Σελίδα 71 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Τσου, σεκιούριτι του σταθμού ήταν. Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. GAS η εταιρεία νομίζω. Δεν ήταν κανονικό αλεξίσφαιρο γιλέκο σαν των αστυνομικών αλλά δεν ήταν και του Λούκι-Λουκ
    Εχει αλλαξει ο νομος φιλαρακι, σε οποια φυλαξη και να ειναι υποχρεουτε να φοραει αλεξισφαιρο
    γιλεκο.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τσου, σεκιούριτι του σταθμού ήταν. Σταθμός ΗΣΑΠ στο Θησείο. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. GAS η εταιρεία νομίζω. Δεν ήταν κανονικό αλεξίσφαιρο γιλέκο σαν των αστυνομικών αλλά δεν ήταν και του Λούκι-Λουκ
    Ενώ το αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία που βάζουν στο μπράτσο πολλοί (και όχι μόνο στον ΗΣΑΠ)...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

GAS ή G4S (η παλιά Group4) ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Το μ@μ@με και θα μας κράξουν με τα δίκια τους. Άμα είναι να ανοίξω άλλο να τα πούμε.

@ Cpt. Haddock: Ναι τελικά G4S αλλά όταν το 4 το κάνεις σαν Α που να δω...

@ Ingenius: σε ελεύθερη χώρα ζούμε οπότε... και μέχρι την αντιποίηση αρχής έχει πολύ δρόμο. Αν και η αλήθεια είναι σε πρώτη ματιά για αστυνομικό τον περνάς.

@ vagelis24: οκ, αλλά παραμένει το ερώτημα: όποιος φυλάει κάτι, ότι και αν είναι αυτό -ακόμα και βατόμουρα, κινδυνεύει από σφαίρες; Στο τρένο είναι για τα "περάστε πίσω από τη γραμμή", κανά ξεχασμένο πορτοφόλι, τους ζητιάνους κλπ. Αν γίνει κάτι την αστυνομία θα πάρουν.
    Τι διάολο Σικάγο γίναμε;;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Το μ@μ@με και θα μας κράξουν με τα δίκια τους. Άμα είναι να ανοίξω άλλο να τα πούμε.

@ Cpt. Haddock: Ναι τελικά G4S αλλά όταν το 4 το κάνεις σαν Α που να δω...
    [...]
    Αρα ήταν χρηματαποστολή
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    δια στοματος Χούντρα στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης

"Τα φαναρια ειναι συμβουλευτικού χαρακτηρα..."

οποιο συμπερασμα δικο σας.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αρα ήταν χρηματαποστολή
    είναι και δύσκολοι οι καιροί... τι στοίχημα πας;;;

http://www.g4s.gr/el-gr/What%20we%20...rs/Government/

έχει αναλάβει την φύλαξη του ΗΣΑΠ και επίσης όταν έφτασε το τραίνο είπε περάστε πίσω από τη γραμμή και την άκουσα να μιλάει στο κινητό ότι αύριο θα είναι στην Αττική (σταθμό) και ρώταγε πότε θα πάρει ρεπό. Θες να σου πω και τις πινακίδες των αυτοκινήτων έξω από το σταθμό αλά Jason Bourne;;

@ jimmy10: εννοείται, και όπως είχε λεχθεί και στους πειρατές "the law... it's more something like guidelines". Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε από ζούγκλα οργανωμένη κοινωνία...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    G4S (η παλιά Group4) ?
    group+wankenhut = G4S

μην απορισετε αν δειτε και κρανοι μεσα σε θωρακισμενα
    αλλαξε ο νομος

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Ενώ το αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία που βάζουν στο μπράτσο πολλοί (και όχι μόνο στον ΗΣΑΠ)...
    Και τη σημαια θελεις ρε μεγαλε να βαλουν της ουρουγουαης?

Σε ειδα ηλιθια να προσπερνας για ωρα,πηγαινοντας στην ουσια διπλα στον αλλο και ενω ησουν η μιση στο αλλο ρευμα.τελικα τι ηθελες να κανεις?
    Σε ειδα ηλιθιε αγροτοβλαχε με το ριμαδι το θηριο το τρακτερ σου,να βγαινεις στον κεντρικο χωρις να σε πολυνοιαξει.. Νομιζα οτι ο κωλος μου θα ανεβει πανω μου.

Αυτα τα 2 εγιναν με διαφορα 15 δευτερων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
    Και τη σημαια θελεις ρε μεγαλε να βαλουν της ουρουγουαης?
    Να μην τη βάλουν καθόλου! Δε νομίζω ότι καθήκον τους είναι να προβάλουν την εθνικότητα τους μαζί με την επίσημη στολή που τους δίνει η εταιρεία τους Μήπως να βάλουν και το εθνόσημο σε λίγο; :wacko: Γιατί αυτό μόνο κομπλεξισμό δείχνει και νοοτροπία wannabe στρατόκ@λου/μπάτσου/ασφαλίτη. End of

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

σε είδα μέσα απ το κουτί τύπε κάνω-κάθε-μέρα-Κόρινθο-Κυψέλη με το Fireblade 3-4ετίας και μου φτιαξες τη (ξενυχτισμένη) μέρα (περασμένη βδομάδα, κάπου Πέμπτη)
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

αλλαξομηχανακιας....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Να μην τη βάλουν καθόλου! Δε νομίζω ότι καθήκον τους είναι να προβάλουν την εθνικότητα τους μαζί με την επίσημη στολή που τους δίνει η εταιρεία τους Μήπως να βάλουν και το εθνόσημο σε λίγο; :wacko: Γιατί αυτό μόνο κομπλεξισμό δείχνει και νοοτροπία wannabe στρατόκ@λου/μπάτσου/ασφαλίτη. End of

εμενα που μ αρεσει να προβαλω την εθνικοτητα μου ειμαι στρατοκαυλος και τετοια???
    ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και γουσταρω να το δειχνω.....εχω κολλησει και στο κρανος σημαια...
    αν δεν σ αρεσει πισω στην χωρα σου
    ειμαι απο χωριο......

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
    εμενα που μ αρεσει να προβαλω την εθνικοτητα μου ειμαι στρατοκαυλος και τετοια???
    ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και γουσταρω να το δειχνω.....εχω κολλησει και στο κρανος σημαια...
    αν δεν σ αρεσει πισω στην χωρα σου
    χαχαχαχ στο δρόμο για το Wuppertal πάλι ρε πστμ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μείνε στον κόσμο σου φιλαράκι

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Είδα τον πρώτο Βε-Στρωμά μέσα στην πόλη με κράνος!!!! ΓΙΟΥΧΟΥΥ

Και μετά είδα την πινακίδα του, ΔΕΝ ήταν Ρεθεμνιώτικη.....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF