το ενδιαφέρον σίγουρα θα το κινούσε ένα κόμμα με αυτούς τους τρεις.
το πώς θα έκαναν "χωριό" μαζί δεν ξέρω ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
το ενδιαφέρον σίγουρα θα το κινούσε ένα κόμμα με αυτούς τους τρεις.
το πώς θα έκαναν "χωριό" μαζί δεν ξέρω ...
![]()
![]()
![]()
Αποστολάκης +Σία (Οι Χαΐνηδες )
http://www.youtube.com/watch?v=_ZDqkRA_mw8
Τον Ιαβέρη γιατί τον έβαλες στη μέση των δύο :a24:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τον Ιαβέρη γιατί τον έβαλες στη μέση των δύο :a24:
για να τους .... χωρίζει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπουργειο Μεταφορων ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τον Ιαβέρη γιατί τον έβαλες στη μέση των δύο :a24:καλος ηταν ο Αρης ο Σταθακης αλλα...
Accipere quam facere praestat injuriam
Σωτήρης Κωβός,Κώστας Καββαθάς.
Το ερωτηματικό στη μέση είναι ο άγνωστος φέρελπις πολιτικός,πιθανόν νέος απόφοιτος κάποιου πολυτεχνείου,διαποτισμένος με τον λόγο του Καββαθά και με το έργο του Κωβού.
Μόνο άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη μακροπρόθεσμα θα έπρεπε να έχουν θέση στην πολιτική...αλλά θα μου πείτε...αυτοί είναι σοβαροί άνθρωποι για να κάνουν τους καραγκιόζηδες (όπως καραγκιόζηδες,κοντόφθαλμοι και ανεύθυνοι είναι οι περισσότεροι πολιτικοί της μεταπολίτευσης)
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
τροχανας. ζουραρις. παπακωστα
(εχει και θηλυκο στοιχειο σε αναλογια 30%)
θα ξεκινα να μιλα ο ενας δευτερα και ο αλλος θα παιρνει σειρα την πεμπτη
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Διάλογος Παπακώστα, Ζουράρης, Καμμένος, Κανέλη, Άδωνης,Καχριμάκης
βασικά έτσι όπως έγινε αυτή η χώρα δεν σώζεται από κανένα κόμμα και πολιτικούς οπότε μήπως να αλλάζαμε και κράτος:
πάτα εδώ
O Πλούταρχος (όχι ο γνωστός σε όλους αοιδός, ο "αρχαίος" άγνωστος σε πολλούς φιλόσοφος) ισχυριζεται (και με θέρμη υποστηρίζει) ότι δε θα βρεις άνθρωπο αξιόλογο και έντιμο και φιλοπάτρη να ασχολείται με την πολιτική.
Το αυτό πιστεύω και εγώ. Ακράδαντα!
Οπότε...
ας αφήσουμε τα @@ να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα και τους έντιμους ανθρώπους στην αφάνεια και την πενία τους.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μη δουμε σε μερικα χρονια κανα Διατσιδη στη Βουλη και μας κακοφανει ε;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?