Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

γεια σας φιλοι.... νεοσιλεκτος στο forum....
    εχω παρει ενα f 800 gs φετος τον απριλιο..και πολλα και διαφορα βλεπω και ακουω. θα ηθελα απο ατομα που εχουν το f800gs η και απο αλλους που ισως δεν το εχουν αλλα εχουν αποψη σοβαρη να κανουμε μια επανεξεταση γενικα και αοριστα.... εγω σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι...θα ηθελα απο ποιο παλιους στο furum να πουν αποψεις και γενικα να δρομολογισουν την κουβεντα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από argirisf800gs
    γεια σας φιλοι.... νεοσιλεκτος στο forum....
    εχω παρει ενα f 800 gs φετος τον απριλιο..και πολλα και διαφορα βλεπω και ακουω. θα ηθελα απο ατομα που εχουν το f800gs η και απο αλλους που ισως δεν το εχουν αλλα εχουν αποψη σοβαρη να κανουμε μια επανεξεταση γενικα και αοριστα.... εγω σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι...θα ηθελα απο ποιο παλιους στο furum να πουν αποψεις και γενικα να δρομολογισουν την κουβεντα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
    σε λίγες μέρες κλείνω 1 χρόνο και 18.000 χλμ ...

ευχαριστημένος είμαι απο την απόδοση του (κινητήρας, στήσιμο, οδική συμπεριφορά).

Δεν είμαι ευχαριστημένος απο μερικά θεματάκια ποιότητας κατασκευής.

Ξέρεις πόσες ανακλήσεις έχουν βγεί για αυτό το μοντέλο?

περισσότερα αύριο γιατί φεύγω τώρα...

ΥΓ: ότι και να απαντήσει εδώ ο χρήστης MikeG μη το λάβεις υπόψη σου. Ο τύπος τα "παίρνει" απο τη BMW

Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

και γενικα να δρομολογισουν την κουβεντα....
    όχι όχι.. αυτό που είπες πάρ'το πίσω.. δεν το θες

ενιγουέι, καλως ήρθες!
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    .

ΥΓ: ότι και να απαντήσει εδώ ο χρήστης MikeG μη το λάβεις υπόψη σου. Ο τύπος τα "παίρνει" απο τη BMW
    Και εγώ που έλεγα (μιάς και συντοπίτης)να του στείλω κάνα πμ να μιλήσουμε στο τηλ για το συγκεκριμένο μοντέλο . Άκυρο ε;

Πάντως έχω προβληματιστεί πολύ από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    ¨και γενικα να δρομολογισουν την κουβεντα.... ¨

όχι όχι.. αυτό που είπες πάρ'το πίσω.. δεν το θες

ενιγουέι, καλως ήρθες!
    +++++

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    budget μηχανη σε high street τιμη. Το πιο εξυπνο μαρκετινγκ τρικ της μπε-εμ-βε εδω και χρονια.

Τα κυριοτερα προβληματα της ειναι το κακο μπροστινο (που για να το μαζεψει η εταιρια του εδωσε μπολικη αποσβεση), το κακο πισινο και ο τροπος εδρασης αυτου.
    Καποιοι που το πηγαν χωμα κατα συρροη και εξακολουθηση σε συνθηκες allegro con brio ειδαν την ανω βιδα του αμορτισερ στραβωμενη και σε μερικες περιπτωσεις και το σκελετο παρμενο στο ιδιο σημειο. [Η εν λογω βιδα ειναι απαραδεκτα μακρυα για την χρηση που προοριζεται.] Καλος (ισως λιγο συντηρητικος) κινητηρας και πολυ οικονομικος, αλλα αυτο σιγουρα το ξερεις ηδη.
    Αρχιζει και γινεται μηχανη διπλης χρησης αν της βαλεις cartridges και ελατηρια μπροστα απο την bitubo και αναλογο αμορτισερ πισω. Αλλα μιλαμε για 1500-2000 ολα μαζι. Η σελλα ειναι μαρτυριο οπως και ο ανεμοθωρακας (αυτο ειναι προσωπικο).
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    [...]
    +1000 στον φίλο μου.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

Προτείνεις δηλαδή κάποιο άλλο on off?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    καλα ρε μικε...σε ειχα και για εξυπνο....

βεστρωμ ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

η ζελατινα μαμα δεν κανει μια χτυπαει το κρανος ολοκληρο υπαρχει κατι σε πιο ψηλη..και οικονομικη μιας και της bmw κανει 375 ευρω?

Re: Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Υποθετω μιλας για μηχανακια που βγαινουν ακομα καινουργια, (γιατι αλλιως εχει ενα ο μπαχτσες που γ@μ@ει).

Εγω λοιπον προτεινω το F650GS-twin.

Οι λογοι:
    1) Αντιπροσωπευει την πραγματικη τιμη της μηχανης (που ειναι κατα 95% ιδια με το 800 και το 5% που μενει δεν κοστιζει 2500 ευρω)

2) Τα 10 παραπανω αλογα του 800 σπανια τα χρησιμοποιεις εκει που βρισκονται και με το τροπο που βγαινουν

3) Το 800 ετσι κι αλλιως δεν ειναι πραγματικο ον-οφφ λογω αναρτησεων (ειναι στημενες για το δρομο και εκτος τσινανε) και αισθησης βαρους, οποτε το 650 που ειναι λιγο χαμηλοτερο και ελαφρυτερο κερδιζει σε ευκολια, αυτο που χανει εναντι του 800 σε διασταση τροχου και υψους απο το εδαφος.

η ζελατινα μαμα δεν κανει μια χτυπαει το κρανος ολοκληρο υπαρχει κατι σε πιο ψηλη..και οικονομικη μιας και της bmw κανει 375 ευρω?
    Αργυρη, το προβλημα με την ζελατινα δεν ειναι ο αερας που τρως αλλα το οτι παραγει πολυ τυρβη. Πολλοι την εχουν αλλαξει με αυτην απο το 650 που ειναι κοντυτερη και δεν εχει τα αεροδυναμικα προβληματα αυτης του 800. Αν δε σε ενδιαφερει κατι τετοιο κοιτα για Givi. Γενικα εχουν κολοσχεδιασμενες ζελατινες.

Re: Re: Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

Υποθετω μιλας για μηχανακια που βγαινουν ακομα καινουργια, (γιατι αλλιως εχει ενα ο μπαχτσες που γ@μ@ει).

Εγω λοιπον προτεινω το F650GS-twin.

Οι λογοι:
    1) Αντιπροσωπευει την πραγματικη τιμη της μηχανης (που ειναι κατα 95% ιδια με το 800 και το 5% που μενει δεν κοστιζει 2500 ευρω)

2) Τα 10 παραπανω αλογα του 800 σπανια τα χρησιμοποιεις εκει που βρισκονται και με το τροπο που βγαινουν

3) Το 800 ετσι κι αλλιως δεν ειναι πραγματικο ον-οφφ λογω αναρτησεων (ειναι στημενες για το δρομο και εκτος τσινανε) και αισθησης βαρους, οποτε το 650 που ειναι λιγο χαμηλοτερο και ελαφρυτερο κερδιζει σε ευκολια, αυτο που χανει εναντι του 800 σε διασταση τροχου και υψους απο το εδαφος.
    και
    4) Αν εισαι λιγο της μοντας, με την διαφορα τιμης απο το 800 φτιαχνεις ενα ον-οφφ πολυ καλλιτερο απο αυτο που ειναι το 800αρι (αλλο πηρουνι μπροστα με 21 τροχο και πισω αναρτηση με μεγαλυτερη διαδρομη)

Re: Re: Re: Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

και
    4) Αν εισαι λιγο της μοντας, με την διαφορα τιμης απο το 800 φτιαχνεις ενα ον-οφφ πολυ καλλιτερο απο αυτο που ειναι το 800αρι (αλλο πηρουνι μπροστα με 21 τροχο και πισω αναρτηση με μεγαλυτερη διαδρομη)
    καλα ειναι ολα αυτα για καποιον που κανει ερευνα αγορας ας πουμε... αλλα εδω λεμε για μας που το εχουμε ηδη.
    εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το 800αρι δεν παω πολυ χωμα αλλα αμα λαχει παω....
    επισης, στο δρομο που ειδα μερικους να λενε διαφορα...μια χαρα παει χαλαρα δηλαδη 160
    και την 200αρα ανετα τη ριχνει....για την σελα ας πουμε δεν εχω να πω καλα λογια οπως και για την ζελατινα και για το πισω abs μπαινει σε λειτουργια για πλακα...δεν θυμαμε κατι αλλο στραβο αυτην την στιγμη....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

καλα ειναι ολα αυτα για καποιον που κανει ερευνα αγορας ας πουμε... αλλα εδω λεμε για μας που το εχουμε ηδη.
    εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το 800αρι δεν παω πολυ χωμα αλλα αμα λαχει παω....
    επισης, στο δρομο που ειδα μερικους να λενε διαφορα...μια χαρα παει χαλαρα δηλαδη 160
    και την 200αρα ανετα τη ριχνει....για την σελα ας πουμε δεν εχω να πω καλα λογια οπως και για την ζελατινα και για το πισω abs μπαινει σε λειτουργια για πλακα...δεν θυμαμε κατι αλλο στραβο αυτην την στιγμη....
    Και δικιο εχεις. Αλλα μια και ζητησες γνωμες ειπα την δικια μου, η οποια εχει να κανει με το οτι ειναι πανακριβη η ατιμη χωρις να το αξιζει. Στο κατω κατω 11000+ εδωσες...Οτι μπορεις να την ευχαριστηθεις παντως, σαφως και μπορεις και σου ευχομαι να το κανεις και με το παραπανω!

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: f 800 gs γενικα...μιας και περπατησε λιγο παραπανω

...ειναι πανακριβη η ατιμη χωρις να το αξιζει....

Οπως και οτιδήποτε άλλο που έχει το γ@μημένο το σηματάκι επάνω...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπόν μιας και είναι επίκαιρο
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 15:16
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 10:16
  3. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:33