Σελίδα 74 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε είδα π@π@ρα στην Εθνική Αθην.Κορ πάνω στο μπλε βαρκαδέρο, δικάβαλο χωρίς κράνη, με σιαγιονάρες,βερμούδες,κοντομάνικα και γυαλί rayban να ταξιδεύετε αγέρωχοι, άτρωτοι.

Η χαζογκόμενα πίσω να κοιτά τα αυτοκίνητα και τις μηχανές χαμογελαστή, αναζητώντας την επιβεβαίωση για το ειδυλλιακό ρομάντζο που ζούσε, καβαλώντας στο άγριο άτι με τον πρίγκηπα της.

Συγνώμη αν σε προσγείωσα στην πραγματικότητα κάνοντας σας το γνωστό χαιρετισμό :a31: και για αυτό να γύρισες απότομα στην άλλη πλευρά. Αν και το πιο πιθανών είναι να μην κατάλαβες καν το λόγο αλλά ατενίζοντας τα ναυπηγεία στην Ελευσίνα να νόμιζες ότι πάτε στο κάστρο του ονειρικού βασιλείου σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Σε είδα π@π@ρα στην Εθνική Αθην.Κορ πάνω στο μπλε βαρκαδέρο, δικάβαλο χωρίς κράνη, με σιαγιονάρες,βερμούδες,κοντομάνικα και γυαλί rayban να ταξιδεύετε αγέρωχοι, άτρωτοι.

Η χαζογκόμενα πίσω να κοιτά τα αυτοκίνητα και τις μηχανές χαμογελαστή, αναζητώντας την επιβεβαίωση για το ειδυλλιακό ρομάντζο που ζούσε, καβαλώντας στο άγριο άτι με τον πρίγκηπα της.

Συγνώμη αν σε προσγείωσα στην πραγματικότητα κάνοντας σας το γνωστό χαιρετισμό :a31: και για αυτό να γύρισες απότομα στην άλλη πλευρά. Αν και το πιο πιθανών είναι να μην κατάλαβες καν το λόγο αλλά ατενίζοντας τα ναυπηγεία στην Ελευσίνα να νόμιζες ότι πάτε στο κάστρο του ονειρικού βασιλείου σου.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι οπως δεν θα εκανες χειρονομια η δεν θα εβριζες καποιον αγνωστο που κοιμαται με ανοιχτα μπαλκονια και ρισκαρει την ασφαλεια του ετσι και εδω αντιστοιχα ειναι το ιδιο αντικοινωνικο.Το ξερω ειναι προκλητικο και ειναι βλακας αλλα ειναι δικο του θεμα σ αυτη την περιπτωση.

Παρ' οτι εκανα γουστο την περιγραφη σου, επρεπε να μουν εγω και να μου κανες χειρονομιες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΥ ΚΟΡΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ- ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΥ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PERIPETEIAS
    Παρ' οτι εκανα γουστο την περιγραφη σου, επρεπε να μουν εγω και να μου κανες χειρονομιες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΥ ΚΟΡΕΚΤ - ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΥ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

δικαιο έχεις αδερφε. Οποιος θέλει ας γρατζουνιστεί, όποιος θελει ας κλέψει, οποιος θελει ας κανει οτι του γουστάρει και (μπορεί) να λουστει τις συνεπειες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σας ειδα 4 δικαβαλους...
    εγω σταματημενος στο κοκκινο φαναρι.
    ο πρωτος περασε με ολα.αρχισα να κουναω το κεφαλι και ο δευτερος και ο 3ος περασατε το φαναρι και σταματησατε να με κοζαρετε.διπλα μου σταματησε παπι.ο 4ος ηρθε απο πισω και ηθελα να ανοιξουμε για να παει να βρει τους φιλους του λιγο πιο μπροστα.εγω εκανα τον κουφο.ο ακρανωτος πανω στο διπλανο παπι κατι ψελισε αλλα δεν ακουσα γιατι αναψε το φαναρι.ξεκινησα.ο πρωτος ειχε χαθει απο ωρα.ο 2ος και ο 3ος μεχρι να νοιωσουν οτι πρασινισε τους περασα.ο 4ος ακολουθησε.εφτασα στο επομενο φαναρι (αποσταση 20 μετρα απο το προηγουμενο).κοκκινο.φρεναρω και με περνανε ολοι τους φιλερ γιατι:1)εχουν μεγαλες μηχανες και εγω παπι 2)φωρανε ασπρα κρανοι και μπλε στολες 3)εχω μακρυ μαλι αρα κανας αλητης θα μαι.πρασινιζει.ανοιγω.ο 2ος και ο 3ος ειναι μακρυα.φτανω τον 4ο και παω διπλα και λιγο πισω του απο αριστερα.τοτε βλεπει γνωστο του με βαρκαντερο ακρανωτο 3καβαλο και παει να κλεισει αριστερα για να τον χαιρετησει.ανοιγω τερμα και τρομαζει γιατι παει να πεσει πανω μου.τον κοιταω αταραχος:

-τρομαξες μαλακα?
    -ε???????
    -ψωλε!βλακα!

ανοιξα και εφυγα ενω η μουρη του εγινε σαν αγγλικο ερωτηματικο ενω παραλληλα χαιρετουσε τον ηλιθιο τρικαβαλο φιλο του.

κριμα που δεν πετυχα και τους υπολοιπους.

τιτλος:οι φιλοι μας τα ζωα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ρε μλκ Τρουπερ...

Πώς γίνεται και πέφτεις συνεχώς διπλα σε μπάτσους;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε μλκ Τρουπερ...

οταν εχει υπηρεσια πως να μην πεφτει ρε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε μλκ Τρουπερ...

δε λες παλι καλα που πεφτω διπλα τους και οχι πανω τους....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παρ' οτι εκανα γουστο την περιγραφη σου, επρεπε να μουν εγω και να μου κανες χειρονομιες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΥ ΚΟΡΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ- ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΥ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλε μου δε είναι το πολιτικαλυ κορεκτ μόνο, γιατί αν τρομάξει από κάτι και μείνει στο νοσοκομείο για κάνα μήνα και εσύ και εγώ θα τον πληρώνουμε για να γιάνει.
    Θα μου πεις ο μόνος είναι ? όχι δεν είναι αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε ρε γαμώτο !! αν μείνει ανάπηρος πάλι εμείς δεν θα τον πληρώνουμε ευ' όρου ζωής ?? και καλά να είναι κάποιος άλλος υπαίτιος , Αν είναι ο ίδιος ???

Έξω αν δεν έχεις τον εξοπλισμό και πέσεις, όχι να τρακάρεις, δεν σε πληρώνει καμία ασφάλεια, αν τρακάρεις πληρώνεις εσύ και αν δεν φταις γιατί σου λέει πως αν τον φορούσες θα μπορούσες να αντιδράσεις καλλίτερα.

Σε είδα μαλάκα έξω από τον Λακιώτη στο Ήλιον με το ΧΤ ξεκράνοτος και το μωρό στο ντεπόζιτο.
    Να περιμένεις το φανάρι που έγραψες στα παπάρια σου τελικά και το πέρασες με κίνδυνο να σε μαζέψει κανένας, καλά εσένα σου αξίζει τέτοιος μαλάκας που είσαι το μωρό ρε μαλάκα τι φταίει Ε? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ????
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σε ειδα χαζο αμουστακο αγορι της διας σε εξουσιοδοτημενο yamaha που πατε τα tdm για σερβις
    να καυχιεσε στον πιτσιρικα οτι το πλαγιεσες τοσο δεξια που κοπηκε η μπιλια στα μασπιε
    μονο που δεν μου απαντησες για τις γρατζουνιες απο το πεσιμο στο υπολοιπο μηχανακι.
    μεχρι και τα γερμανικα πολυγωνα γελαγαν μαζι σου καραβλαχε που ηρθες να πουλησεις μουρη

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    σε ειδα χαζο αμουστακο αγορι της διας σε εξουσιοδοτημενο yamaha που πατε τα tdm για σερβις
    να καυχιεσε στον πιτσιρικα οτι το πλαγιεσες τοσο δεξια που κοπηκε η μπιλια στα μασπιε
    μονο που δεν μου απαντησες για τις γρατζουνιες απο το πεσιμο στο υπολοιπο μηχανακι.
    μεχρι και τα γερμανικα πολυγωνα γελαγαν μαζι σου καραβλαχε που ηρθες να πουλησεις μουρη
    Ε τι άλλο να κάνει εκτός του πουλ-μουρ ρε και εσύ ?
    αν ήταν δικό του θα το έκανε ? σιγά εμείς οι "είλωτες" τα πληρώνουμε για να το παίζει το μαλακισμένο τα ξάνω όλα και είμαι ο πρώτος .....

από τους τελευταίους
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Ε τι άλλο να κάνει εκτός του πουλ-μουρ ρε και εσύ ?
    αν ήταν δικό του θα το έκανε ? σιγά εμείς οι "είλωτες" τα πληρώνουμε για να το παίζει το μαλακισμένο τα ξάνω όλα και είμαι ο πρώτος .....

από τους τελευταίους
    you need vacation i σαπουζ

χαλαρωσε ρε πολλα νευρα εχεις

ας πουμε για το s1000rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrμπαααααμμμμμμμμ!!!!!!!

Όταν είναι μόνος του ναι, he can kill himself. Όταν κουβαλάει και άλλη μια ψυχή που προφανώς δεν έχει ιδέα απο τους κινδύνους, τότε όταν δεν έχει καν σκεφτεί σε τι κατάσταση την βάζει, δεν θα περίμενα άλλη αντίδραση απο τον τσαμπουκά

http://www.greektube.org/content/view/116592/2/

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλε μου δε είναι το πολιτικαλυ κορεκτ μόνο, γιατί αν τρομάξει από κάτι και μείνει στο νοσοκομείο για κάνα μήνα και εσύ και εγώ θα τον πληρώνουμε για να γιάνει.
    Θα μου πεις ο μόνος είναι ? όχι δεν είναι αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε ρε γαμώτο !! αν μείνει ανάπηρος πάλι εμείς δεν θα τον πληρώνουμε ευ' όρου ζωής ?? και καλά να είναι κάποιος άλλος υπαίτιος , Αν είναι ο ίδιος ???

Έξω αν δεν έχεις τον εξοπλισμό και πέσεις, όχι να τρακάρεις, δεν σε πληρώνει καμία ασφάλεια, αν τρακάρεις πληρώνεις εσύ και αν δεν φταις γιατί σου λέει πως αν τον φορούσες θα μπορούσες να αντιδράσεις καλλίτερα.

Σε είδα μαλάκα έξω από τον Λακιώτη στο Ήλιον με το ΧΤ ξεκράνοτος και το μωρό στο ντεπόζιτο.
    Να περιμένεις το φανάρι που έγραψες στα παπάρια σου τελικά και το πέρασες με κίνδυνο να σε μαζέψει κανένας, καλά εσένα σου αξίζει τέτοιος μαλάκας που είσαι το μωρό ρε μαλάκα τι φταίει Ε? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ????
    Κριτικη στον εαυτο μας αδερφε, με την κριτικη στους αλλους μπουχτισαμε, δεν αλλαζει ετσι ο κοσμος
    Σωκράτης

Όταν είναι μόνος του ναι, he can kill himself. Όταν κουβαλάει και άλλη μια ψυχή που προφανώς δεν έχει ιδέα απο τους κινδύνους, τότε όταν δεν έχει καν σκεφτεί σε τι κατάσταση την βάζει, δεν θα περίμενα άλλη αντίδραση απο τον τσαμπουκά

http://www.greektube.org/content/view/116592/2/
    Τον ποιον??? εσυ κανεις χειρονομιες, ο αλλος που θα σε δειρει ειν ο τσαμπουκας?
    Σωκράτης

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF