εδω κ αν κανεις λαθος αλλα οκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Υπολόγισε τα 3/4 μιας τρόμπας συμπλέκτη της Magura κύριος..!![]()
παρε αφρικα εσυ.![]()
:rotflmao:
εδω κ αν κανεις λαθος αλλα οκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Υπολόγισε τα 3/4 μιας τρόμπας συμπλέκτη της Magura κύριος..!![]()
παρε αφρικα εσυ.![]()
Τί άλλα εξτρα έχει; Καγκελα, διπλο σταντ, βαλιτσες;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλα τα έχω σκεφτεί Ηλία (τα λάστιχα τα ανάφερα κιόλας) και ουσιαστικά αυτά είναι (και τη σέλα μην ξεχάσω) που με κάνουν να το σκέφτομαι πολύ πριν πάρω την τελική απόφαση..
Ψιλομπελάς είναι και μεγάλος μάλιστα γιατί υπάρχει κι ένα κρυφό πάθος από πίσω..
Κακάκια (ξαναλέω)![]()
Ξαναρωτάω: Θα πας ποτέ πουθενά εκτός Κρήτης;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε μλκ ββκο....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ανορθ. αντλια βενζινης κτλ ποσο πανε ρε παιδια?![]()
Πόσα σου έχει πάει λέμε το τζιξερ; ουτε χειροποίητο να ήταν!![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συμφωνω, αν μιλαμε για χωμα ομως. Αν μιλας για ασφαλτο μια χαρα ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το Αfrica δε κάνει για Κρήτη. Να σε δω να θες να πας με το Africa Γραμβούσα να γελάμε όλο το παρεάκι.
Πολλά λεφτά. Πάρε κάτι πιο σύγχρονο.
![]()
![]()
ΥΓ: Ασε που ειναι απο τα λιγα μερη η Κρητη που θα νομιζεις οτι εχεις κατι γρηγορο, ετσι κι'αλλιως πανω απο 120 παιζεις με την φλογα με τους δρομους που εχουμε....:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
εδω σταματανε κ οι ζημιες που μπορει να βγαλει![]()
& η όποια ευχαρίστηση μπορείς να έχεις από μοτοσυκλέτα...![]()
![]()
![]()
Μάκη, πήγαινε τη κυρία βόλτες με το κάρο & έχε ένα μηχανάκι για πάρτη σου.![]()
Το πουλάει;Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ωχ μωρέ Μάκηηηη...
Πάρε ένα μπούσα να τελειώνουμε. :wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ρε Νικόλα..θυμισέ μου ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε μλκ ββκο....
Πόσα σου έχει πάει λέμε το τζιξερ; ουτε χειροποίητο να ήταν!![]()
![]()
![]()
γιατι γιναμε φιλοι εμεις?![]()
![]()
Συνονώματε επειδή το είχα για 3 χρόνια το μηχανάκι και το έζησα θα σου πω το παρακάτω :
Το Africa έχει κάτι που σε κερδίζει συνολικά. Εϊναι ο τρόπος που δουλεύει το V μοτέρ του και η αίσθηση αρχοντιάς που σου δίνει. Καλή κατασκευή αθραυστο ( αντλια βενζίνης + ανορθωτής είναι πταίσματα μπροστά στα κμ που μπορεί να αντέξει μέχρι να τη πετάξεις).
Εχω αλλάξει 14 μηχανάκια μέχρι τώρα και την Αφρικάνα ποτε δεν τη ξεχνάω. Οπως και το Srx κάποτε. Λές και έχουν ψυχή αυτά τα μηχανάκια.
Μην βάζεις πουθενά το έταιρο ήμιση στην αγορά μοτοσυκλέτας.
Είναι αντρικά πράμματα αυτά :rotflmao:
Τα 4Κ που ζητάει είναι πολλά κατά τη γνώμη μου. Την αξία μιας μηχανής δεν την κρίνει μόνο το οδόμετρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Webmaster
an kai symfono me ton malaka ton Spyro tha elega oti ean sou exei kolisei h faklana eee sory h africana.... o stergios kanei thn kalyteri proseggisi sto thema....
alios partis ena smart ksero go kai pane pare kana 690smr (poy einai kai asximo kai to vriskeis ftina) na kaneis oli thn mera souzes
Πες μου ότι σε λένε Γιώργο κι είχες άφρικα κάποτε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Τα 4Κ που ζητάει είναι πολλά κατά τη γνώμη μου. Την αξία μιας μηχανής δεν την κρίνει μόνο το οδόμετρο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
an kai symfono me ton malaka ton Spyro tha elega oti ean sou exei kolisei h faklana eee sory h africana.... o stergios kanei thn kalyteri proseggisi sto thema....Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Δωστου 3000 στο χέρι κι αμα δεν θέλει δώσε μου με πμ το τηλέφωνό του...
Μαζέματα κάνεις και με 500 ευρώ συν 200 ευρώ η σέλα του Μπάτζιο και είσαι κομπλε...
(Αν στην δώσει 3000)
Καλές βόλτες...![]()
![]()
alios partis ena smart ksero go kai pane pare kana 690smr (poy einai kai asximo kai to vriskeis ftina) na kaneis oli thn mera souzes
Γιατί ο άλλος ο πέφτουλας ήθελε να βρει μαλάκα να πάρει το 750.... Μαζευτήκαμε οι κατάλληλοι και προκρίθηκες! Ε μετά γίναμε και φίλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε Νικόλα..θυμισέ μου ρε συ...
γιατι γιναμε φιλοι εμεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xa xaxa me prolaves re!!!
nai makouli ekana thn idia malakia prin apo 5 xronia peripou........ tote den evala o ilithios pos sto forum na rotiso kai ekana toy kefalioy moy (toy kato)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tora exo dyo pedia kai stegastiko
malaka makria apo to afrika tha vretheis na sou petane rizia prin to katalaveis
Αυτά είναι που με σπρώχνουν προς τα εκεί!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
1500 ευρω να μαζεψεις αφρικανα??? Τι λετε ρε παιδες???
Λαδια-φιλτρο κανα 50αρικο, δεν εχει αναγκη....... κλπ κλπ κλπ
Η αλήθεια είναι ότι όλα όσα αναφέρθηκαν, θετικά και αρνητικά, έχουν ήδη περάσει απ'το μυαλό μου παίδες, το απόγευμα που θα πάω να την ξαναδώ δεν ξέρω ακόμα με τι μάτι θα την κοιτάξω. Λες και υπάρχουν μέσα μου δυο καρδιές που την έχουν μέσα της αυτή τη στιγμή και περιμένουν ένα ακόμα βαρίδι της ματιάς για να καταλήξει επιτέλους η ζυγαριά.. (Θεέ μου τι λέω;)
Ξύπνησε παλιά συναισθήματα όμως η ρουφιάνα..![]()