Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: τοποθέτηση φιλτρου Κ&Ν

Εν τάχει γιατί θα αργήσω στην δουλειά...

ΚΝ έχω και στο αυτοκίνητο(Stilo1.6) και στην μηχανή(CB400SF). Και στα δύο οι διαφορές που έχω δεί είναι:

1. Καλύτερη απόκριση στις χαμηλομεσαίες
    2. Ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση
    3. Ανεπαίσθητη διαφορά στον ήχο

Το ΚΝ όπως και όλα τα φίλτρα γάζας και λαδιού προσφέρουν πιό ελεύθερη ροή αέρα στον σύστημα εισαγωγής, άρα και πιό γρήγορη πλήρωση των θαλάμων γιαυτό και βελτιώνεται η απόκριση. Σημειωτέων οτι και στα δύο έχει αλλαχτεί και η εξάτμιση.

Τα φίλτρα γάζας καλό είναι να καθαρίζονται κάθε 10000χλμ με το κιτάκι καθαρισμού που δίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής, να στεγνώνουν σε χώρο δροσερό μόνα τους και να λαδώνονται επαρκώς και όχι υπερβολικά. Στην Ελλάδα με την σκόνη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα καλό είναι το καθάρισμα να γίνεται νωρίτερα, όχι όμως υπερβολές. Το οτι ένα φίλτρο γάζας είναι βρώμικο δεν σημαίνει οτι θα περάσουν σκουπίδια στον χώρο καυσης.

Το παλιό φίλτρο δεν το πετάμε, θα το χρειαστούμε σε κάθε καθάρισμα, εκτός και αν θέλουμε να κυκλοφορούμε χωρίς φίλτρο μέχρι να στεγνώσει το ΚΝ.
    Η διαφορά του άντρα απο το παιδί είναι στην τιμή των παιχνιδιών τους....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εχω και εγω στο αμαξι(saxo vts),προς το παρον,φιλτροχοανη GREEN(και εξατμιση εβαλα αργοτερα).Καθαριζεται καθε 5-10000χλμ με το κιτ του.Καλυτερη αποκριση στο γκαζι και απολαυστηκοτατο ηχο.Τωρα ως προς το μειγμα κλπ απο ατομο το οποιο ασχολειται και φτιαχνει αμαξια μετα απο συζητηση το αποτελεσμα ηταν.Το injection εχει καποια περιθορια αυτορυθμισης του μειγματος για τις υψωματικες διαφορες οποτε βαζοντας ενα πιο ελευθερο φιλτρο ρυθμιζεται,μεσα στις παραμετρους του προγραμματος,και το μειγμα .Βεβαια πιο καλη εκμεταλευση του φιλτρου γινετε με εξατμιση και Power Commander(εχει για καθε μηχανη και εξατμιση προγραμμα με ελευθερα φιλτρα) αλλα αυτα σιγα σιγα.

mporeite pleez na postarete ena thread me eikones gia thn allagh toy filtrou? tha me esoze apo poly kopo.

Φιλτρο

Ειναι πολυ απλο!
    Βγαζεις το σελακι μετα ξεβιδωνεις τη σελα και βλεπεις μπροσα σου το φιλτροκουτι.
    Ξεβιδωνεις τις 2 βιδες και βγαζεις το καπακι.
    Βγαζεις το φιλτρο (μαμα)σηκωνοντας λιγο το τεποζιτο γιατι δεν χωραει.
    Βαζεις το aftermarket σηκονοντας λιγο παλι λιγο το τεποζιτο.
    Το καπακι του φιλτρου τωρα για να μπει θελει λιγο κοψιμο σε μια ουριτσα που εχει στην ακρια(σαν προεξοχη μιαζει)θα τι δεις,ειναι απενατι απο τις βιδες!
    Βαζεις το καπακι(και το βιδωνεις)
    βιδωνεις το τεποζιτο το οποιο εχεις ξεβιδωσει(εχει μια βιδα)
    βιδωνεις τη σελα
    ε,βαζεις και το σελακι
    και εισαι ετοιμος!!
    Αυτα εκανα εγω για Ζ750
    καπου στο φορουμ εχει και φωτο,ψαξε λιγακι......
    Καλη επιτυχια!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Να και μια φωτο πως βγαζεις το φιλτρο και εγω απο εκει ειδα,τη βρηκα μεσα απο το φορουμ την ειχε ποσταρει αλλος να εξηγουμεθα!!
    Μην τρυπησεις το φιλτροκουτι οπως δειχνει δεν κερδιζεις τιποτα απο οτι εχω ακουσει!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	airboxmod1.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	59,4 KB 
ID:	25020
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

thank you!!! elpizo na mhn ta kano thalassa, den eimai kai toso asxetos. cheers

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τοποθετηση αμπερομετρου
    από OzZzZzY στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 21:00
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2006, 16:51
  3. Αλλαγή φίλτρου..
    από city στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 07:28