Γεια σας. Είμαι εξοργισμένος με το υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών.
Στις 23/6 έδωσα για επέκταση του διπλώματοός μου από ερασιτεχνικό αυτοκινήτου σε Μοτοσυκλέτας γιατί μιας και χρήματα πια δεν υπάρχουν για αυτοκίνητο είπα να πάω σε δίτροχο.
Αν δείτε το δελτίο τύπου του υπουργού όταν βγήκαν τα νέα ευρωπαϊκά διπλώματα τύπου πιστωτικής κάρτας έλεγαν ότι με αυτά θα μπορούμε να το παίρνουμε στο χέρι μέσα σε 7 μέρες. Πήγα και εγώ σήμερα να δω μήπως και έχει βγει το δίπλωμα ή τουλάχιστον να μάθω πότε περίπου να ξαναπεράσω.
Η "κυρία" στο γραφείο εκεί (Υπουργείο Μεταφορών Αττικής στην Εθνική άμυνα) μου απάντησε με ένα υφάκι λες και είμαι τρελός και μου είπε να ξαναπεράσω τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!!!! 4ΜΗΝΕΣ για να τυπώσουν ένα δίπλωμα 4 ΜΗΝΕΣ... αν είναι ποτέ δυνατόν...4ΜΗΝΕΣ????? Και εντάξει εγώ που θέλω το δίπλωμα μοτοσυκλέτας για να διευκολύνω τις μετακινήσεις μου μέσα στην αθήνα...ένας που πήρε δίπλωμα φορτηγού και θέλει να δουλέψει ο άνθρωπος τι θα κάνει??? Θα μείνει 4 ΜΗΝΕΣ άνεργος???
Το γελοίο είναι ότι είχε κολήσει ένα χαρτί πάνω στο τζάμι και έλεγε Παραλαβή Άδειες Οδήγησης μόνο με το προσωρινό δελτίο... Το οποίο προσωρινό δελτίο ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ...της λέω γιατί δε μου δίνετε ένα προσωρινό δελτίο?? και μου απαντάει ότι δεν το επιτρέπει το υπουργείο... Τότε κυρά μου γιατί το γράφεις στην ανακοίνωσή σου???
Υ.Γ. Άκουσα ότι όλα αυτά τα κάνουν γιατί θέλουν να τους δώσω 50ευρώ λάδι για να βγάλουν πιο γρήγορα...