Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Δυναμόκλειδο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doohan
    τα περισσοτερα μαστορια εχουν πολυ καλη αισθηση στη δυναμη που βαζουν οποτε για περιφερειακες βιδες ειναι υπερβολη η χρηση του

χαχαχαχχαχαχαχα

νασαι καλα φιλε μου....εγραψες!!!!
    απο τα καλυτερα που εχω διαβασει
    παντα τετοια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αλλα αμα θες το συζηταμε
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    παντα τετοια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αλλα αμα θες το συζηταμε

Εγω συμφωνω παντως,αν χρησιμοποιεις συχνα δυναμοκλειδο μπορεις να υπολογισεις στο περιπου την δυναμη που βαζεις με το χερι σε συγκεκριμενα εργαλεια...

Παντως το ροποκλειδο το κανει καλυτερα...:rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Φυσικα τα μαστορια τα ξερουν ολα!!! Τι ξερουν οι ιαπωνες...

Μια εποχη πριν αρκετα χρονια δουλεψα σαν φοιτητης κανα 6μηνο στην γραμμη συρναμολογησης της M.A.N στην γερμανια. Καποια στιγμη με τοποθετησαν να τοποθετω το κουβουκλιο -οπου μεσα μπαινει το δισκο-πλατο -πανω στο κιβωτιο ταχητητων. Ειχα ενα αεροκλειδο για το βιδωμα εως ενα σημειο και μετα με το ροποκλειδο εσφιγγα στα 275 Ν.M
    Μολις το ροποκλειδο εκανε ενα κλικ επρεπε να σταματησω, αλλα εγω του εδινα και παλι για σιγουρια εως να κανει και δευτερο κλικ. Αποτελεσμα;
    Κατα περιοδους περναγε ποιοτηκος ελενχος και τσεκαρε σε ενα κουβουκλιο το σφιξιμο των βιδων. Αντι για 275 πηρε ενδειξεις πανω απο 310 !!! και αυτο γιατι εκανα δυο κλικ αντι για ενα!!
    Αμεσως σταματησανε την παραγωγη και αποσυρανε ολα τα εργαλεια για ελενχο και φερανε καινουργια!! αφου εγω δεν τους ειπα τι εκανα μετα απο υποδειξη ενος παλιου συναδελφου να κανω την παπια!

Αλλα ειπαμε τη ξερουν απο ποιοτητα και ασφαλεια οι Γερμανοι...

Η χελώνα στην οποία αναφέρεσαι είναι κομμάτι τις μηχανής φίλε μου και μπορεί να λύσει αν είναι χαλαρό η ακόμα και να κοπεί πάντα σε σπάνιες περιπτώσεις και λαμβάνοντας υπόψη και τις ποιο ακραίες συνθήκες.
    Το ταμπλο η ενα κάθισμα θα το έσφιγγες με δυναμοκλειδο??????
    Στα μανουαλ έχει ροπή για όλες τις βίδες δηλαδή θα μου πεις ότι το σφίξιμο ενός πολλαπλασιαστή η το φανάρι πρέπει να τα γίνεται με δυναμοκλειδο η ακόμα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για να στο κάνουν????????????????????
    Γιατί όλοι κράζουμε αλλά για 5 ευρώ κάνουμε φασαρία.

Πρόσφατα μίλαγα με ένα καθηγητή μου στη σχολή και με ρώταγε γιατί δεν υπάρχουν συνεργεία που να είναι σοβαρά να μην σου γεμίζουν τα γκριπ με γράσο να μπορείς να δεις το σέρβις που σου κάνουν και αλλά πολλά.
    Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το καινό στην αγορά υπάρχει γιατί δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό.

Δεν είμαι υπέρ τον συνεργείων χρονιά τώρα κάνω τα πάντα μονός μου γιατί με έχουν απογοήτευση απλά το πρόβλημα δεν είναι μονό ενα γ@μο ροποκλειδο

παντα φιλικα
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Η χελώνα στην οποία αναφέρεσαι είναι κομμάτι τις μηχανής φίλε μου και μπορεί να λύσει αν είναι χαλαρό η ακόμα και να κοπεί πάντα σε σπάνιες περιπτώσεις και λαμβάνοντας υπόψη και τις ποιο ακραίες συνθήκες.
    Στα μανουαλ έχει ροπή για όλες τις βίδες δηλαδή θα μου πεις ότι το σφίξιμο ενός πολλαπλασιαστή η το φανάρι πρέπει να τα γίνεται με δυναμοκλειδο η ακόμα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για να στο κάνουν????????????????????

Πρόσφατα μίλαγα με ένα καθηγητή μου στη σχολή και με ρώταγε γιατί δεν υπάρχουν συνεργεία που να είναι σοβαρά να μην σου γεμίζουν τα γκριπ με γράσο να μπορείς να δεις το σέρβις που σου κάνουν και αλλά πολλά.
    Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το καινό στην αγορά υπάρχει γιατί δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό.

Δεν είμαι υπέρ τον συνεργείων χρονιά τώρα κάνω τα πάντα μονός μου γιατί με έχουν απογοήτευση απλά το πρόβλημα δεν είναι μονό ενα γ@μο ροποκλειδο

παντα φιλικα

ο πρόβλημα δεν είναι μονό ενα γ@μο ροποκλειδο

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.
    το προβλημα ειναι στη νοοτροπια πανω απο ολα και δυστυχως νομιζω πως δεν θα ζησω αρκετα να την δω να αλλαζει....

κατα τα αλλα με καλυψε ο ληστης...
    r u talking to me?....who the F@ck r u?

Παλαιό μέλος

παντα φιλικα
    Ενταξει, συμφωνω. Δεν με αποσχολει το φαναρι αλλα με απασχολει το οτι δεν εχω δει κανενα μα κανενα να σφιγγει πχ. τους αξονες στις ροδες,που ειναι θεμα ασφαλειας. Δηλαδη τι; να χρεωσει εχτρα για το αυτονοητο;
    Προσωπικα εχω δυο ροποκλειδα και αυτα τα κανω μονος μου η ελενχω σε περιπτωση που μπει χερι μαστορα πανω στην μηχανη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Ενταξει, συμφωνω. Δεν με αποσχολει το φαναρι αλλα με απασχολει το οτι δεν εχω δει κανενα μα κανενα να σφιγγει πχ. τους αξονες στις ροδες,που ειναι θεμα ασφαλειας. Δηλαδη τι; να χρεωσει εχτρα για το αυτονοητο;
    Προσωπικα εχω δυο ροποκλειδα και αυτα τα κανω μονος μου η ελενχω σε περιπτωση που μπει χερι μαστορα πανω στην μηχανη.
    +1000 φιλε μου
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

για τι τιμες μιλαμε? για αξιοπιστες μαρκες
    beta
    facom
    force...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    για τι τιμες μιλαμε? για αξιοπιστες μαρκες
    beta
    facom
    force...?
    μιας και το θρεντ που ξέθαψες είναι ολίγον τι παλιό, για ρίξε μια ματιά και εδω:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=97545

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105932

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    μιας και το θρεντ που ξέθαψες είναι ολίγον τι παλιό, για ρίξε μια ματιά και εδω:

eimai latrhs twn arxaion....!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Help για δυναμόκλειδο
    από PortisHead στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2021, 22:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας