Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Ασφάλεια κλοπής

Ασφάλεια κλοπής

1. Καταρχήν ποιες ασφαλιστικές έχουν ασφάλεια κλοπής για μοτοσυκλέτες και αν γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η ασφάλιση.

2. Εφόσον σου κλέψουν την μηχανή, τι ποσό παίρνεις πίσω από την ασφαλιστική? Μια hayabusa 08 πχ, ή μία R1 08, τι ποσό θα λάβει ο ιδιοκτήτης τους, εφόσον κλαπούν?

3. Μία φορά τον χρόνο πληρώνουμε για την ασφάλεια κλοπής?
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    εγω ειχα ρωτησει εδω και αρκετα ομως χρονια μια μεγαλη ασφαλιστικη και μου ειπαν πως μηχανη δεν ασφαλιζουν για κλοπη.αν εχει αλλαξει κατι σε αυτα τα χρονια δεν γνωριζω.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Re: Ασφάλεια κλοπής

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    1. Καταρχήν ποιες ασφαλιστικές έχουν ασφάλεια κλοπής για μοτοσυκλέτες και αν γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η ασφάλιση.

2. Εφόσον σου κλέψουν την μηχανή, τι ποσό παίρνεις πίσω από την ασφαλιστική? Μια hayabusa 08 πχ, ή μία R1 08, τι ποσό θα λάβει ο ιδιοκτήτης τους, εφόσον κλαπούν?

3. Μία φορά τον χρόνο πληρώνουμε για την ασφάλεια κλοπής?
    1. ιντεραμερικαν και aig. Η πρώτη σε ασφαλίζει για το σύνολο του αξιας της μοτο ενω η δευτερη εχει απαλαγη. Φυσικα και το ασφαλιστρο της πρώτης είναι διπλασιο της δευτερης.

2. Μετα απο δύο μήνες και εφόσον η κλοπή είναι ΟΛΙΚΗ, περνεις το σύνολο της αξίας μειον την απαλαγη (αν ασφλιστείς στην aig)

3. Μια φορά ή και ανα εξάμηνο.

bonus info. Αν φετος ασφαλίσεις το ρ1 για π.χ. 10.000 ευρώ του χρόνου το ασφαλιστήριο θα ανανεωθεί για 9.000 κλπ κλπ.

Re: Re: Ασφάλεια κλοπής

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    1. ιντεραμερικαν και aig. Η πρώτη σε ασφαλίζει για το σύνολο του αξιας της μοτο ενω η δευτερη εχει απαλαγη. Φυσικα και το ασφαλιστρο της πρώτης είναι διπλασιο της δευτερης.

2. Μετα απο δύο μήνες και εφόσον η κλοπή είναι ΟΛΙΚΗ, περνεις το σύνολο της αξίας μειον την απαλαγη (αν ασφλιστείς στην aig)

3. Μια φορά ή και ανα εξάμηνο.

bonus info. Αν φετος ασφαλίσεις το ρ1 για π.χ. 10.000 ευρώ του χρόνου το ασφαλιστήριο θα ανανεωθεί για 9.000 κλπ κλπ.
    H ιντεραμερικαν δηλαδή είναι καλύτερη, αλλά και πιο ακριβή.

1. Ξέρεις μήπως πόσο κοστίζει η ασφάλιση στην ιντεραμέρικαν? Μία φορά τον χρόνο, ή κάθε εξάμηνο το ποσό που θα μου πεις?

2. Δηλαδή για μία hayabusa σου δίνουν τα χρήματα που έχει καινούρια, το μοντέλο που έχεις? Ή σου δίνουν τα χρήματα που κοστίζει ως μεταχειρισμένη εκείνο το διάστημα το K8, ενώ υπάρχει και το Κ9 και το Κ10, κτλ, κτλ?
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Re: Re: Re: Ασφάλεια κλοπής

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    H ιντεραμερικαν δηλαδή είναι καλύτερη, αλλά και πιο ακριβή.

1. Ξέρεις μήπως πόσο κοστίζει η ασφάλιση στην ιντεραμέρικαν? Μία φορά τον χρόνο, ή κάθε εξάμηνο το ποσό που θα μου πεις?

2. Δηλαδή για μία hayabusa σου δίνουν τα χρήματα που έχει καινούρια, το μοντέλο που έχεις? Ή σου δίνουν τα χρήματα που κοστίζει ως μεταχειρισμένη εκείνο το διάστημα το K8, ενώ υπάρχει και το Κ9 και το Κ10, κτλ, κτλ?
    1. Το καλύτερο είναι να πάρεις τηλεφωνο την ιντεραμέρικαν (ή την άλλη) για να μάθεις τιμή γιατι γενικά οι ασφαλιστικές είναι τρελλες. Τιμη που πηρα πριν απο 3 μηνες είναι απιαστο ονειρο τώρα.

2. Αν έχεις φετινό τιμολογιο αγοράς για το χαγια του 08 που το αγόρασες πχ 12.000 ευρώ σε ασφαλίζουν για ολο το ποσό. Αν δεν εχεις τιμολογιο υπολογίζουν αυτοί την τιμή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    παιδια ρωτησα σε ενα γραφειο που συνεργαζεται με ολες τις ασφαλειες για κλοπης και μου ειπε μια αλλη ασφαλιστικη που εγω προσωπικα δεν ειχα ακουστα, αλλα η ασφαληστρια ειπε οτι ειναι εμπιστη.

Η τιμη λοιπον το εξαμηνο μου ειπε ειναι καπου 220? (?)
    για μηχανη αξιας 5000? που ρωτησα εγω, εκτος της κλασσικης ασφαλειας και της κλοπης, ειχε και πυρασφαλεια και κατι αλλες μλκιες. Οποιος θελει να ρωτησει περαιτερω του στελνω το τηλ με p.m, μη μας πουν οτι διαφημιζουμε κιολας :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    παιδια ρωτησα σε ενα γραφειο που συνεργαζεται με ολες τις ασφαλειες για κλοπης και μου ειπε μια αλλη ασφαλιστικη που εγω προσωπικα δεν ειχα ακουστα, αλλα η ασφαληστρια ειπε οτι ειναι εμπιστη.

για μηχανη αξιας 5000? που ρωτησα εγω, εκτος της κλασσικης ασφαλειας και της κλοπης, ειχε και πυρασφαλεια και κατι αλλες μλκιες. Οποιος θελει να ρωτησει περαιτερω του στελνω το τηλ με p.m, μη μας πουν οτι διαφημιζουμε κιολας :o
    Αν θέλεις, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα με το τηλέφωνο της ασφαλιστικής.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

μαλλον την chartis θα σου ειπε. η AIG ειναι και λεγεται ετσι πλεον
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    μαλλον την chartis θα σου ειπε. η AIG ειναι και λεγεται ετσι πλεον
    χαχα παιζει γιατι τελειωνε σε tis το ονομα
    Αλλα μου ειπε οτι σε καλυπτει για ολο το ποσο της μηχανης

χαχα παιζει γιατι τελειωνε σε tis το ονομα
    Αλλα μου ειπε οτι σε καλυπτει για ολο το ποσο της μηχανης
    Λαθος,σου καλυπτει μονο το 75% της αξιας της μοτοσυκλετας....Αν ειναι πανω απο 900 κυβικα πρεπει να εισαι πανω απο 30 για να σε ασφαλισουν στην Chartis...Συντομα θα ποσταρω και προβλημα που εχω με την ασφαλιση μου με την Chartis,αλλα δεν εχει ξεδιαλυνει ακομα

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Πρίν λίγες ημέρες, ανανέωσα το συμβόλαιο στο παπάκι.

Η ασφαλίστριά μου, από όλες τις ασφαλιστικές που είχε, μόνο η Chartis (πρώην AIG) κάλυπτε τα 125cc.

Έχουμε και λέμε:

120 ευρώ απλή ασφάλεια (με τις νορμάλ καλύψεις που ισχύουν σε όλες) μαζι με επασφάλιστρο νέου οδηγού (έβγαλα το δίπλωμα πέρισυ).

+17 ευρώ περίπου η κάλυψη ολικής κλοπής, πυρκαγιάς, τρομοκρατικής ενέργειας, με την αποζημίωση στο ποσό των 1000 ευρώ (το παπάκι έκανε καινούριο 1200 ευρώ).

+30 ευρώ για νομική προστασία έως 3000 ευρώ.

Σύνολο 167 ευρώ για ένα χρόνο.

Το ποσό της αποζημίωσης ορίστηκε στα 1000 ευρώ από την ασφαλίστριά μου, και υποθέτω ότι του χρόνου θα κατεύει κι άλλο, όπως είναι λογικό....

Δηλώνω ευχαριστημένος, τουλάχιστον ψυχολογικά ( ), τώρα αν συμβεί τίποτε, θα δούμε....

Και προς απάντηση του αποπάνω, είμαι 26 ετών.

"Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Για το 690 που πήρα ρώτησα στην interamerican και μου είπαν γύρω στα 570 το χρόνο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Για το 690 που πήρα ρώτησα στην interamerican και μου είπαν γύρω στα 570 το χρόνο
    Για τι κεφάλαιο φίλε? Πόσο κοστολόγησαν τη μοτοσικλέτα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    TDM 900 , μοντελο 2008, αγορασμενο καινουριο 9840 Ευρω,ασφαλιση στην INTERAMERICAN

Ετος 2009 = 8000 αποζημιωση σε περιπτωση Ολικης κλοπης = 299 ευρω/εξαμηνο

Ετος 2010 = 7000 αποζημιωση σε περιπτωση Ολικης κλοπης = 290 ευρω/εξαμηνο

....σημερα μου ειπαν τιμες....τους πιεζω για λιγοτερο μιας και το ποσοστο μειωσης των ασφαλιστρων ειναι πολυ μικροτερο του ποσοστου μειωσης της αποζημιωσης σε περιπτωση "κακιας" ωρας....

να σημειωθει οτι μου την ασφαλιζει θειος/νονος 30 χρονια ασφαλιστης,με καποια εξτρα βανδαλισμου,οδικης βοηθειας κτλ κτλ....

το θεμα ειναι ομως η διαφορα στα ποσοστα που προανεφερα....θα το συζητησει μου ειπε και θα με ενημερωσει....
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Για τι κεφάλαιο φίλε? Πόσο κοστολόγησαν τη μοτοσικλέτα?
    Είναι του '08 και για 6000

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφάλεια κλοπής...όλα ΟΚ!!!
    από dimmeneidis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2014, 11:46
  2. ασφάλεια κλοπής, τί ισχύει;
    από Skakinen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 16:06
  3. Ασφάλεια κλοπής ;;;