να μην ξέρω προσωπικά κάποιον, και μόνο που ξέρω το τι περνά μετά από κλοπή (παθών) ένα μικρό ποσόν με μεγάλη χαρά το δίδω να του πάρουμε μια άλλη.
Αυτά.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θα πρέπει όμως να υπάρξουν κάποια κριτήρια-αποδεικτικά διότι αν το πάρουν γραμμή διάφορα λαμόγια καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
δεν ειναι κακη η προταση, ισως σε ενα αλλο παραλληλο συμπαν να ειναι εφικτη, οχι ομως στην εδω πραγματικοτητα, για χιλιους δυο λογους...
Να έρθω να με γνωρίσετε????Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ας αρχίζαμε από τους γνωστούς.
![]()
:a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
Κουράγιο Λιάκο, εγώ εχθές έκανα ασφάλεια κλοπής, και το συνιστώ σε όλους, έχει ηρεμήσει το κεφαλάκι μου, και τώρα κατάλαβα πόσο το σκεφτόμουν και με απασχολούσε. Ένα πράγμα λιγότερο.....
"Qu ils mangent de la brioche"
![]()
![]()
![]()
![]()
ελπίζω να βρεθεί λιακο
Δεν το είχαν δει έτσι τα μέλη του Ελληνικού chopper club. Θυμάστε την ιστορία με την "αρκούδα" ;Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
... οχι ομως στην εδω πραγματικοτητα...
![]()
Λιάκο, υπομονή ρε γαμώτο.![]()
Sent from me using a computer.
Άλλο φόρουμ, άλλο λέσχηΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δεν το είχαν δει έτσι τα μέλη του Ελληνικού chopper club. Θυμάστε την ιστορία με την "αρκούδα" ;
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais