Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 125

Θέμα: Μεγαρα διαμαχη

καντε λιγακι υπομονη

το κυνηγαω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vader56
    Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κοιτάς μέσα στην πίστα που το να πρέπει να αφιερώνεις χρόνο πριν την στροφή για να κοιτάξεις πίσω είναι παντελώς λάθος.

Μέχρι να κοιτάξεις πίσω, να γυρίσεις μπροστά να επεξεργαστείς σε ποιο σημείο είσαι και να δεις τι πρέπει να κάνεις έχουν περάσει 30μ οπότε το μόνο που κατάφερες είναι να χαλάσεις το ρυθμό σου

Μπορείς με ασφάλεια στις εξόδους κάποιων στροφών να γυρίσεις πίσω και να κοιτάξεις τι γίνεται.
    Για να λήξει το θέμα με τους καθρέφτες και θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου:

Το ότι ο καθρέφτης υπάρχει συνέχεια εκεί δεν σημαίνει και ότι τον κοιτάω συνέχεια. Ουσιαστικά δεν τον κοιτάω σχεδόν ποτέ, ειδικά πριν ή κατά τη διάρκεια της στροφής που έτσι κι αλλιώς η θέση του σώματος δεν σου επιτρέπει να τον κοιτάξεις και να θέλεις.

Σε ορισμένα σημεία όμως και ειδικά στην ευθεία όταν σηκώνεσαι για να φρενάρεις, ο καθρέφτης μπαίνει για λίγο στο οπτικό σου πεδίο. Τη στιγμή εκείνη λοιπόν αν υπάρχει κάποια δραστηριότητα πολύ κοντά από πίσω, την πιάνεις με την άκρη του ματιού σου. Αυτό είναι όλο και μιλάμε μόνο για τα trackdays σαν το προχθεσινό που γίνεται λίγο της πόπης.

Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα γιατί δεν είναι...
    Θάνος..

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ναι Θάνο αλλά φιλολογικά πάντα σε ακούει κάποιος αρχάριος και λέει "Ωχ, γίνεται της πουτάνας άσε τους καλού κακού".... με αποτέλεσμα πανικός χωρίς λόγο, άσκοπα φρεναρίσματα λόγο φοβίας, απαράδεκτη ροή στην συνέχεια, γίνεται κάποιος κίνδυνος από μόνος του και αντιός αμίγκος.

Αμα υπήρχε κάποιος να σου πει βγάλε καθρέπτες αλλιώς δεν μπαίνεις μέσα δεν θα μιλάγαμε εξίσου όσο βγάλε τους επικίνδυνους από την μέση όπως λες και εσύ...

Το βλέπω σαν ζούγκλα που ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει παρά να πάμε να χαρούμε τα μηχανάκια μας. Υπερβάλω βέβαια αλλά έτσι είναι λιγουλάκι...
    Ban 'em all

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Νομίζω οτι η συζήτηση-διαμάχη εδώ γίνεται πάνω σε λάθος βάση.

Τι δουλειά έχουν ρε παιδιά ένας αρχάριος με ενα θεωρητικά "γρήγορο" την ίδια ώρα στην πίστα;

Με ποιό κριτήριο μπαίνουν οι αναβάτες στα προκαθορισμένα group ικανοτήτων;
    Επειδή το λένε εκείνοι;

Και ακόμα και αν δεχτούμε οτι πραγματικά , γίνεται έτσι , όταν διαπιστωθεί οτι κάποιος "κανιβαλίζει" σχετικα΄με τους υπόλοιπους (γρήγορα ή αργά, το ίδιο κάνει) γιατί ο ελεγκτής πίστας δεν βγάζει σημαία να περάσει έξω;

Θυμάμαι τον Μάιο , (όσοι ήταν εκεί θα είχαν ίδία γνώμη) που Falco και 888, είχαν φτιάξει ολόκληρο ερωτηματολόγιο και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψουν τους συμμετέχοντες.
    Ειδικά στο group των γρήγορων , υπήρχαν και αγωνιζώμενοι που πραγματικά δεν έβαλαν σε κίνδυνο κανένα, απλά γιατί δεν υπήρχαν αρχάριοι εκεί.

όλα ξεκινούν απο το πώς οργανώνεται κάτι λοιπόν και οχι απο το πως κινείται ο καθείς στην πίστα.
    Αν αυτό δεν μπορεί να τηρηθεί σωστά, τότε τι είναι φυσικό επακόλουθο να γίνονται και οι μαλακίες αλλά και οι χοντράδες απο κάποιους.

Και σίγουρα δεν έχει σχέση αυτό με καθρέφτες, τεχνικές και ιδιομορφία πίστας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

βασικα χρηστο η αληθεια ειναι καπου στη μεση βασικα ..συμφωνα με τη δικια μου ταπεινη αποψη!

δηλαδη ναι μεν κλειστοι αλλα και ταινια πανω τους η βγαλμενοι τελειως αλλα απο την αλλη θελει και λιγο σεβασμο το πραγμα ...πχ σου λεω οτι απο τοτε που με περασε σε εντελως λαθος σημειο....τονιζω οτι δεν ειχε το χωρο για να το κανει δεν φοβηθηκα απλα δεν θα χωραγε εαν κραταγα τη γραμμη μου και θα πεφτε πανω μου οπως και εκανε τελικα σε αλλον

Αυτα

sostos

symfono kai ego re paidia alla otan i pista anoigei gia tis moto 1
    fora sta tosa tha vrethoume mesa oloi mazi
    atoma pou theloun na matoun thn moto tous
    thn pista
    tin grigori odygisi
    tis prosperaseis ta frena ola...

exo xanarotisei an xerei kaneis kati gia ITALY pou einai pio konta apo oti miazei alla den pira apantisi.

hello

kapoios pou na xerei kati::::
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ...αλλα απο την αλλη θελει και λιγο σεβασμο το πραγμα ...πχ σου λεω οτι απο τοτε που με περασε σε εντελως λαθος σημειο....τονιζω οτι δεν ειχε το χωρο για να το κανει δεν φοβηθηκα απλα δεν θα χωραγε εαν κραταγα τη γραμμη μου και θα πεφτε πανω μου οπως και εκανε τελικα σε αλλον
    Κοίταξε Σάθη, όχι από το παράδειγμα σου και την φυσιολογική σου αντίδραση αλλά το συγκεκριμένο πέρασμα είναι έτσι! Όποιος προλάβει και βάλει την μύτη του μέσα και όποιος κολώσει ή δεί ότι δεν τον πέρνει να τον κλείσει τον αφήνει. Όλα αυτά στην θεωρία γιατί στην πράξη και με αμφίβολους στην ικανότητα αναβάτη/ες το συγκεκριμένο προσπέρασμα γίνεται ένα μπάχαλο και καλό είναι να αποφεύγεται την στιγμή που ο συμμετέχων είναι αμφιβόλου ικανότητας (μπρος ή πίσω). Γίνεται τζόγος δηλαδή μάταια αντί να είναι ευ αγωνίζεσθαι (που ούτε αυτό ισχύει στους αγώνες!!!!)
    Ban 'em all

To ολο προβλημα με την πιστα δημιουργειται γιατι ανοιγει, οπως εγραψαν και αλλοι, μια φορα του αγιου φουτσου, με αποτελεσμα να μαζευεται πολυς κοσμος που ο καθενας θελει να κανει τα δικα του, και ολο αυτο γιατι θελουν να κανουν αυτες τις αρπαχτες καποιοι... εαν η πιστα δουλευε ανα τακτα χρονικα διαστηματα, χωρις αυτη την εννοια του τρακατρακαντει, απλα open free... θα ηταν πιο ευχαριστημενος ο κοσμος, οπως γινεται στις Σερρες και σε καθε πιστα στον κοσμο... ο καθενας θα εκανε την επιλογη του στην ωρα και συνθηκες επισκεψης...

προσωπικα μπορει να το ευχαριστηθηκα, αλλα σαφεστατα δεν ειμαι ικανοποιημενος σε καμια περιπτωση, διοτι γινοταν ο χαμος απο κοσμος, και ενα χαρμανι ολοι μαζι, αυτοι που ηθελαν να μαθουν κατι πηγαινοντας "αργα", αυτοι που ηθελαν να μαθουν περισσοτερα πηγαινοντας "γρηγορα", αυτοι που ηθελαν να πανε αρκετα "γρηγορα" στην "ασφαλεια" μιας πιστας, αυτοι που εμπαιναν πρωτη φορα σε πιστα και ολα τα σχετικα... με αποτελεσμα να μην κανω και να μην μαθω αυτα που εγω θελω με την ταχυτητα που εγω θελω και μπορω.... ευτυχως δηλαδη που εμεινα μεχρι τελος και εκανα ενα σχετικα καλουτσικο session στα τελευταια που ομως ειχα κουραστει πολυ απο την ολη μερα εκει και την αφορητη ζεστη.................................

anyway... εαν δεν μενει η πιστα ανοιχτη 2-3 μερες την βδομαδα, καθε εβδομαδα, και δεν ειναι οργανωμενη, ετσι θα ειναι μια ζωη.......(για τα Μεγαρα)................

κατα τα αλλα μια χαρα πιστα ειναι εστω και πολυ μικρη, μια ασφαλτο θελει της προκοπης και οργανωση.....................

(υγ: εχτες μου ειπαν καποιοι οτι εχω βγαλει CSS και σχετικα... καμια σχεση, δεν εχω παει σε κανενα απο τα σχολεια αυτα κλπ... πληροφοριακα αυτο γιατι κυκλοφορησε απο καποιους...)

Για τον φίλο που ρωτάει για Ιταλία υπάρχουν πολλές πίστες με τις αγνωστες υπηρεσίες που εμείς δεν έχουμε αλλά το αντίτιμο είναι ανάλογο πχ 60-70 ευρώ το 20λεπτο...

Υπάρχει και μια φτηνή κοντά στο Μπάρι αλλά είναι μικρή σχετικά... κάτι σαν Μέγαρα φαντάσου.

Οι άλλες είναι από Ρίμινι και πάνω ή Μιλάνο ή ΚεντροΒόρεια...

Σαν εμπειρία χοντρολέει αλλά το αντίτιμο δεν ξέρω..
    ασε που θα είσαι "άσχετος" και μονο που θα δεις υψομετρικές διαφορές θα πάθεις πλάκα... εκεί να δεις πως θα σε περνάνε..... ξυραφένια
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Γίνεται τζόγος δηλαδή μάταια αντί να είναι ευ αγωνίζεσθαι (που ούτε αυτό ισχύει στους αγώνες!!!!)
    Καλά τα λες... αλλά εδώ δεν είναι αγώνες. Είναι trackdays!

Όσο για το ποιος θα βάλει πρώτος τη μύτη του... οκ, αλλά πριν μπεις στη στροφή. Κάνω λάθος;

Τέλος πάντων...
    Θάνος..

Τελικα μετα απο μεγαλη σκεψη και συζητηση ολων των παρευρισκομενων... βγηκε συμπερασμα................

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

σωστοοονν??? ............................

:a029:

:a5:

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Όσο για το ποιος θα βάλει πρώτος τη μύτη του... οκ, αλλά πριν μπεις στη στροφή. Κάνω λάθος;

Τέλος πάντων...
    Θάνο

Η γραμμή που πιθανώς έχεις (ιδικα στην τελευταία στροφη) και των περισσοτέρων αρχάριων είναι πιο ανοιχτή. Δεν είναι λάθος αλλά με τα χιλιόμετρα που εχεις πιθανώς είναι προτιμότερο να σε περάσει κανείς από εσωτρική και να να ανοιχτεί με +15χλμ/ω ωστε να σου αφήσει την εσωτερική αφου πάρεις γραμμή και κλειστείς. Το λάθος σου είναί οτι τρομάζεις, αλλά μετά από μερικά track days ή θα το ξεπεράσεις ή θα περνάς εσύ από μέσα (όπως πρέπει, οχι αλα GSXR). Που να σε περάσει κανενας Συνιώρης στις Σέρρες στην Κ2 από εσωτερική όταν νομίζεις ότι ξύνεις στα βιράζ (μου έχει τύχει και έχω χεστεί πάνω μου :hypnotize )
    Το άλλο είναι οτι το κόβω τέλος Σεπτέμβρη να είμαστε όλοι στις Σέρρες. Υπάρχει κανείς που να μην έχει κανονίσει για 24 Σεπτέμβρη?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Τέλος πάντων...

δεν έχω μπει ποτέ σε πίστα αλλά, εδώ θα συμφωνήσω (και δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπω για να το κάνω)

δεν είναι αγώνας, υποτίθεται ότι μπαίνεις μέσα για να μάθεις και πρέπει όποιος μπαίνει να λαμβάνει τα πάντα υπόψη του

πρώτα από όλα βέβαια την ασφάλεια του
    και έπειτα το οικονομικό θέμα
    διότι όλοι μπαίνουν εκεί με προσωπικό κόστος, δεν μπορείς να μπεις με τη λογική ότι χώνεσαι στη στροφή και όποιος μπει πρώτος έχει καλός ο άλλο ό,τι κάτσει,
    στο φινάλε αν ο άλλος δεν σε δει και δεν ανοίξει τι θα γίνει; γιατί να γίνει ατύχημα, και άμα γίνει ατύχημα και δεν χτυπήσει κανένας ποιος θα πληρώσει μετά;

δεν είναι αγώνας και κατά τη γνώμη μου όποιος πάει στα trackdays για να το παίξει αγωνιζόμενος είναι λάθος

(αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να συμβεί κάτι ακόμα και υπό τις ιδανικότερες των συνθηκών αλλά όταν τα ζορίζει κανείς τα πράγματα είναι χειρότερα)

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    .
    (υγ: εχτες μου ειπαν καποιοι οτι εχω βγαλει CSS και σχετικα... καμια σχεση, δεν εχω παει σε κανενα απο τα σχολεια αυτα κλπ... πληροφοριακα αυτο γιατι κυκλοφορησε απο καποιους...)

OoooΠΑ ρε μεγάλε, δηλαδή έτσι και πας και κανά σχολείο θα πίνεις καφέ μόνο με τον Μπούστα και τον Συνιώρη....???

Ή έχεις την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν παιδιά που έχοντας πάει και CSS κρατάνε πιο χαμηλό προφίλ (γιατί ξέρουν κάτι παραπάνω από συνθήκες) και άμα λάχει σε έχουν για πρωινό (που λέει ο λόγος γιατί είσαι και γρήγορος )...

Χαλάρωσε λιγάκι και επίσης πολύ θα ήθελα να σε δω με άλλο μηχανάκι να πηγαίνεις έτσι σβέλτα, με ένα γιαπωνέζικο ας πούμε, εκει θα δεις ότι ο σάκκος χωράει πολύ απίδια.

Το "χαλάρωσε" στο λέω περισσότερο λόγω πείρας και περισσότερης προσοχής απ' την μεριά σου, σωματική ακεραιότητα πεστο όπως θες πέστο. Πάντα πανικοβάλλομαι όταν βλέπω τέτοιο ενθουσιασμό από σχετικά νέους στο χώρο, έχουμε δει μπόλικα τα τελευταία χρόνια που δυστυχως όπως λέει κι ο Στάμπακ έγιναν όλα της μοδός. Πως αλλιώς άλλωστε εξηγούνται και οι γκαζωμένες αυξήσεις πωλήσεων μοτο την τελευταία 3ετία αφού όλοι δεν έχουμε λεφτά και κακοπληρωνόμαστε...???

Αυτά στα λέει κάποιος αρκετά Ιταλός με 2 Ducati στην κατοχή του προ τριετίας και νυν Aprilia έχοντας μπόλικα χρόνια στις πλάτες δίτροχος έστω και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΕΔΡΟΜΑΝΕΙΣ ΔΕ χωρίς να τα σνομπάρουμε υποτιμητικά... Άλλωστε είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις λαθη? Προσωπικά οταν σε είχα δει στις Σέρρες έκανες μπόλικα αλλά εκμεταλλευόσουν τη μικρή ιπποδύναμη του Monster (πλεονέκτημα).

ΑΝ λέω ΑΝ αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε CSS θα δεις πόσα λάθη μπορεί να κάνεις και να τα διορθώσεις σε μια μέρα αλλά και πόσο ασφαλέστερα χωρίς κατ' ανάγκην χρονους θα πηγαίνεις στην πίστα.

Να σου αναφέρω μόνο ότι στις Σέρρες ένας μαθητής εκτελώντας άσκηση CSS με 3η στο κιβώτιο μόνο γύριζε στο 1:50, δεν ήξερε ότι τον μέτραγαν, ένας φίλος του για πλάκα το έκανε...
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Guys

Αν νομίζετε οτι με αυτά τα μυαλά θέλετε και πίστες εξωτερικού να εύχεστε να μην συναντίσετε ποτέ αναβάτες το εξωτερικού γιατί δεν θα σας περνανε ούτε από μέσα ούτε από έξω αλλά από πάνω

Η διαμάχη αργών γρήγορων δεν θα σταματήσει ποτέ μέχρι οι αργοί να γίνουν γρήγοροι ή οι γρήγοροι να πέσουν:rotflmao: (χτύπα ξύλο).

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Μεγαρα Ειναι Για ΜηΧανεσ?
    από sly139 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 09:04
  2. Μεγαρα 28/10
    από 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 04:14
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09