Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
φτηνές δικαιολογίες![]()
![]()
![]()
axxaxxaxaxaxax
ti mlk eisai![]()
etoimasou erxetai kia i seira sou ston teliko![]()
φτηνές δικαιολογίες![]()
![]()
![]()
axxaxxaxaxaxax
ti mlk eisai![]()
etoimasou erxetai kia i seira sou ston teliko![]()
Βαγγελη και να μην του σηκωνόταν καθόλου, μεγαλύτερη από των υπόλοιπων ΓΕΡΜΑΝΩΝ θα ήτανΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άμα τού σηκωνόταν με τη Αγγέλα,όχι μικροτσούτσουνος...αδερφή θά'βγαινε![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα εσυ τωρα τελευταια εχεις πολυτ πλακα...που πας και ΨΩΝΙΖΕΙΣ ατακες και χιουμορ???Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Βαγγελη και να μην του σηκωνόταν καθόλου, μεγαλύτερη από των υπόλοιπων ΓΕΡΜΑΝΩΝ θα ήταν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απο τους δυο αχωνευτους, κερδισε τουλαχιστον ο λιγοτερο σιχαμερος...
η γερμανια μπηκε ποτε στο γηπεδο; γιατι οι ιθπανοι τους εκαναν γιο-γιο καθ ολη τη διαρκεια του αγωνα...
τωρα παμε για τον πιο αδιαφορο τελικο ever...![]()
![]()
κονκισταδορες με προσσμιξη μαυριτανιας εναντιων ξεπλυμενων πουθεναδων...
ρε ΑRGENTINA λεμε και ας αποκλειστηκε!
ακου Ολλανδια - Ισπανια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σαν τελικος κυπελου Κερκυρα - Απ.Καλαμαριας ενα πραμα...![]()
τελικα το γκολ της παραγουαης του βαλντεζ ηταν κανονικο..
ρουφιανοι της ΦΙΦΑ![]()
αν και οκ, δυσκολη φαση που νομιζω ερμηνευετε οπως θελει ο πλάγιος..
το εκνευριστικο ειναι οτι αν το κανε η ισπανια μαλλον θα το αφηνε..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
βάλε το καλτσονάκι σου το χρωματιστό και έλα να σε δείξω από κοντά ποιος είναι ρεντίκολο του αντρικού φύλου μωρή τσουτσούΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
...........![]()
![]()
ξεπλυμένοι πουθενάδες οι Οράνιε, τι λες τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τωρα παμε για τον πιο αδιαφορο τελικο ever...![]()
![]()
κονκισταδορες με προσσμιξη μαυριτανιας εναντιων ξεπλυμενων πουθεναδων...
ρε ΑRGENTINA λεμε και ας αποκλειστηκε!
ακου Ολλανδια - Ισπανια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σαν τελικος κυπελου Κερκυρα - Απ.Καλαμαριας ενα πραμα...![]()
![]()
δε πάτε στο Argentina να σνιφάρετε καμιά κόκα παρέα με τον Μαραντόνα εσείς οι Argentinistas και να μας δείτε στον τελικό να σηκώνουμε την κούπα![]()
![]()
![]()
ξεπλυμένοι πουθενάδες οι Οράνιε, τι λες τώρα![]()
δε πάτε στο Argentina να σνιφάρετε καμιά κόκα παρέα με τον Μαραντόνα εσείς οι Argentinistas και να μας δείτε στον τελικό να σηκώνουμε την κούπα![]()
![]()
![]()
Να παμε στο Argentina και να σνιφαρουμε κοκες παρεα με τον Μαραντονα;
μια χαρα μου ακουγεται!![]()
καλα γιαυτο το κουμασι, που είναι και συντοπίτης μας, μην ανοιξω το στομα μου εχω πολλα ραμματα για τι γούνα του.
Και ξαφνικά προέκυψε Ισπανία...
Αυτο το χταποδάκι θα το ρίξω στα κάρβουνα λέμε... με ουζάκι και χωριάτικη.
Όσον αφορά τον αγώνα... Γιώργο.. είδες τι σου είπα πριν μερικά μηνύματα έτσι; Απο το κέντρο της άμυνας της έχει τον κίνδυνο η Γερμανία... και απο εκεί το έφαγε απο στημένη φάση.
Τώρα για το Ολλανδία Ισπανία... δεν έχω πρόβλεψη κυρίως επειδή μου είναι αδιάφορο σαν παιχνίδι. Πιθανώς Ισπανία κυρίως λόγω του ενθουσιασμού τους. Το loosers δεν ταιριάζει πλέον καθώς ενα τελικό τον πήραν στην Ευρώπη , οπότε έχουν ιδέα τι σημαίνει και αυτός ο τελικός.
Απο εκεί και πέρα.... μετά την Κυριακή επιστροφή στα βαρετά δικά μας πάλι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
re kathiste na deite oloi espagna twra kai den sas xalase katholouΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Και ξαφνικά προέκυψε Ισπανία...
Αυτο το χταποδάκι θα το ρίξω στα κάρβουνα λέμε... με ουζάκι και χωριάτικη.
Όσον αφορά τον αγώνα... Γιώργο.. είδες τι σου είπα πριν μερικά μηνύματα έτσι; Απο το κέντρο της άμυνας της έχει τον κίνδυνο η Γερμανία... και απο εκεί το έφαγε απο στημένη φάση.
Τώρα για το Ολλανδία Ισπανία... δεν έχω πρόβλεψη κυρίως επειδή μου είναι αδιάφορο σαν παιχνίδι. Πιθανώς Ισπανία κυρίως λόγω του ενθουσιασμού τους. Το loosers δεν ταιριάζει πλέον καθώς ενα τελικό τον πήραν στην Ευρώπη , οπότε έχουν ιδέα τι σημαίνει και αυτός ο τελικός.
Απο εκεί και πέρα.... μετά την Κυριακή επιστροφή στα βαρετά δικά μας πάλι.
Gandalf![]()
![]()
poio kentro kai poia akri tis aminas re mage.kai oi 11 pisw epaizan..se imiteliko mundial...imarton
![]()
Φίλε την Ισπανία δεν την γουστάρω ώς νοοτροπία ομάδας... ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ ρε πούστη μου σαν το χταποδάκι αν το πιάσω και το ρίξω στα κάρβουνα.
Οι Ολλανδοί πάλι ... ούτε κρύο ούτε ζέστη. Οπότε όπως είπα αδιάφορο παιχνίδι εντελώς.
Μπορώ να σου πω οτι πιο ενδιαφέρον θα έχει το Ουρουγουάη - Γερμανία.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
kala as katsei twra i omadara doulemeni --demeni-neaniko_roster_paiktarades na doun ton teliko apo tin tivi...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Φίλε την Ισπανία δεν την γουστάρω ώς νοοτροπία ομάδας... ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ ρε πούστη μου σαν το χταποδάκι αν το πιάσω και το ρίξω στα κάρβουνα.
Οι Ολλανδοί πάλι ... ούτε κρύο ούτε ζέστη. Οπότε όπως είπα αδιάφορο παιχνίδι εντελώς.
Μπορώ να σου πω οτι πιο ενδιαφέρον θα έχει το Ουρουγουάη - Γερμανία.
Gandalf![]()
![]()