Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Θα γίνει show :)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon

Θα γίνει show :)

Σας έχω απορία θεική. Το βλέπω να πηγαίνουμε αντιπαραθέσεις η ανέκδοτα-χιούμορ xD και εγώ να τρώω κράξιμο απο όποιον ξέρω και δε ξέρω.

Λεπόν, είμαι, χμμμμμμμ 24 χρονών. Είχα ένα CBR600RR , το σέταρα για πίστα και γούσταρα. Μπήκα 3 φορές. Τη λάτρεψα τη πίστα. Φτιάχτε μου σκηνή δίπλα απο τις Σέρρες και μένω εκέι δηλαδή, τόσο πολύ. Δε με νοιάζουν τα άλογα, θέλω να στρίβω. Σύν οτι μετά το τράκο που είχα δε με βλέπω πάλι για Γαλαξίδια-Επιδαύρους κλπ., δλδ το επόμενο μηχανάκι θα είναι track bike λογικά.
    Λογικά λοιπόν πάντα, μόλις βρω χρήματα, πάω πάλι για το RR, ίίίίσως για R6 ή Daytona. Και λιώσιμο πίστα. Γιατί όχι και συμμετοχή σε αγώνες, αν επιτρέπουν τα οικονομικά;

Υποθετική σκέψη/απορία : Γιατί να δώσω 10 χιλιάρικα + και άλλα για μόντες + πιο πολλά για λάστιχα και βενζίνες, και να μη δώσω τα μισά, να πάρω το R125 της Yamaha, να το λιώνω στα Μέγαρα και μια στο τόσο φόρτωμα σε τουτού και Σέρρες; Και θα ξεκ@υλώνω, και δε θα μου φεύγει ένας σκασμός λεφτα. Έχει μια λογική (βέβαια είμαι ξενύχτης και μπορεί αύριο να λέω "Τι @@ριές κάθομαι και γράφω στο φόρουμ;" ), με μόνη αδυναμία οτι το πιό πιθανό είναι το 125ρι να μου φαίνεται πολύ λίγο σε σχέση με τα 600 και να το βαρεθώ τη 3η μέρα

Βέβαια, λεφτά δεν έχω ακόμα (και ίσως να μου γυρίσει το μυαλό και όταν τα πάρω να τρέξω επιτόπου να πάρω κανα S1000RR), απλά κουβέντα να γίνεται. Και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πρώτη φορά ακούτε τύπο να σκέφτεται απο ss600 να πάει σε ss125!
    Σας ακούω!!!!
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    Πηγαινε για υπνο.

:a029: :a029:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Μανιβελάτο μέλος
    RS250
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    πηγαινετε για υπνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν αυτο που θες ειναι πιστα και μονο πιστα χωρις να το πηγαινεις δρομο και εχεις καποιον περιορισμο στα λεφτα εχεις 2 λυσεις.

1) περνεις ενα παλιο και καλο 600αρι το οποιο θα δωσεις καποια λεφτα για μαζεματα και πολυεστερικα και εισαι ετοιμος. επιλογες: ολα τα γιαπωνια 2000-2003 ειναι μια χαρα.

2) Aprilia RS250 αλλα πρεπει να μαθεις να οδηγας με φορα και χωρις πολλα φρενα. εντελως διαφορετικος τροπος σε σχεση με τα τετραχρονα.

1) Κατεβασε ενα 600 απο Γερμανια, μην το ταξινομησεις και κουβαλα το με τρειλερ.
    2) Διχρονο 250αρι. Εχει τρελα γουστα, μολις μαθεις τον τροπο τους.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Devil's Animal, ναι, μέσα, αλλά, το παλιό και καλό είναι που φοβάμαι... Έλεγα να μη πάω πάλι σε μεταχειρισμένο.
    Shaolin, υποθέτω μου λες απο Γερμανία για να μην έχω έξοδα γενικώς απο ταξινομήσεις/πινακίδες/ασφάλειες/τέλη κλπ ε;
    Να δείς που κάτι καλό θα βγεί με τη κουβέντα!
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Devil's Animal, ναι, μέσα, αλλά, το παλιό και καλό είναι που φοβάμαι... Έλεγα να μη πάω πάλι σε μεταχειρισμένο.
    Shaolin, υποθέτω μου λες απο Γερμανία για να μην έχω έξοδα γενικώς απο ταξινομήσεις/πινακίδες/ασφάλειες/τέλη κλπ ε;
    Να δείς που κάτι καλό θα βγεί με τη κουβέντα!

τα 600αρια που σου λεω τα βρισκεις με ενα 3αρι χιλιαρικα.
    ΠΟΣΑ μαζεματα να θελει?? αν ειναι προσεγμενο θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. ολα στριβουν καταπληκτικα και το μονο που ζητανε ειναι βενζινη και λαδακια.

επισης δεν γινεται ρε μαν να λες οτι θελεις κατι οικονομικο και μετα να μου λες οτι δεν θες μεταχειρισμενο......το 125 της yamaha ΔΕΝ ειναι λυση.

μετα πας σε 250 rs ή 125 rs...

Εγω βλεπω μερικα trackbikes 600αρια 5ετιας-10ετιας, ετοιμα, με extras να πωλουνται στα 3 χιλιαρικα κτλπ. Κατι τετοιο δεν θα ελεγε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λιγες επιλογες.
    Η βρισκεις κανα μεσαιο δικιλυνδρο V2 (νταξει ενα εχω στο μυαλο μου,δεν υπαρχουν και πολλα)
    η κανα παλιο τετρακυλινδρο εξακοσαρι (βαρια δεκαετιας) γυρω στα 3-4 χιλιαρικα σε καλη κατασταση.

Τα 125 και τα 250 δεν θα σε καλυψουν ειδικα απο την στιγμη που μιλας για Σερρες και πρωτομπηκες με 600, θα ξενερωσεις με διχρονο.

Αμα παιζει ακομα κανα gullarm400 που λιγο δυσκολο το βλεπω να μην ειναι σαπακι πλεον...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Τα 125 και τα 250 δεν θα σε καλυψουν ειδικα απο την στιγμη που μιλας για Σερρες και πρωτομπηκες με 600, θα ξενερωσεις με διχρονο.
    Ok, οπότε μέσα μάλλον έπεσα στη πρόβλεψη μου ότι μάλλον θα μου φανούν λίγα τα 125-250
    Για ποιό μεσαίο δικύλινδρο λές;

Α, devil, δεν είναι θέμα μαζεμάτων, είναι θέμα σοβαρών προβλημάτων! Δε με πειράζει να επιδιορθώνω και να βελτιώνω ενα μεταχειρισμένο, μη τυχόν "βγάλει" κάτι σοβαρό φοβάμαι.
    Επίσης, πάντα υποθετικά έτσι; , δεν ζητάω κάτι οικονομικό απο μόνο του. Οικονομικότερο απο ένα καινούριο 600ρι είπα .Και όχι μόνο για το κόστος απόκτησης, ανέφερα και όλα τα υπόλοιπα μελλοντικά έξοδα... Απλά με τη λογική που έχω, όταν πήρα το 600 ας πούμε μου φαινόταν ανούσιο να πάρω ενα 1000, τώρα αναρωτιέμαι κάτι παρόμοιο, κάτι σαν "μήπως μπορώ να έχω την ίδια ευχαρίστηση με κάτι πιό μικρό;" Το RS ας πούμε δε με χαλάει καθόλου, εκτός απο το ότι είναι 2χρονο.
    Αν και η πρόταση για "εισαγωγή" απ'έξω δε μου φάνηκε καθόλου άσχημη σαν ιδέα, τη κρατάω.
    Keep chatting!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λιγες επιλογες.
    Η βρισκεις κανα μεσαιο δικιλυνδρο V2 (νταξει ενα εχω στο μυαλο μου,δεν υπαρχουν και πολλα)
    Άμα δεν πλασάρει SV αυτό το παιδί θα το χει βάρος

Fotisdragon εγώ θα σου πρότεινα GSXR 600 K4
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Ok, οπότε μέσα μάλλον έπεσα στη πρόβλεψη μου ότι μάλλον θα μου φανούν λίγα τα 125-250
    Για ποιό μεσαίο δικύλινδρο λές;

Α, devil, δεν είναι θέμα μαζεμάτων, είναι θέμα σοβαρών προβλημάτων! Δε με πειράζει να επιδιορθώνω και να βελτιώνω ενα μεταχειρισμένο, μη τυχόν "βγάλει" κάτι σοβαρό φοβάμαι.
    Επίσης, πάντα υποθετικά έτσι; , δεν ζητάω κάτι οικονομικό απο μόνο του. Οικονομικότερο απο ένα καινούριο 600ρι είπα .Και όχι μόνο για το κόστος απόκτησης, ανέφερα και όλα τα υπόλοιπα μελλοντικά έξοδα... Απλά με τη λογική που έχω, όταν πήρα το 600 ας πούμε μου φαινόταν ανούσιο να πάρω ενα 1000, τώρα αναρωτιέμαι κάτι παρόμοιο, κάτι σαν "μήπως μπορώ να έχω την ίδια ευχαρίστηση με κάτι πιό μικρό;" Το RS ας πούμε δε με χαλάει καθόλου, εκτός απο το ότι είναι 2χρονο.
    Αν και η πρόταση για "εισαγωγή" απ'έξω δε μου φάνηκε καθόλου άσχημη σαν ιδέα, τη κρατάω.
    Keep chatting!
    αυτη την μηχανη την παιρνεις με 4500? και μπορει και με 4000?. ΠΟΣΑ να της βαλεις για να την μαζεψεις?? (αν και δεν φαινεται να χρειαζεται τιποτα)

οσο για το τι προβλημα θα βγαλει το καθε μεταχειρισμενο μηχανακι ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
    μπορει να πας να παρεις ενα με 5000χλμ και να βγαλει παπαδες απο βλαβες..
    και αντιστοιχα να παρεις ενα με 50000χλμ και να μην βγαλει τιποτα.
    μιλαμε παντα για ιαπωνεζικα ετσι??

και σιγουρα αν παρεις κατι τετοιο ΜΑΖΙ με τα οποια φτιαξιματα (πολυεστερικα,λαστιχα,σερβις) θα σου βγει πολυ λιγοτερο απο ενα καινουργιο 600αρι που πλεον παιζουν στο 10αρικο...

Αμα παιζει ακομα κανα gullarm400 που λιγο δυσκολο το βλεπω να μην ειναι σαπακι πλεον...
    Χμμμμ..:smilea:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 14:48
  2. Ρε τι θα γίνει με μένα??????
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 23:12
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122