Ακου παιδι μου να μαθαινεις.Η ομπρε ηταν στο Χαλανδρι στον παραδρομο της κηφισιας.Ροκαδικο απο τα λιγα.Ενα βραδυ ΔΕΝ πεσανε μαχαιριες και την επομενη βουιξε ο τοπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Τι και που είναι το ΟΜΠΡΕ?????
![]()
Ακου παιδι μου να μαθαινεις.Η ομπρε ηταν στο Χαλανδρι στον παραδρομο της κηφισιας.Ροκαδικο απο τα λιγα.Ενα βραδυ ΔΕΝ πεσανε μαχαιριες και την επομενη βουιξε ο τοπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Τι και που είναι το ΟΜΠΡΕ?????
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
το προλαβες ρε καμμενε?![]()
![]()
Τώρα δηλαδή εσύ έφαγες ότι δεν ξέρω τι ήταν???? Πήγα να κάνω ένα γκάλοπ, αλλά τελικά μάλλον είμαστε γέροι....Κανείς δεν μίλησε....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ακου παιδι μου να μαθαινεις.Η ομπρε ηταν στο Χαλανδρι στον παραδρομο της κηφισιας.Ροκαδικο απο τα λιγα.Ενα βραδυ ΔΕΝ πεσανε μαχαιριες και την επομενη βουιξε ο τοπος.
![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Μλκς εισαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Πήγα να κάνω ένα γκάλοπ, αλλά τελικά μάλλον είμαστε γέροι....Κανείς δεν μίλησε....![]()
![]()
![]()
![]()
Μας έδωσε ο thewho όμως![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Α ρε τι μου θυμίσατε! Αν και δεν ηταν ακριβώς αυτο που λέμε ροκάδικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ακου παιδι μου να μαθαινεις.Η ομπρε ηταν στο Χαλανδρι στον παραδρομο της κηφισιας.Ροκαδικο απο τα λιγα.Ενα βραδυ ΔΕΝ πεσανε μαχαιριες και την επομενη βουιξε ο τοπος.
![]()
Ολα τα καλά παιδιά εκεί μαζεύονταν. Κι εγω με το CBδάκι και τους παπόβιους της Κυψέλης...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ήταν το καλύτερο heavy μαγαζί των Βαλκανίων.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Α ρε τι μου θυμίσατε! Αν και δεν ηταν ακριβώς αυτο που λέμε ροκάδικο...
Ολα τα καλά παιδιά εκεί μαζεύονταν. Κι εγω με το CBδάκι και τους παπόβιους της Κυψέλης...![]()
Έτρεμε ο τόπος με Slayer και Black Magic.![]()
Μηχανές.... όσες ήθελες.
Αξέχαστες εποχές...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρε billy... να σε'βλεπα με το xr600rrrrr και με το μαλλί χαίτη και τίποτες άλλο στον κόσμοΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ήταν το καλύτερο heavy μαγαζί των Βαλκανίων.
Έτρεμε ο τόπος με Slayer και Black Magic.![]()
Μηχανές.... όσες ήθελες.
Αξέχαστες εποχές...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αρε billy... να σε'βλεπα με το xr600rrrrr και με το μαλλί χαίτη και τίποτες άλλο στον κόσμο![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Γεια σου ρε παλιοσειρά !!!![]()
![]()
XR500R του 1984 παρακαλώ.:o![]()
Πάνε και οι χαίτες, και οι XR...![]()
Τώρα, ελαφριά καραφλίτσα και XT660R. Βρε σε R να τελειώνει η μηχανή και όλα ΟΚ!!![]()
Οι Maiden όμως, Maiden!!!![]()
Χαιρετίσματα αδερφέ!!
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.