se ethniki mou kaiei athina - patra 1 ntepozito xontrika
me taxuthtes 140 - 180 to naked ! pisteuw oti einai kalh katanalwsh
se ethniki mou kaiei athina - patra 1 ntepozito xontrika
me taxuthtes 140 - 180 to naked ! pisteuw oti einai kalh katanalwsh
Εξαρτάται πάντα και από το πόσο μεγάλες αποστάσεις κάνεις κάθε φορά. Τις περιόδους που πάω και έρχομαι μόνο στη δουλειά 6 + 6 klm καίει τα άντερα του και στα 180 klm ανάβει η ρεζέρβα (Αθήνα). Λογικό αφού μόνο να ζεσταθεί προλαβαίνει η μηχανή και μετά σβήνει. Άσε που δεν έχω και περιθώρειο να ξεθυμάνω και πατάω και καμιά γκαζιά τζάμπα...
Απόλαυσέ την και μην κοιτάς κατανάλωση, είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει πραγματικά.
Καλά χιλιόμετρα μάγκες!
Εδώ έχεις δίκιο. Δεν κάνω πολλά χλμ κανονικά, ίσως 15χλμ κάθε φορά στην καλύτερη περίπτωση. Και τώρα που αρχίζει και στρώνει επίσης και εγώ δίνω κάτι αχρείαστα ανοίγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από baran
Εξαρτάται πάντα και από το πόσο μεγάλες αποστάσεις κάνεις κάθε φορά. Τις περιόδους που πάω και έρχομαι μόνο στη δουλειά 6 + 6 klm καίει τα άντερα του και στα 180 klm ανάβει η ρεζέρβα (Αθήνα). Λογικό αφού μόνο να ζεσταθεί προλαβαίνει η μηχανή και μετά σβήνει. Άσε που δεν έχω και περιθώρειο να ξεθυμάνω και πατάω και καμιά γκαζιά τζάμπα...
Απόλαυσέ την και μην κοιτάς κατανάλωση, είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει πραγματικά.
Δωστης!δεν παθαινει τιποτα, εγω την λιωνω και μερα με μερα δουλευει και ακουγεται καλυτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Εδώ έχεις δίκιο. Δεν κάνω πολλά χλμ κανονικά, ίσως 15χλμ κάθε φορά στην καλύτερη περίπτωση. Και τώρα που αρχίζει και στρώνει επίσης και εγώ δίνω κάτι αχρείαστα ανοίγματα...
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
παντως εχω παρατηρησει οτι ειναι μεγαλη διαφορα στην καταναλωση αναλογα με τις στροφες του κινητηρα ... Μετα την λεγομενη ΄τρυπα΄δηλαδη μετα τις 7000 στροφες περιπου , αρχιζει κ τρωει πολλα . Το παρατηρησα στα ταξιδια που κανω . Επισης στα αποτομα ανοιγματα γκαζιου τρωει πολλα . Εγω εχω αρχισει κ το επιταγχυνω πιο ομαλα .
Κ μετα τα 200 km/h ρουφαει την βενζινη λες και ειναι f16 με το afterburner αναμενο !
Βλεπεις την σταθμη της βενζινης να καταιβενει σε τακτ λεπτων.
![]()
Αλλα δεν μασαει !
Η διαφορά των 40 χλμ που βλέπεις αντιστοιχεί σε περίπου 2λτ βενζίνη. Το πότε θα αρχίσει να αναβοσβήνει η μπάρα δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση γιατί ο δείκτης δεν έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια ειδικά για τόσο μικρές διαφορές όγκου. Για να έχεις σωστή εικόνα της κατανάλωσης μέτρα από γέμισμα σε γέμισμα πολλές φορές και φυσικά αφού το μοτέρ στρώσειΑρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Σύμφωνα με εδώ:
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...nt/?&R=EPI-256
Average fuel consumption 42mpg
Fuel capacity 19.4 litres
Δηλαδή 15χλμ το λίτρο αν κάνω σωστούς υπολογισμούς. Αν πούμε ότι το fuel capacity είναι με την ρεζέρβα και η ρεζέρβα σου δίνει 50χλμ, τότε θα πρέπει να κάνω περίπου 250 χλμ
Κατανοητό ότι εξαρτάται από τον τρόπο οδήγησής μου (που δεν είναι επιθετικός), την μηχανή που δεν έχει στρώσει ακόμα κλπ αλλα δεν το πάω πάνω από 6000χαλ τώρα που την στρώνω ακόμα έτσι κι αλλιώς. Και πάλι λέω δεν έχω εμπειρία αλλα η διαφορά των 40χλμ (250 που θα έπρεπε να κάνω μείων 210 που έκανα) μου φαίνεται κάπως μεγάλη.
Πρόσεξε τι μυρωδιά βγάζει η μηχανή σου σε σχέση με άλλες ίδιες. Η μυρωδιά απο την εξάτμιση πρέπει να είναι ΄΄γλυκιά'' και όχι να μυρίζει σαν καμένο λαστιχο. Μην λυπάσαι το γκάζι, δίνε μπόλικες στροφές σε κάθε ταχύτητα για να δουλεύει άνετα η μηχανή. Αν έχεις λίγες στροφές σε μεγάλη σχέση και δώσεις ένα χιλιοστό γκάζι ή η κλίση του δρόμου ανεβεί έστω και 2 μοιρες τότε είναι σαν να πετάς ευρώπουλα απο την εξάτμιση σου. Η fazer όπως και όλες οι μηχανές θέλει στροφες για να μην καίει
αργία μήτηρ πάσης κακίας
Αφου το ξεθαψες που το ξεθαψες, ας πω κι εγω οτι πριν λιγο την μετρησα στα 6,3lt/100km μονο μεσα στην πολη. Σε ταξιδι δεν εχω μετρησει ακομα.
(Γεμισα ρεζερβουαρ μεχρι να ξεχειλισει, εφτασα ρεζερβα και ξαναφουλαρα- 227km/14,35lt βενζινη).
Μετα απο ταξιδακι το σαβ/κο στην Χαλκιδικη, με ταχυτητες απο 80-140 η καταναλωση επεσε στα 4,9lt/100km! Σχεδον 2 λιτρα παραπανω στην πολη.
δηλαδη 5λιτρα τα 100 χιλιομετρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
Μετα απο ταξιδακι το σαβ/κο στην Χαλκιδικη, με ταχυτητες απο 80-140 η καταναλωση επεσε στα 4,9lt/100km! Σχεδον 2 λιτρα παραπανω στην πολη.
1λιτρο παραπανω απο το ιννοβα που ουτος η αλλως εχει 4λιτρο ρεζερβουαρ.
μου φαινετε περιεργη τοσο μικρη καταναλωση φιλε μου, αλλα οπως κ να χει ,εισαι τυχερος με τετοια ανοδο στη βενζινη.
θα παρω κ γω s2 μαλλον!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Σε ανοικτό δρόμο και το δικό μου το fazer εύκολα φτάνει τα <5λτ/100χλμ με ταχύτητες κάτω από 150χλμ/ω.
Εμένα βέβαια δεν είναι το S2 αλλά το προηγούμενο 98άρι, αλλά λογικά δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.
Στο fz6-s που είχα μέτρησα την κατανάλωση έτσι απο περιέργεια σε ταξίδι. Απο τα 3καλα με ένα ντεπόζιτο απλή αμόλυβδη, έφτασα μέχρι το Σύριους έξω απο την Αθήνα και μόλις μου είχε ανάψει η ρεζέρβα στα 290 κάτι χιλιόμετρα με οδήγηση 120-130 μέσο όρο.
Και επειδή το ξεθάψατε το θέμα απλά να αναφέρω οτι στο manual ο Japan λέει μόνο απλή αμόλυβδη ο κινητήρας και στρώσιμο ευλαβικό, μέχρι τα πρώτα 1000χιλιόμετρα μέχρι 7000 στροφές, απο τα 1000 μέχρι τα 1500 έως 9000 στροφές. Αυτά λέει ο Ιάπωνας και κάτι θα ξέρει παραπάνω για το μοτέρ, γι αυτό απο το να ψάχνετε γνώμες στα forum απο τον κάθε λογής ειδήμονα καλύτερα στρώστε τον κ@λο σας και διαβάστε κανένα εγχειρίδιο χρήσης.![]()
cheers...![]()
Οταν ξαναφουλαρα για να μετρησω την καταναλωση, πηρε 12,93 λιτρα, δηλαδη ειχε αλλα 6 λιτρα μεσα μεχρι να αδειασει και η ρεζερβα. Ητοι αλλα 100 χλμ αυτονομια τουλαχιστον. Οποτε περιπου 350χλμ αυτονομια (ειχα διανυσει περιπου 260 χλμ μεχρι την ωρα που φουλαρα).
προχτες σε γυρισμο απο διακοπες φουλαρισμα μεχρι την σιτα και εβγαλα διαδρομη απο τα olympus plaza μετα τα μαλγαρα μεχρι που μπηκα κομοτηνη 300 χμ με ρεζερβα (με απλη 95)ταχυτητα 135 μεσο ορο και αρκετά φορτωμενος http://imageshack.us/photo/my-images/687/1020192t.jpg/
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Εχθές στην διαδρομή Αθήνα - Κιάτο - Αθήνα απο Αττική οδό σύνολο χιλιομέτρων 230 με ταχύτητες maximum 150 χλμ κατανάλωσε 10,5 λίτρα ( μετρημένα με μπετόνι).