Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
Σε ειδα κακομοιρε που κοπηκε ο σκελετος στο απριλια σκουτερακι σου και πηγες να γινεις χιλια κομματια.Απορω πως καταφερες και το φρεναρες με τα ποδια ρε φιλε!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Madkefalonian
Σε ειδα κακομοιρε που κοπηκε ο σκελετος στο απριλια σκουτερακι σου και πηγες να γινεις χιλια κομματια.Απορω πως καταφερες και το φρεναρες με τα ποδια ρε φιλε!!![]()
money cant buy me love !!!
σε ειδα την κυριακη αργα το απογευμα να βγαινεις απο μαρκοπουλο και να στριβεις για αθηνα χωρις διοδια δεξια πριν μπεις ΑΟ
λευκο R1 δικαβαλο καινουργιελα
ο ηχος της δευτερας σου μου φτιαξε το βραδυ και μου λερωσε το παντελονι!!!!!!!!!
Σας είδα χτες το απογευμα στο Ηράκλειο σε ένα ταβερνάκι απέναντι απο το παλιο λιμάνι, με τα Varadero χιλιοφορτωμενα... Σας ξαναείδα και το πρωι στο γκαράζ του καραβιού μόλις φτάσαμε Πειραιά, και το cb μου φαινόταν τόσο μικρό μπροστά στα θηρία! Καλό δρόμο μάγκες!![]()
Reggae will save us...
Σας ειδα στην Αγρια, ξαπλωμενους στην αφιλοξενη ασφαλτο υστερα απο κακο υπολογισμο σας και μετωπικη στο αντιθετο ρευμα....Το xtx ρακος, εσυ φιλε με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.
Ευχομαι ταχεια αναρρωση και στους δυο σας.
Εμεις οι υπολοιποι...δυστυχως δεν βαζουμε μυαλο...δυστυχως και παλι τις ιδιες μαλακιες κανουμε.
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Α μωρέ Κωνσταντίνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Σας ειδα στην Αγρια, ξαπλωμενους στην αφιλοξενη ασφαλτο υστερα απο κακο υπολογισμο σας και μετωπικη στο αντιθετο ρευμα....Το xtx ρακος, εσυ φιλε με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.
Ευχομαι ταχεια αναρρωση και στους δυο σας.
Εμεις οι υπολοιποι...δυστυχως δεν βαζουμε μυαλο...δυστυχως και παλι τις ιδιες μαλακιες κανουμε.
![]()
![]()
![]()
30χλμ εχθές από δουλειά-σπίτι δεν είδα έναν (ούτε έναν!!! ) με κράνος ή εξοπλισμό...
Όλοι πασούμι, σορτσάκι, αμάνικο...
Και αυτοί που είχαν κράνη τα είχαν στον άγκωνα...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
με πολαπλα καταγματα και πληγες στα ακρα σου και μια μεγαλη πληγη στο κεφαλι σου, αναισθητος , και η κοπελα γδαρμενη, καμμενη, ματωμενη αλλα μας μιλουσε....Γιατι ρε παιδια??Ουτε ενα κωλοκρανος? Μονο με μαγιο και παντοφλακια???Εσυ φιλε χαροπαλευεις, κι εσυ κοριτσι κατεστρεψες την ομορφη επιδερμιδα σου γιατι ενα μπικινι και ενα σουτιεν ηταν ολη σου η περιβολη.
![]()
Σας βλέπω καθημερινά πλεον με δίχως το παραμικρό ίχνος εξοπλισμού πάνω στα μηχανάκια σας....
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Τέλος.
Give me fuel, Give me fire
Σε είδα να περνάς με κόκκινο κάθετα την Κατεχάκη ερχόμενος από τη στρατονομία. Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και ας είχε ανάψει το πράσινο στην πορεία μου εδώ και 15 δεύτερα τουλάχιστον. Με είδα να κάνω ζεμπεκιές με τη μηχανή από τη δύναμη του φρεναρίσματος και να λέω από μέσα μου "έλα θα περάσει πριν φτάσεις πάνω του". Δεν ειχα δει όμως ότι είχες και τρέιλερ στο κουτί σου. Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω. Ούτε το κουράγιο να γυρίσω να σε πάρω στο κυνήγι δεν είχα.
Σε είδα φίλε με το TDM να μην πιστεύεις αυτό που είδες όντας 30 μέτρα πίσω μου, και εσένα φίλε με το scooter που με έβλεπες με ένα θαυμασμό για αυτό που έκανα λες και είμαι ο Rossi.
Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
Σε είδα να περνάς με κόκκινο κάθετα την Κατεχάκη ερχόμενος από τη στρατονομία. Με είδα να πλακώνομαι στα φρένα και ας είχε ανάψει το πράσινο στην πορεία μου εδώ και 15 δεύτερα τουλάχιστον. Με είδα να κάνω ζεμπεκιές με τη μηχανή από τη δύναμη του φρεναρίσματος και να λέω από μέσα μου "έλα θα περάσει πριν φτάσεις πάνω του". Δεν ειχα δει όμως ότι είχες και τρέιλερ στο κουτί σου. Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω. Ούτε το κουράγιο να γυρίσω να σε πάρω στο κυνήγι δεν είχα.
Σε είδα φίλε με το TDM να μην πιστεύεις αυτό που είδες όντας 30 μέτρα πίσω μου, και εσένα φίλε με το scooter που με έβλεπες με ένα θαυμασμό για αυτό που έκανα λες και είμαι ο Rossi.
Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.
ω ρε φιλε!![]()
τυχερος Μπιλυ!!! Τυχερος!
![]()
ασ μη σχολιασω παραπερα...![]()
Saς βρήκα και εγώ ! Post no1 και νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος. Κι όταν βρω χρόνο θα καρφώσω όλους όσους είδα, προς το παρόν τρεεεεεεχουυυυυμεεεεεε
![]()
Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
(Λουκ. ιβ΄, 16-21)
Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:
σε ειδα κοπελια που εκανες το πρωτο σου μαθημα οδηγησης για παπι μεσα στο parking και επεσες κατω και τον δασκαλο σου να σε γραφει στις μπαλες του και να συνεχιζει αμεριμνος το φραπεδακι του.....
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
![]()
Σας βλέπω καθημερινά πλεον με δίχως το παραμικρό ίχνος εξοπλισμού πάνω στα μηχανάκια σας....
Μπιλυ, κοβε λιγο ταχυτητα στη γμημενη την ΚατεχακηΑρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
Δεν είμαι ο Rossi....κωλόφαρδος είμαι και έτυχε εκέινη τη στιγμή ένας άγγελος να περνάει δίπλα μου.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
o rossi παντως δε θα ετρεχε με 140+ στο δρομο αυτο. εσυ γιατι το εκανες;Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
Ευτυχώς και αυτό το αποφύγαμε και ας ήμουν με 140χλμ/ω.
Σε είδα στο σταθμό του τρένου σεκιουριτού με γιλέκο σαν αλεξίσφαιρο...που πάμε ρε γμτ να κινδυνεύουν οι σεκιουριτάδες στα τρένα από σφαίρες;;;
![]()
Το αυτό. Το ρημάδια τα κόκκινα να μην περνάνε που βλέπω πολλούς πλέον σε κάθε βόλτα να τα περνάνε αεροπορία και χέστηκα για το αν φοράνε κράνος. Άντε άμα είναι να αραιώνουμε κιόλας από τους ηλίθιους μην κινδυνεύουμε οι υπόλοιποι...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Ηταν χρηματαποστολήςΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα στο σταθμό του τρένου σεκιουριτού με γιλέκο σαν αλεξίσφαιρο...που πάμε ρε γμτ να κινδυνεύουν οι σεκιουριτάδες στα τρένα από σφαίρες;;;
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τσου, σεκιούριτι του σταθμού ήταν. Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. GAS η εταιρεία νομίζω. Δεν ήταν κανονικό αλεξίσφαιρο γιλέκο σαν των αστυνομικών αλλά δεν ήταν και του Λούκι-ΛουκΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηταν χρηματαποστολής![]()
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"