τι σορρυ ρε φίλε με ξέρεις και απο χτές?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχεις δικιο δεν το προσεξα εμεινα στοWR250 .... (μα φωτο ειναι και αυτη που εβαλαν ..???)
Σορρυ..!![]()
χαλαρά το μπερδέυεις, μέχρι να ανάψει πράσινο![]()
τι σορρυ ρε φίλε με ξέρεις και απο χτές?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχεις δικιο δεν το προσεξα εμεινα στοWR250 .... (μα φωτο ειναι και αυτη που εβαλαν ..???)
Σορρυ..!![]()
χαλαρά το μπερδέυεις, μέχρι να ανάψει πράσινο![]()
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816
ρε στουμπι ,αφού το χει το ύψος η κυρία,γιατί να μην πάρει το ΧΤ;στο κάτω κάτω της γραφής σιγά τα γκάζια που έχει το μηχανάκι.35 άλογα με το ζόρι και συντήρηση μηδέν.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σοβαρευτειτε κυριοι.....
Το πανβαρο χτ 600 που διαβασα παραπανω και το πανηψηλο ( και οχι μονο ) WRF απορω πραγματικα αν οι εν λογο κυριοι τα επαιρναν για πρωτα μηχανακια στις κοπελες τους......
![]()
Εγώ παίδες, συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να προτείνω μηχανάκια έτσι στον αέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε στουμπι ,αφού το χει το ύψος η κυρία,γιατί να μην πάρει το ΧΤ;στο κάτω κάτω της γραφής σιγά τα γκάζια που έχει το μηχανάκι.35 άλογα με το ζόρι και συντήρηση μηδέν.![]()
Το καλλίτερο που έχει να κάνει η κοπελιά, είναι να κατέβει στα πετράλωνα στην συνάντηση, να δώ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και να αποφασίσω τι της ταιριάΕΙ πιό σωστά.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εγώ παίδες, συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να προτείνω μηχανάκια έτσι στον αέρα...![]()
Το καλλίτερο που έχει να κάνει η κοπελιά, είναι να κατέβει στα πετράλωνα στην συνάντηση, να δώ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και να αποφασίσω τι της ταιριάΕΙ πιό σωστά.![]()
πες και τι θες να φοραει αντε γιατι θα σκασεις!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γκουχου..μας πηρανε χαμπάρι...γκουχου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εγώ παίδες, συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να προτείνω μηχανάκια έτσι στον αέρα...![]()
![]()
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το καλλίτερο που έχει οκάνει η κοπελιά, είναι να κατέβει στα πετράλωνα στην συνάντηση, να δώ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και να αποφασίσω τι της ταιριάΕΙ πιό σωστά.![]()
ε,παπ ,άνοιξες μαγαζί με εσώρουχα και δε το ξέρουμε;
Οχι βρε..... θα κανω post μια φωτο μου με μαγιω για να ειμαστε σιγουροι......Hehe
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ε,παπ ,άνοιξες μαγαζί με εσώρουχα και δε το ξέρουμε;![]()
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)
Πραγματικά, αυτό θα βοηθούσε πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
Οχι βρε..... θα κανω post μια φωτο μου με μαγιω για να ειμαστε σιγουροι......Hehe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
![]()
τα θέλει και σένα ο οργανισμός σου...
Που σαι γερο ξουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πραγματικά, αυτό θα βοηθούσε πολύ.![]()
![]()
![]()
![]()
Καρφωνεσαι ρε, υπαρχουν και τα π.μ!
στην επομενη συναντηση οντως θα ερθω...που λογικα θα εχω και μηχανη......![]()
μόλις είδα μια αγγελία στο forum για kawasaki klx 250 του '00 800ευρω.
δες το μήπως σου κανει?αν και δεν είναι σαν το καινούριο που σου προτείναμε!
γεια χαρα!
Ναι αλλά ρε νιάτο, δεν έχει πλάκα το πμ...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Που σαι γερο ξουρα...
Καρφωνεσαι ρε, υπαρχουν και τα π.μ!
Αν έχεις πάρει μηχανή, πώς θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, μΕ λές..?Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
στην επομενη συναντηση οντως θα ερθω...που λογικα θα εχω και μηχανη......![]()
Καλά, θα βρούμε τρόπο...![]()
παω να το δω.......Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
γεια χαρα!
![]()
Καλο ακουγεται αλλα 48.000 km και πανω με προβληματιζει πολυ....Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
γεια χαρα!