Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Αναμονή Παραλαβής νέου διπλώματος μηχανής.

Αναμονή Παραλαβής νέου διπλώματος μηχανής.

Γεια σας. Είμαι εξοργισμένος με το υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών.

Στις 23/6 έδωσα για επέκταση του διπλώματοός μου από ερασιτεχνικό αυτοκινήτου σε Μοτοσυκλέτας γιατί μιας και χρήματα πια δεν υπάρχουν για αυτοκίνητο είπα να πάω σε δίτροχο.

Αν δείτε το δελτίο τύπου του υπουργού όταν βγήκαν τα νέα ευρωπαϊκά διπλώματα τύπου πιστωτικής κάρτας έλεγαν ότι με αυτά θα μπορούμε να το παίρνουμε στο χέρι μέσα σε 7 μέρες. Πήγα και εγώ σήμερα να δω μήπως και έχει βγει το δίπλωμα ή τουλάχιστον να μάθω πότε περίπου να ξαναπεράσω.
    Η "κυρία" στο γραφείο εκεί (Υπουργείο Μεταφορών Αττικής στην Εθνική άμυνα) μου απάντησε με ένα υφάκι λες και είμαι τρελός και μου είπε να ξαναπεράσω τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!!!! 4ΜΗΝΕΣ για να τυπώσουν ένα δίπλωμα 4 ΜΗΝΕΣ... αν είναι ποτέ δυνατόν...4ΜΗΝΕΣ????? Και εντάξει εγώ που θέλω το δίπλωμα μοτοσυκλέτας για να διευκολύνω τις μετακινήσεις μου μέσα στην αθήνα...ένας που πήρε δίπλωμα φορτηγού και θέλει να δουλέψει ο άνθρωπος τι θα κάνει??? Θα μείνει 4 ΜΗΝΕΣ άνεργος???
    Το γελοίο είναι ότι είχε κολήσει ένα χαρτί πάνω στο τζάμι και έλεγε Παραλαβή Άδειες Οδήγησης μόνο με το προσωρινό δελτίο... Το οποίο προσωρινό δελτίο ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ...της λέω γιατί δε μου δίνετε ένα προσωρινό δελτίο?? και μου απαντάει ότι δεν το επιτρέπει το υπουργείο... Τότε κυρά μου γιατί το γράφεις στην ανακοίνωσή σου???
    Υ.Γ. Άκουσα ότι όλα αυτά τα κάνουν γιατί θέλουν να τους δώσω 50ευρώ λάδι για να βγάλουν πιο γρήγορα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    εμενα 3 βδομαδες εκανε να βγει.
    4 μηνες ειναι ελλεϊνα πολυς χρονος. Και χειροποιητο να ηταν θα ειχε φτιαχτει.
    Γιατι δεν λες στον δασκολο της σχολης οδηγων να το παραλαβει για σενα; (Και δεν θα τρεχεις, και μπορει να το παρει πιο συντομα)

εντιτ: Ρε συ τωρα εχουμε Ιουλιο, μεχρι τον Οκτωβρη ειναι 3 μηνες. Βαρεσε διαλυση το υπουργειο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    εμενα 3 βδομαδες εκανε να βγει.
    4 μηνες ειναι ελλεϊνα πολυς χρονος. Και χειροποιητο να ηταν θα ειχε φτιαχτει.
    Γιατι δεν λες στον δασκολο της σχολης οδηγων να το παραλαβει για σενα; (Και δεν θα τρεχεις, και μπορει να το παρει πιο συντομα)

εντιτ: Ρε συ τωρα εχουμε Ιουλιο, μεχρι τον Οκτωβρη ειναι 3 μηνες. Βαρεσε διαλυση το υπουργειο;
    Πότε έδωσες εσύ??? Έλεγα ρε γαμώτο όταν γυρίσω τον αύγουστο να βρω κανα CB 400 να πάρω να κυκλοφορώ όσο θα είναι καλοκαίρι ακόμα, να πηγαίνο και για κανα μπανάκι... τζίφος...

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι....1 άτομο να είχαν να τα έγραφε με το χέρι 4 μήνες δε έκανε και όλη η Ελλάδα ταυτόχρονα να έδινε για δίπλωμα...

Ο δάσκαλος βαριέται να το πάρει [μάλλον επειδή τρέχω εγώ γι αυτά μου έκανε καλή τιμή]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    εγω εδωσα τον μαρτιο.

Βασικα ο δασκαλος δεν τρεχει γιατι παει ετσι κι αλλιως για να καταθεσει τα χαρτια για τους υπολοιπους υποψηφιους που εχει. Ε ριχνει μια ματια και για το δικο σου.
    Να μην παιδευεσαι οχι τιποτα αλλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Πότε έδωσες εσύ??? Έλεγα ρε γαμώτο όταν γυρίσω τον αύγουστο να βρω κανα CB 400 να πάρω να κυκλοφορώ όσο θα είναι καλοκαίρι ακόμα, να πηγαίνο και για κανα μπανάκι... τζίφος...

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι....1 άτομο να είχαν να τα έγραφε με το χέρι 4 μήνες δε έκανε και όλη η Ελλάδα ταυτόχρονα να έδινε για δίπλωμα...

Ο δάσκαλος βαριέται να το πάρει [μάλλον επειδή τρέχω εγώ γι αυτά μου έκανε καλή τιμή]
    Tωρα που τους εκοψαν και τους μισθους επετοιακες θα γινουν οι εκδοσεις διπλωματων

φιλε επειδη αυριο δινω και εγω θεωρητικα και και μετα απο 2 εβδομαδες πρακτικα ρωτησα την σχολη αν περασω ποτε θα παρω το διπλωμα στα χερια μου και μου ειπε οτι ηδη ειναι σε αναμονη 35000 διπλωματα που πρεπει να εκδοθουνε και αυτο γιατι καθυστερουν απο την γαδα.Βεβαια να ξερεις οτι η καθε σχολη μπορει να <σπρωξει> αλλιως τα διπλωματα της:wacko: Εγω παντως αμα αργησει πολυ θα παω γαδα και θα κανω ιστορια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    φιλε επειδη αυριο δινω και εγω θεωρητικα και και μετα απο 2 εβδομαδες πρακτικα ρωτησα την σχολη αν περασω ποτε θα παρω το διπλωμα στα χερια μου και μου ειπε οτι ηδη ειναι σε αναμονη 35000 διπλωματα που πρεπει να εκδοθουνε και αυτο γιατι καθυστερουν απο την γαδα.Βεβαια να ξερεις οτι η καθε σχολη μπορει να <σπρωξει> αλλιως τα διπλωματα της:wacko: Εγω παντως αμα αργησει πολυ θα παω γαδα και θα κανω ιστορια....
    Στη Γαδα που κολάει το πράγμα??? Όπως και να έχει 4 μήνες ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ πολύς καιρός...Ας δώσουν τουλάχιστον ένα προσωρινό δελτίο να μπορώ να βγάλω ασφαλιστήριο και να έχω κάτι να δείξω αν με σταματήσει ο τροχονόμος...

Δεν τους είναι τπτ δύσκολο να πουν ότι δίνουμε ένα χαρτί Α4 που να λέει ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ μέχρι τάδε ημερομηνία , ο τάδε [και ας πρέπει να έχω την ταυτότητά μου μαζί για να δουν αν είμαι εγώ] πήρε το τάδε δίπλωμα τότε και το έγγραφο αυτό ισχύει για 4 μήνες πχ....

κατι ακουσα για ενα μηχανημα στην γαδα οτι εχει ενα προβλημα και κατι τετοια βεβαια μπορει να ειναι και ραδιοαρβυλα για το μηχανημα αλλα οτι θα καθυστερησουμε να το παρουμε στα χερια μας ισχυει.Η γνωμη μου ειναι οτι αν ασφαλιστει το μηχανακι δεν θα υπαρχει προβλημα οποτε παρε ενα τηλεφωνο την ασφαλιστικη και ρωτα τους τι μπορουν να κανουν. Ετσι και αλλιως αυτοι θελουνε πιο πολλοι απο εσενα να το ασφαλισουνε....Α και ρωτα τους αν γινει μαλακια αν εισαι καλλυμενος αλλα να σου πουν σιγουρα οχι μαλακιες

κατι ακουσα για ενα μηχανημα στην γαδα οτι εχει ενα προβλημα και κατι τετοια βεβαια μπορει να ειναι και ραδιοαρβυλα για το μηχανημα αλλα οτι θα καθυστερησουμε να το παρουμε στα χερια μας ισχυει.Η γνωμη μου ειναι οτι αν ασφαλιστει το μηχανακι δεν θα υπαρχει προβλημα οποτε παρε ενα τηλεφωνο την ασφαλιστικη και ρωτα τους τι μπορουν να κανουν. Ετσι και αλλιως αυτοι θελουνε πιο πολλοι απο εσενα να το ασφαλισουνε....Α και ρωτα τους αν γινει μαλακια αν εισαι καλλυμενος αλλα να σου πουν σιγουρα οχι μαλακιες
    Αν η μηχανή είναι ήδη ασφαλισμένη τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, είσαι καλυμένος μου είπε ο δάσκαλος. Από τη στιγμή που το πέρασα είναι σαν να έχω δίπλωμα... Απλά η ασφάλεια για να μου το ασφαλίσει θα μου ζητήσει δίπλωμα το οποίο δεν θα έχω να δείξω. Τώρα αν είναι ασφαλισμένο και με σταματήσει τροχονόμος, στην χειρότερη με στέλνει δικαστήριο το οποίο μιας και μέχρι να γίνει θα έχω το δίπλωμα το δείχνο και λήγει εκεί το θέμα. Θα ρωτήσω καμιά ασφαλιστική να μου πούν αν με ασφαλίζουν, αλλά πρέπει να πάρω και σοβαρή απάντηση, όχι "ναι στο ασφαλίζω" αλλά αν γίνει η μαλακία δε σε καλύπτω...

ακριβως αυτο θα κανω και εγω.... βεβαια δεν ξερω αν το καινουργιο διπλωμα που θα βγει θα εχει τον ιδιο κωδικο με αυτο (εχω ηδη διπλωμα αυτοκινητου) αν ισχυει κατι τετοιο τα πραγματα ειναι ευκολοτερα...

ακριβως αυτο θα κανω και εγω.... βεβαια δεν ξερω αν το καινουργιο διπλωμα που θα βγει θα εχει τον ιδιο κωδικο με αυτο (εχω ηδη διπλωμα αυτοκινητου) αν ισχυει κατι τετοιο τα πραγματα ειναι ευκολοτερα...
    Και εγώ έχω αυτοκινήτου, αν κρατήσει τον ίδιο κωδικό το δίπλωμα είναι καλή περίπτωση και ίσως κάνουμε τίποτα...

αντε να δουμε μπας και γινει το παιδικο ονειρο πραγματικοτητα.... και δεν κολλησουμε στην κολογραφειοκρατια

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    ο αριθμος διπλωματος δεν αλλαζει για κανενα λογο.
    αλλωστε αν εχετε δει τα νεα διπλωματα , ουσιαστικα ειναι το παλιο μας διπλωμα σε σμικρυνση.
    προχωρειστε σε ασφαλιση οποιοδηποτε οχηματος με το υπαρχον διπλωμα που εχετε.
    αυτο που ζηταει η ασφαλιστικη ειναι ο αριθμος του διπλςματος ουσιαστικα.
    το εχω κανει ηδη

εμενα μου απαντησαν οτι δεν ειναι σιγουροι αν μπορουν να το κανουν απλα με τον κωδικο του διπλωματος..... εστω και αν τους παω το χαρτι της σχολης που λεει οτι περασα. Βεβαια θα παω και στο υπουργειο να ρωτησω.....

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    το προβλημα δεν ειναι το ποσο γρηγορα τα γραφουν-εκτυπωνουν, αλλα το οτι υπηρχαν προβληματα με τουσ προμηθευτες των πλαστικων...

δεν εχουν διπλωματα να παραδωσουν
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εν αναμονη διπλωματος
    από aristos2501 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2013, 16:18
  2. Όριο ηλικίας νέου διπλώματος
    από panpaf στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2013, 16:11
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί