me eida pano se enduro![]()
leo na me ksanado
![]()
leo na me ksanado
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Την πετυχα και εγω φιλε στην ποσειδωνος.Ξανθια ηταν ετσι?Για την ιδια λεμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Σε ειδα πριν απο λιγο κουκλα μου στο μικρολιμανο,καβαλα στο κοκκινο hyper σου,φορωντας μονο το φορεματακι σου...
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Σε ειδα πριν απο λιγο κουκλα μου στο μικρολιμανο,καβαλα στο κοκκινο hyper σου,φορωντας μονο το φορεματακι σου...1ον το hypermotard δεν ειναι enduro,2ον γιατι φοραγες μόνο το φορεματακι σου? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
leo na me ksanado
![]()
RIDE MORE TALK LESS
Ξανθια ηταν και παρα πολυ ομορφη.
Η evi νομιζω πως εννοουσε αλλη φαση.
The only easy day was yesterday.
Παλι "γυναικεια" καθοσουνα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Μπα... οχι ρε φιλε... δεν το ξανακανω.... μου εκαιγε ο αριστερος κυλινδρος το δεξι μου @![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΧΘΕΣ και δεν το ξερα να κατέβω κι εγώ!!![]()
![]()
α, εσάς δεν σας είδα χθες τελικά.. θα σας δω τη δευτέρα..![]()
![]()
Σας ειδα κι εγω, αλλα θα πρεπει να σας πω οτι οταν κυκλοφορειτε στο δρομο δε μπορει να οδηγειτε οπως στην αυλη του σπιτιου σας.
Οταν προσπαθειτε να προσπερασετε ο,τι κυκλοφορει στο δρομο, και μαλιστα μπαινοντας στο εντιθετο ρευμα (της Ερμου εν προκειμενω) καλο θα ηταν να εχετε κι ενα φωτακι αναμενο για να σας βλεπουν οι υπολοιποι οδηγοι. ( και αυτοι που προσπερνατε και αυτοι που ερχονται στο αντιθετο ρευμα).
Ναι ρε βλαμενο, σ' εσενα το λεω που παραλιγο να περασω απο πανω σου γιατι δε σε ειδα με το μαυρο ποδηλατο, μαυρη βερμουδα και μαυρο μπλουζακι να προσπερνας στο αντιθετο ρευμα και ειχες και το θρασος να μου 'βαλεις χερι' γιατι δε προσεχα!
Α! επισης μια ερωτηση. Φρενα δεν εχουν τα ποδηλατα σας? Η φοβαστε να τα πατησετε?
Ενταξει, ειπαμε το ποδηλατο ειναι 'πρασινο', ειναι ασκηση, ειναι μοδα, αλλα δε σας βλεπω για πολυ ακομη καβαλα αν συνεχισετε ετσι.
σε εντουρο ειπα με ειδα οχι σε λαδιεραΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
1ον το hypermotard δεν ειναι enduro,2ον γιατι φοραγες μόνο το φορεματακι σου? :rotflmao:
ουτε ξανθια ειμαι ουτε ομορφη και επισεις δε θα με βλεπατε ρε κουλαδια εμενα ειμαι γΛηγορη (και νιντζα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Ξανθια ηταν και παρα πολυ ομορφη.
Η evi νομιζω πως εννοουσε αλλη φαση.
![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Σας ειδα κι εγω, αλλα θα πρεπει να σας πω οτι οταν κυκλοφορειτε στο δρομο δε μπορει να οδηγειτε οπως στην αυλη του σπιτιου σας.
Οταν προσπαθειτε να προσπερασετε ο,τι κυκλοφορει στο δρομο, και μαλιστα μπαινοντας στο εντιθετο ρευμα (της Ερμου εν προκειμενω) καλο θα ηταν να εχετε κι ενα φωτακι αναμενο για να σας βλεπουν οι υπολοιποι οδηγοι. ( και αυτοι που προσπερνατε και αυτοι που ερχονται στο αντιθετο ρευμα).
Ναι ρε βλαμενο, σ' εσενα το λεω που παραλιγο να περασω απο πανω σου γιατι δε σε ειδα με το μαυρο ποδηλατο, μαυρη βερμουδα και μαυρο μπλουζακι να προσπερνας στο αντιθετο ρευμα και ειχες και το θρασος να μου 'βαλεις χερι' γιατι δε προσεχα!
Α! επισης μια ερωτηση. Φρενα δεν εχουν τα ποδηλατα σας? Η φοβαστε να τα πατησετε?
Ενταξει, ειπαμε το ποδηλατο ειναι 'πρασινο', ειναι ασκηση, ειναι μοδα, αλλα δε σας βλεπω για πολυ ακομη καβαλα αν συνεχισετε ετσι.
αν μιλας για το event freeday που λαμβανει χωρα καθε παρασκευη βραδυ και συμμετεχουν καμμια 500αρα ποδηλατα , θα ήταν πιο φρόνιμο να σταματησεις , να σβησεις το μηχανακι και να περιμενεις να περασουν ολοι και μετα να συνεχισεις στη δουλεια ή στη διασκεδαση σου ειρηνικά και διχως αγριάδα.
αν ξεσηνερίζεσαι τα ποδηλατα μη περιμενεις να εχεις αλλη αντιμετωπιση απο τα αυτοκινητα και τις νταλικες...
οσο καθεσαι και περιμενεις να περασουν ολα τα ποδηλατα με γελια και κουδουνια και καλη ατμόσφαιρα σκέψου απλά πώς ίσως θέλουν να σου περασουν κατι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε εντουρο ειπα με ειδα οχι σε λαδιερα
ουτε ξανθια ειμαι εδω θα συμφωνησω
ουτε ομορφη εδω θα διαφωνησω
και επισεις δε θα με βλεπατε ρε κουλαδια εμενα ειμαι γΛηγορη (και νιντζα) εσυ ναι! το μηχανακι σου??:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τα ποδηλατα θελουν να κυκλοφορουν με τον κοκ κανονικα,δηλαδη να πιανουν ακομα και τη δεξια της βουλιαγμενης η να τους παραχωρεις προτερεοτητα.Οκ,δεκτο.Γιατι ομως οποτε ειναι ενα φαναρι ειναι κοκκινο για τα αυτοκινητα αυτοι ξαφνικα γινονται πεζη και περνανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αν μιλας για το event freeday που λαμβανει χωρα καθε παρασκευη βραδυ και συμμετεχουν καμμια 500αρα ποδηλατα , θα ήταν πιο φρόνιμο να σταματησεις , να σβησεις το μηχανακι και να περιμενεις να περασουν ολοι και μετα να συνεχισεις στη δουλεια ή στη διασκεδαση σου ειρηνικά και διχως αγριάδα.
αν ξεσηνερίζεσαι τα ποδηλατα μη περιμενεις να εχεις αλλη αντιμετωπιση απο τα αυτοκινητα και τις νταλικες...
οσο καθεσαι και περιμενεις να περασουν ολα τα ποδηλατα με γελια και κουδουνια και καλη ατμόσφαιρα σκέψου απλά πώς ίσως θέλουν να σου περασουν κατι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι μπορούν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Γιατι ομως οποτε ειναι ενα φαναρι ειναι κοκκινο για τα αυτοκινητα αυτοι ξαφνικα γινονται πεζη και περνανε?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σας είδα ......... κάφροι, απολίτιστοι, ακοινόνητοι, ζώα, αρχιμαλάκες, υπάνθρωποι, μιάσματα του μοτοσυκλετισμού, αλήτες του υπόκοσμου τσοπεροχαρλεάδες να πηγαίνετε καμμιά εικοσαριά μαζί δυό - δυό και να πιάνετε όλο το δρόμο ...........
Τρεις φορές πήγατε να με πετάξετε στο αντίθετο ρεύμα καθώς σας προσπέρναγα .......... κομπλεξικοί αλήτες ........
Θα έλεγα κι άλλα για το με ποιόν σας έκανε η μάνα σας και γιατί .......... αλλά τώρα είμαι ήρεμος !!!
Ρε καθίκια, βρώμοι ......... εξηγήστε το για ποιόν λόγο πήγατε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να με πετάξετε έξω από το δρόμο ;;;
Που σας ενόχλησα ;;;
Αει στο διάλο παράσιτα ............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδα μια ομαδα προς Ελευσινα, πεντε εξι μαυρες μηχανες ιδιου τυπου αρματομενες, μεχρι και ομπρελες ειχαν. Βγαινει ο ενας στο αριστερο ρευμα και φρεναρει για να κατσει να μιλαει με τον πρωτο που ηταν μονος του στο δεξι. Φρεναρει αποτομα το RX8 που ηταν πισω του για να μην τον μαζεψει. Αφου καταλαβαινει το λαθος του τα λεει λιγο ακομα με τον αλλον και παει δεξια.
Και εγω λεω τωρα: Πρεπει να καταλαβαινεις οτι πας να κανεις μαλακια πριν την κανεις, κατοπιν εορτής καταλαβαινουν ολοι τι εκαναν. Και η ασφαλεια ειναι στο μυαλο οχι στους εξοπλισμους και τα συμπραγκαλα.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Φιλε μου μαλλον κατι δε καταλαβες καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Κατ αρχην δεν ειδα 500 αλλα 2-3 ποδηλατα (τουλαχιστον την ωρα που περνουσα εγω).
Υστερα , το 'χωρις φωτα' μεσ'τη νυχτα το προσπερασες πολυ χαλαρα! Σα να μη συμβαινει τιποτα!
Εδω θα πρεπει μεχρι και τα προβατα να εχουν φωτααλλα τα ποδηλατα..........
Επισης ακουγεται ωραιο αυτο το ' με κουδουνια και γελια' αλλα θα προτιμουσα να προσεθετες και με ασφαλεια. Και οχι μονο για τους αναβατες αλλα και για τους υπολοιπους ( οδηγους και πεζους).
Τελος αν προσπαθουν να περασουν ενα μηνυμα ( που προφανως προσπαθουν) θα πρεπει να το περνουν με το σωστο τροπο και οχι 'οπως κατσει',
δηλ. αντε γιουργια ολοι μαζι και οποιον παρει ο Χαρος.
Οσο για την αγριαδα μου, να ξερεις οτι ειδα ' το Χριστο Φανταρο' οταν ειδα μπροστα μου το ποδηλατο να πηγαινει 'με τα χιλια', να μην φρεναρει , και εγω να μην εχω χωρο ουτε ποντο δεξια μου για να τον αποφυγω! Στο χιλιοστο περασε διπλα μου... Και στη τελικη εγω φοραγα 'πανοπλια' μπροστα στο ξεμανινοτο t-shirt που φοραγε ο πιτσιρικας! Ποιος απ τους δυο θα γινοταν χαλια αν επεφτε? Εγω?
Αλλα το βασικοτερο απ ολα ηταν το θρασος του να μου φωναξει και ' μ@λ@κα' χωρις να σταματησει!
Τελος παντων ας μη το κουρασουμε αλλο. Το μονο που ηθελα ηταν να επιστησω την προσοχη των ποδηλατιστων οταν κυκλοφορουν στο δρομο. Οχι μονο δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις
ΥΓ Και δεν περιμενω απο κανενα νταλικιερη να με μεταχειριστει 'καπως'. Απλως ζηταω, στο μετρο του δυνατου, και βεβαια στα πλαισια της Ελληνικης πραγματικοτητας,να ειμαστε ολοι στοιχειωδως σοβαροι.
![]()