Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Αγόρασα ktm rc8 από μαγαζι και μαλλον ειναι χτυπημένο, μπορώ να κάνω τιποτα?

RC8 για πρωτη μοτο...

Θα τον είδαν να μπαίνει στο μαγαζι και θα άρχισαν να μετράνε κέρδη...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrikanos
    Φίλε billk.
    Τη μηχανή την πήρε βασικά ο αδερφός μου και μου την έδωσε στα νεύρα γιατί την πήρε πολύ βιαστικά, για να καταλάβεις ούτε manual, ούτε βιβλίο service,ούτε καν 2ο κλειδί και υποτίθεται ότι έχει 2500 χλμ και το βασικό αυτό που λες, να το δει κανένας μηχανικός . άσε που είναι η πρώτη του μοτο Εγώ βασικά έχω την αφρικανούλα μου και είμαι OK. Απλά ψάχνομε τώρα γι αυτόν.
    1η μοτο RC8...

ΧΩΡΙΣ κανεναν ελεγχο...:ZZZ:

ΟΚ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αυτά τα ψάχνουν ρε φίλε πριν την αγορά.. Όχι μετά!!!!!
    Και καλά ρε μαν τόσο εμπιστοσύνη έχεις στο αδερφακι σου που τον ΄αφησες να πάρει αυτό το πραμμα;;

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Βασικα πες και στον ασφαλιστή σου με τον αριθμό πινακίδας να τσεκάρει.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    την πήρε πολύ βιαστικά, για να καταλάβεις ούτε manual, ούτε βιβλίο service,ούτε καν 2ο κλειδί και υποτίθεται ότι έχει 2500 χλμ και το βασικό αυτό που λες, να το δει κανένας μηχανικός άσε που είναι η πρώτη του μοτο.

αυτά πες του αδερφού σου δεν είναι σοβαρά πράγματα.
    σόρρυ που θα στο πω αλλά τον πιάσανε μαλάκα

εντάξει ρε σεις δεν σημαίνει πως επειδή δεν ήξερε ο αδερφός του παιδιού πέντε βασικά πράγματα πως ντε και καλά τον πιάσανε κώτσο !!!

αν και οι πιθανότητες να έχει συμβεί αυτό είναι οι περισσότερες (λόγο της μεγάλης επαγγελματικής συνείδησης , και της καλλιεργημένης παιδείας που έχουν αναπτύξει οι περισσότεροι μηχανικοί της χώρας μας , ) μπορεί όμως το μηχανάκι να είναι μία χαρά ,

οι βίδες των πλαστικών δεν λένε τίποτα , ξέρετε πόσοι μερακλήδες μου τις έχουν βιδώσει στραβά εμένα ??

anyway , κατόπιν εορτής τσέκαρε το τώρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει ....

:smilea:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    ...ούτε καν 2ο κλειδί ...

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών,ελπίζω να την έχει σε κλειστό γκαράζ,αλυσοδεμένην κλπ κλπ
    Είναι πολύ πονηροί οι καιροί μας..δηλαδή τί?Το άλλο κλειδί που είναι?Ποιός το έχει?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών,ελπίζω να την έχει σε κλειστό γκαράζ,αλυσοδεμένην κλπ κλπ
    Είναι πολύ πονηροί οι καιροί μας..δηλαδή τί?Το άλλο κλειδί που είναι?Ποιός το έχει?
    ναι αυτό όντως δεν είναι καλό !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    συμφωνω με Ζευκα και λοιπους οσον αφορα την απειρια και το "κοροϊδεμα" που επεσε στον αδερφο σου απο τον εμπορο...

τωρα στο προκειμενο...

οι βιδες δεν λενε κατι.

το λαδι λεει (δεν ξερω και πολλα βεβαια αν ειναι φυσιολογικο για τα ΚΤΜ V2 αλλα για τα Ι4 το καψιμο ειναι "φυσιολογικο" μονο αν χρησιμοποιειται full συνθετικο και το μηχανακι παει τερμα γκαζι παντου)

το παραφλου σημαινει οτι μαλλον αλλαχτηκαν υγρα ή για καποιο λογο ανοιχθηκε/λυθηκε το ψυγειο και μπηκαν νεα υγρα και δεν εγινε καλη εξαερωση.
    (μου εχει τυχει και μενα...οταν το πηρα απο το συνεργειο και το εκανα βολτα δεν υπηρχε σχεδον καθολου παραφλου στο δοχειο αναπληρωσης. συμπληρωσα και ολα καλα μετα απο εκει και περα)

επισης τα κλειδια και το book service πρεπει να παραδινεται 9εφ'οσον μιλαμε και για "καινουργια/μεταχειρισμενη".

βασικα πρεπει να πας μαζι με τον αδερφο σου (εφ'οσον κατεχεις καποια πραγματα) στον εμπορο και να του τα πεις ολα αυτα. δεν ξερω τι θα κερδισεις αλλα καλο θα ηταν να γινει και καμια αναφορα για δικηγορο αν σφιξουν τα πραγματα...

καλη τυχη!

Σας ευχαριστώ όλους παίδες από αύριο κιόλας θα πάω να τον βρω τον τύπο και ότι βγάλουμε να είστε καλά πάντως!!!

Ζήτατου εξηγήσεις για τις βίδες - αντιψυκτικό , και πές του να σου δώσει τα δεύτερα κλειδιά , το manual αν υπάρχει ,και ρώτα τον πού το πήγαινε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης για service , αλλά καλού-κακού τράβατο και σε ενα συνεργείο ΚΤΜ για διάγνωση

Ρώτα ένα δικηγόρο. Μέχρι και 6 μήνες μετά την πώληση μπορείς να κάνεις αναστροφή της πώλησης εαν υπάρχει ελάττωμα που απέκρυψε ο πωλητής. Μπορείς δηλαδή να του επιστρέψεις τη μηχανή και να πάρεις ΟΛΑ τα χρήματα πίσω! ΜΙΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 00:35
  2. Καλημερα Και Ασ Ειναι Τεταρτη
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 22:45
  3. Αν και δεν είναι αστείο....
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2004, 09:23
  4. απο μεθυσμενο και απο τρελω μαθενεις τη αληθεια!!
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 15:48
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ