Σελίδα 70 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
    Σε ειδα κακομοιρε που κοπηκε ο σκελετος στο απριλια σκουτερακι σου και πηγες να γινεις χιλια κομματια.Απορω πως καταφερες και το φρεναρες με τα ποδια ρε φιλε!!
    money cant buy me love !!!

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σε ειδα την κυριακη αργα το απογευμα να βγαινεις απο μαρκοπουλο και να στριβεις για αθηνα χωρις διοδια δεξια πριν μπεις ΑΟ
    λευκο R1 δικαβαλο καινουργιελα
    ο ηχος της δευτερας σου μου φτιαξε το βραδυ και μου λερωσε το παντελονι!!!!!!!!!

Λάστιχαααααα! Το avatar του/της lice13
    Σας είδα χτες το απογευμα στο Ηράκλειο σε ένα ταβερνάκι απέναντι απο το παλιο λιμάνι, με τα Varadero χιλιοφορτωμενα... Σας ξαναείδα και το πρωι στο γκαράζ του καραβιού μόλις φτάσαμε Πειραιά, και το cb μου φαινόταν τόσο μικρό μπροστά στα θηρία! Καλό δρόμο μάγκες!
    Reggae will save us...

Σας ειδα στην Αγρια, ξαπλωμενους στην αφιλοξενη ασφαλτο υστερα απο κακο υπολογισμο σας και μετωπικη στο αντιθετο ρευμα....Το xtx ρακος, εσυ φιλε με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.

Ευχομαι ταχεια αναρρωση και στους δυο σας.

Εμεις οι υπολοιποι...δυστυχως δεν βαζουμε μυαλο...δυστυχως και παλι τις ιδιες μαλακιες κανουμε.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Σας ειδα στην Αγρια, ξαπλωμενους στην αφιλοξενη ασφαλτο υστερα απο κακο υπολογισμο σας και μετωπικη στο αντιθετο ρευμα....Το xtx ρακος, εσυ φιλε με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.

Ευχομαι ταχεια αναρρωση και στους δυο σας.

Εμεις οι υπολοιποι...δυστυχως δεν βαζουμε μυαλο...δυστυχως και παλι τις ιδιες μαλακιες κανουμε.
    Α μωρέ Κωνσταντίνε...
    30χλμ εχθές από δουλειά-σπίτι δεν είδα έναν (ούτε έναν!!! ) με κράνος ή εξοπλισμό...
    Όλοι πασούμι, σορτσάκι, αμάνικο...
    Και αυτοί που είχαν κράνη τα είχαν στον άγκωνα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.

Σας βλέπω καθημερινά πλεον με δίχως το παραμικρό ίχνος εξοπλισμού πάνω στα μηχανάκια σας....

Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Τέλος.
    Give me fuel, Give me fire

Σε είδα να περνάς με κόκκινο κάθετα την Κατεχάκη ερχόμενος από τη στρατονομία. Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και ας είχε ανάψει το πράσινο στην πορεία μου εδώ και 15 δεύτερα τουλάχιστον. Με είδα να κάνω ζεμπεκιές με τη μηχανή από τη δύναμη του φρεναρίσματος και να λέω από μέσα μου "έλα θα περάσει πριν φτάσεις πάνω του". Δεν ειχα δει όμως ότι είχες και τρέιλερ στο κουτί σου. Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω. Ούτε το κουράγιο να γυρίσω να σε πάρω στο κυνήγι δεν είχα.

Σε είδα φίλε με το TDM να μην πιστεύεις αυτό που είδες όντας 30 μέτρα πίσω μου, και εσένα φίλε με το scooter που με έβλεπες με ένα θαυμασμό για αυτό που έκανα λες και είμαι ο Rossi.

Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    Σε είδα να περνάς με κόκκινο κάθετα την Κατεχάκη ερχόμενος από τη στρατονομία. Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και ας είχε ανάψει το πράσινο στην πορεία μου εδώ και 15 δεύτερα τουλάχιστον. Με είδα να κάνω ζεμπεκιές με τη μηχανή από τη δύναμη του φρεναρίσματος και να λέω από μέσα μου "έλα θα περάσει πριν φτάσεις πάνω του". Δεν ειχα δει όμως ότι είχες και τρέιλερ στο κουτί σου. Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω. Ούτε το κουράγιο να γυρίσω να σε πάρω στο κυνήγι δεν είχα.

Σε είδα φίλε με το TDM να μην πιστεύεις αυτό που είδες όντας 30 μέτρα πίσω μου, και εσένα φίλε με το scooter που με έβλεπες με ένα θαυμασμό για αυτό που έκανα λες και είμαι ο Rossi.

Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.

ω ρε φιλε!

τυχερος Μπιλυ!!! Τυχερος!

ασ μη σχολιασω παραπερα...

Saς βρήκα και εγώ ! Post no1 και νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος. Κι όταν βρω χρόνο θα καρφώσω όλους όσους είδα, προς το παρόν τρεεεεεεχουυυυυμεεεεεε

Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

σε ειδα κοπελια που εκανες το πρωτο σου μαθημα οδηγησης για παπι μεσα στο parking και επεσες κατω και τον δασκαλο σου να σε γραφει στις μπαλες του και να συνεχιζει αμεριμνος το φραπεδακι του.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86

Σας βλέπω καθημερινά πλεον με δίχως το παραμικρό ίχνος εξοπλισμού πάνω στα μηχανάκια σας....

+1000

Μπιλυ, κοβε λιγο ταχυτητα στη γμημενη την Κατεχακη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω.

o rossi παντως δε θα ετρεχε με 140+ στο δρομο αυτο. εσυ γιατι το εκανες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε είδα στο σταθμό του τρένου σεκιουριτού με γιλέκο σαν αλεξίσφαιρο... που πάμε ρε γμτ να κινδυνεύουν οι σεκιουριτάδες στα τρένα από σφαίρες;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86

Το αυτό. Το ρημάδια τα κόκκινα να μην περνάνε που βλέπω πολλούς πλέον σε κάθε βόλτα να τα περνάνε αεροπορία και χέστηκα για το αν φοράνε κράνος. Άντε άμα είναι να αραιώνουμε κιόλας από τους ηλίθιους μην κινδυνεύουμε οι υπόλοιποι...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Σε είδα στο σταθμό του τρένου σεκιουριτού με γιλέκο σαν αλεξίσφαιρο... που πάμε ρε γμτ να κινδυνεύουν οι σεκιουριτάδες στα τρένα από σφαίρες;;;
    Ηταν χρηματαποστολής
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ηταν χρηματαποστολής
    Τσου, σεκιούριτι του σταθμού ήταν. Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. GAS η εταιρεία νομίζω. Δεν ήταν κανονικό αλεξίσφαιρο γιλέκο σαν των αστυνομικών αλλά δεν ήταν και του Λούκι-Λουκ
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ