Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Στηριξτε την ΕΛΛΑΔΑ υπαρχει τροπος

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Παιδιά, προσέχτε λίγο όταν προωθείτε spam mails..
    Αυτό είναι άρθρο που πέτυχα πριν απο 2 μήνες στο tvxs και είχε υπογραφή απο κάποιον Μιλτιάδη Χαραλάμπους. Και για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, παραθέτω σχόλιο χρήστη του site για το συγκεκριμένο άθρο (όχι οτι συμμερίζομαι τη μία ή την άλλη άποψη, απλά να μην ακούγεται μόνο η μία πλευρά) :

Σε όσους πίστεψαν τα αφελέστατα που γράφονται στο εν λόγω κείμενο έχουμε να πούμε τα εξής: Αγοράστε κορόιδα, ελληνικά προϊόντα, που πωλούνται στην χώρα προέλευσής τους (δηλαδή την Ελλάδα) σε διπλάσια τιμή από ό,τι στις χώρες που εξάγονται (Γερμανία, Ολλανδία, Βρετανία κ.λπ.).

Ενισχύστε τα ελληνικά σούπερ μάρκετς, για να καβαλήσουν οι εγχώριοι μαγαζάτορες ακόμα πιο άγρια το καλάμι και να εξάγουν περισσότερα λεφτά στους φορολογικούς τους παραδείσους. Αγνοείστε τα διάφορα «φτηνιάρικα» Lidl, που πουλούν στις μισές τιμές άριστης ποιότητας και πασίγνωστα στην Ευρώπη προϊόντα, τα οποία όμως δεν είναι… «επώνυμα» στην Ελλαδάρα (αφού δεν έχουν την «έγκριση» του κάθε έλληνα μεγαλοεισαγωγέα, ΑΒ κ.ά.).

Και μην ξεχνάτε: διακοπές να πηγαίνετε μόνο στην Ελλαδίτσα! (Όσοι τουλάχιστον έχετε ακόμα χρήματα για διακοπές). Ας είναι πιο ακριβά από οπουδήποτε αλλού. Ας σας πιάνουν και λίγο τον κ... στα rooms to let, στις greek tavernas και στις greek cafeterias. Δεν είναι υποτιμητικό να σε κλέβει ο συγγενής σου (που ξέρει κιόλας πόσο κορόϊδο είσαι). Αποφύγετε να πάτε στις χώρες των κουτόφραγκων, να δείτε πόσο καθαρές, καλαίσθητες και φθηνότερες από την Ελλαδάρα είναι και να νιώσετε σαν να φάγατε πολιτισμική σφαλιάρα. Σημασία έχει τα λεφτά που σας κλέβουν να πάνε σε συμπατριώτες σας, να μείνουν σε ελληνικά χέρια, να μείνουν στην Ελλάδα μας!

..............................................................
    ta eipe ola

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε γνωριζω τι γραψατε μεχρι εδω...

αλλα θα σας πω τι κανω εγω...στηριζω την τσεπη μου ΜΟΝΟ...οτι βρω πιο φτηνο, χωρις να κανω συμβιβασμο στην ποιοτητα(η εστω μεγαλο συμβιβασμο)

βλεπω πλεον την τσεπη να αδειαζει για πλακα, τα πενηντα?υρα, εχουν γινει χαρτοπετσετες, και δε μας παιρνει για πολλα πολλα...απο εκει που με χιλιαρικο ησουν κομπλε, και με πεντοχιλιαρο ειχες ΛΕΦΤΑ μαζι σου

το φτηνοτερο λοιπο, ειναι η καλυτερη στηριξη...για την τσεπη μου πανω απ'ολα...

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Για όποιον ενδιαφέρεται, το barcode των προϊόντων που κατασκευάζονται στην Ελλάδα ξεκινάει από τον αριθμό 520.
    Προσωπικά θεωρώ ότι είναι σωστή η σκέψη στη βάση της που λέει ότι το χρήμα που καταναλώνουμε πρέπει να μένει στη χώρα μας. Από εκεί και πέρα δεν είναι ανάγκη να στηρίζουμε όσους συμπατριώτες μας γουστάρουν να μας εξαπατούν είτε με υψηλές τιμές είτε με κατώτερης ποιότητας υπηρεσίες και αγαθά.
    Πρέπει σιγά - σιγά να αρχίσουμε να αποκτούμε συνείδηση (και) καταναλωτή. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
    Για όποιον ενδιαφέρεται, το barcode των προϊόντων που κατασκευάζονται στην Ελλάδα ξεκινάει από τον αριθμό 520.
    Έτσι ενόμιζα και εγώ αλλά δεν είναι έτσι...
    Αν κάποιος εδώ εισάγει από Κίνα, λχ, κάτι και το συσκευάσει έχει δικαίωμα να βάλει 520 στο barcode.
    Οπότε και αυτή η δικλείδα παραβιάζεται...δυστυχώς.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Αν κάποιος εδώ εισάγει από Κίνα, λχ, κάτι και το συσκευάσει έχει δικαίωμα να βάλει 520 στο barcode.
    Σωστά. Κι εγώ το διαπίστωσα και τα πήρα στο κρανίο.......
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    δε ξερω τι λετε για τα "ελληνικα" προιοντα ..αλλα τα ελληνικα προιοντα πρεπει να ειναι φτηνοτερα απο τα ξενα..

και μην ακουσω για ποιοτητα ελληνικου προιοντος..γιατι χεστα.

χεστα ομως..

ο ελληνας αγροτης..εχει ρημαξει τα παντα εχει ψεκασει οτι υπαρχει οσο μπορει και αν περιμενετε απο ελεγχους κτλ για να ειστε σιγουροι για τη ποιοτητα..χεστα παλι.(παω στο χωριο και σκαει το τυρι ο ξαδελφο με ενα σταφυλι στο χερι σα μπαλακι του γκολφ..και μου λεει με καμαρι..ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΑ..ΟΧΙ ΚΟΙΤΑ..και αυριο παω να ξαναψεκασω μου λεει!!!- να με πεις που στελνεις του λεω..να μη περναω ουτε απεξω..)

μη πιασουμε τυρια..γαλατα κτλ..γιατι απλα στη δελτακτλ κτλ..ΔΕ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Αλλά τιποτα ομως..τιποτα.ολα γυρνανε πισω και κατι αλλο φτιαχνουν με τα ληγμενα.

Καλα τα λες, αλλα...και οι ασφαλειες Ψωμιαδη (που δουλευεις) ψεκασμενες ητανε (και δειχνανε να!), οτι και να παραγουμε δηλαδη...σκαρτο?
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Το νόημα είναι να στηριχθούν αυτοί που αξίζουν ,
    ναι υπάρχουν αξιόλογα ελληνικά προιόντα

ερώτηση εγώ βγάζω λάδι χωρίς καθόλου φάρμακα ξέρείς πόσο το έδωσα πέρσι ? 2 ευρώ το κιλό !!!!
    στήν ελλάδα μάς έφαγάν οι μεσάζωντες
    το λάδι αυτό το πέρνεις στήν 2πλάσια τιμή

αμά θέλει κανένας λάδι παιδιά εδώ είμαι ....να ξεφύγουμε απο τούς μεσάζωντες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    το κρατος επρεπε να ειχε προλαβει με την αλλαγη του νομισματος οι τιμες να μεινουν οι ιδιες...αλλα απων το κρατος οπως παντα....50 δρχ πληρωναμε το μπουκαλακι το νερο και τωρα τωρα το πληρωνουμε 170δρχ..τι barcode και βλακειες.οτι barcode και να παρεις η τσεπη μας αδειαζει.Τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα και αναρωτιεμαι οχι ποτε θα ξεσπασει ο λαος αλλα ποσο δυνατο θα ειναι το ξεσπασμα του.

Παντως ρε παιδια πάντα αναρωτιόμουν που βρισκονται ολοι αυτοι οι νεοι αλλα περισσοτερο ολοι αυτοι οι ηλικιωμενοι και κουνανε τα σημαιακια στις ομιλιες των πολιτικων γεμιζοντας τους δρομους???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
    Παντως ρε παιδια πάντα αναρωτιόμουν που βρισκονται ολοι αυτοι οι νεοι αλλα περισσοτερο ολοι αυτοι οι ηλικιωμενοι και κουνανε τα σημαιακια στις ομιλιες των πολιτικων γεμιζοντας τους δρομους???
    Αν έχεις τέτοιες φωτογραφίες φύλαξέ τις... Σε λίγο θα είναι συλλεκτικές...

Τα κομματόσκυλα δεν πεθαίνουν ποτέ!

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το είδα και εγώ και ομολογώ πως έχεις δίκιο ρε Εχετλαίε. Προφανώς όμως οποιοδήποτε άλλο νούμερο εκτός από το 520 μας λέει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι σίγουρα ελληνικό. Όπως και να έχει όμως καλό είναι να μάθουμε να διαβάζουμε τις ετικέτες των προϊόντων και να μη γεμίζουμε άκριτα το καλάθι μας.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Επάνοδος από την Ελλάδα
    από tifoefs στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 17:30
  2. Αγαπάς την Ελλάδα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 19:15
  3. Υπάρχει τρόπος????
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2005, 22:08
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 20:25
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF