RC8 για πρωτη μοτο...
Θα τον είδαν να μπαίνει στο μαγαζι και θα άρχισαν να μετράνε κέρδη...
RC8 για πρωτη μοτο...
Θα τον είδαν να μπαίνει στο μαγαζι και θα άρχισαν να μετράνε κέρδη...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
1η μοτο RC8...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrikanos
Φίλε billk.
Τη μηχανή την πήρε βασικά ο αδερφός μου και μου την έδωσε στα νεύρα γιατί την πήρε πολύ βιαστικά, για να καταλάβεις ούτε manual, ούτε βιβλίο service,ούτε καν 2ο κλειδί και υποτίθεται ότι έχει 2500 χλμ και το βασικό αυτό που λες, να το δει κανένας μηχανικός . άσε που είναι η πρώτη του μοτο Εγώ βασικά έχω την αφρικανούλα μου και είμαι OK. Απλά ψάχνομε τώρα γι αυτόν.![]()
ΧΩΡΙΣ κανεναν ελεγχο...:ZZZ:![]()
ΟΚ...
![]()
Αυτά τα ψάχνουν ρε φίλε πριν την αγορά.. Όχι μετά!!!!!
Και καλά ρε μαν τόσο εμπιστοσύνη έχεις στο αδερφακι σου που τον ΄αφησες να πάρει αυτό το πραμμα;;
Βασικα πες και στον ασφαλιστή σου με τον αριθμό πινακίδας να τσεκάρει.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrikanos
την πήρε πολύ βιαστικά, για να καταλάβεις ούτε manual, ούτε βιβλίο service,ούτε καν 2ο κλειδί και υποτίθεται ότι έχει 2500 χλμ και το βασικό αυτό που λες, να το δει κανένας μηχανικός άσε που είναι η πρώτη του μοτο.
αυτά πες του αδερφού σου δεν είναι σοβαρά πράγματα.
σόρρυ που θα στο πω αλλά τον πιάσανε μαλάκα
εντάξει ρε σεις δεν σημαίνει πως επειδή δεν ήξερε ο αδερφός του παιδιού πέντε βασικά πράγματα πως ντε και καλά τον πιάσανε κώτσο !!!
αν και οι πιθανότητες να έχει συμβεί αυτό είναι οι περισσότερες (λόγο της μεγάλης επαγγελματικής συνείδησης , και της καλλιεργημένης παιδείας που έχουν αναπτύξει οι περισσότεροι μηχανικοί της χώρας μας , ) μπορεί όμως το μηχανάκι να είναι μία χαρά ,
οι βίδες των πλαστικών δεν λένε τίποτα , ξέρετε πόσοι μερακλήδες μου τις έχουν βιδώσει στραβά εμένα ??
anyway , κατόπιν εορτής τσέκαρε το τώρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει ....
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrikanos
...ούτε καν 2ο κλειδί ...![]()
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών,ελπίζω να την έχει σε κλειστό γκαράζ,αλυσοδεμένην κλπ κλπ
Είναι πολύ πονηροί οι καιροί μας..δηλαδή τί?Το άλλο κλειδί που είναι?Ποιός το έχει?
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ναι αυτό όντως δεν είναι καλό !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών,ελπίζω να την έχει σε κλειστό γκαράζ,αλυσοδεμένην κλπ κλπ
Είναι πολύ πονηροί οι καιροί μας..δηλαδή τί?Το άλλο κλειδί που είναι?Ποιός το έχει?
συμφωνω με Ζευκα και λοιπους οσον αφορα την απειρια και το "κοροϊδεμα" που επεσε στον αδερφο σου απο τον εμπορο...
τωρα στο προκειμενο...
οι βιδες δεν λενε κατι.
το λαδι λεει (δεν ξερω και πολλα βεβαια αν ειναι φυσιολογικο για τα ΚΤΜ V2 αλλα για τα Ι4 το καψιμο ειναι "φυσιολογικο" μονο αν χρησιμοποιειται full συνθετικο και το μηχανακι παει τερμα γκαζι παντου)
το παραφλου σημαινει οτι μαλλον αλλαχτηκαν υγρα ή για καποιο λογο ανοιχθηκε/λυθηκε το ψυγειο και μπηκαν νεα υγρα και δεν εγινε καλη εξαερωση.
(μου εχει τυχει και μενα...οταν το πηρα απο το συνεργειο και το εκανα βολτα δεν υπηρχε σχεδον καθολου παραφλου στο δοχειο αναπληρωσης. συμπληρωσα και ολα καλα μετα απο εκει και περα)
επισης τα κλειδια και το book service πρεπει να παραδινεται 9εφ'οσον μιλαμε και για "καινουργια/μεταχειρισμενη".
βασικα πρεπει να πας μαζι με τον αδερφο σου (εφ'οσον κατεχεις καποια πραγματα) στον εμπορο και να του τα πεις ολα αυτα. δεν ξερω τι θα κερδισεις αλλα καλο θα ηταν να γινει και καμια αναφορα για δικηγορο αν σφιξουν τα πραγματα...![]()
καλη τυχη!
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ όλους παίδες από αύριο κιόλας θα πάω να τον βρω τον τύπο και ότι βγάλουμε να είστε καλά πάντως!!!
Ζήτατου εξηγήσεις για τις βίδες - αντιψυκτικό , και πές του να σου δώσει τα δεύτερα κλειδιά , το manual αν υπάρχει ,και ρώτα τον πού το πήγαινε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης για service , αλλά καλού-κακού τράβατο και σε ενα συνεργείο ΚΤΜ για διάγνωση![]()
Ρώτα ένα δικηγόρο. Μέχρι και 6 μήνες μετά την πώληση μπορείς να κάνεις αναστροφή της πώλησης εαν υπάρχει ελάττωμα που απέκρυψε ο πωλητής. Μπορείς δηλαδή να του επιστρέψεις τη μηχανή και να πάρεις ΟΛΑ τα χρήματα πίσω! ΜΙΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ