Σας έχω απορία θεική. Το βλέπω να πηγαίνουμε αντιπαραθέσεις η ανέκδοτα-χιούμορ xD και εγώ να τρώω κράξιμο απο όποιον ξέρω και δε ξέρω.
Λεπόν, είμαι, χμμμμμμμ 24 χρονών. Είχα ένα CBR600RR , το σέταρα για πίστα και γούσταρα. Μπήκα 3 φορές. Τη λάτρεψα τη πίστα. Φτιάχτε μου σκηνή δίπλα απο τις Σέρρες και μένω εκέι δηλαδή, τόσο πολύ. Δε με νοιάζουν τα άλογα, θέλω να στρίβω. Σύν οτι μετά το τράκο που είχα δε με βλέπω πάλι για Γαλαξίδια-Επιδαύρους κλπ., δλδ το επόμενο μηχανάκι θα είναι track bike λογικά.
Λογικά λοιπόν πάντα, μόλις βρω χρήματα, πάω πάλι για το RR, ίίίίσως για R6 ή Daytona. Και λιώσιμο πίστα. Γιατί όχι και συμμετοχή σε αγώνες, αν επιτρέπουν τα οικονομικά;
Υποθετική σκέψη/απορία : Γιατί να δώσω 10 χιλιάρικα + και άλλα για μόντες + πιο πολλά για λάστιχα και βενζίνες, και να μη δώσω τα μισά, να πάρω το R125 της Yamaha, να το λιώνω στα Μέγαρα και μια στο τόσο φόρτωμα σε τουτού και Σέρρες; Και θα ξεκ@υλώνω, και δε θα μου φεύγει ένας σκασμός λεφτα. Έχει μια λογική (βέβαια είμαι ξενύχτης και μπορεί αύριο να λέω "Τι @@ριές κάθομαι και γράφω στο φόρουμ;"), με μόνη αδυναμία οτι το πιό πιθανό είναι το 125ρι να μου φαίνεται πολύ λίγο σε σχέση με τα 600 και να το βαρεθώ τη 3η μέρα
Βέβαια, λεφτά δεν έχω ακόμα (και ίσως να μου γυρίσει το μυαλό και όταν τα πάρω να τρέξω επιτόπου να πάρω κανα S1000RR), απλά κουβέντα να γίνεται. Και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πρώτη φορά ακούτε τύπο να σκέφτεται απο ss600 να πάει σε ss125!
Σας ακούω!!!!![]()