Σελίδα 78 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    me eida pano se enduro leo na me ksanado
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Σε ειδα πριν απο λιγο κουκλα μου στο μικρολιμανο,καβαλα στο κοκκινο hyper σου,φορωντας μονο το φορεματακι σου...
    Την πετυχα και εγω φιλε στην ποσειδωνος.Ξανθια ηταν ετσι?Για την ιδια λεμε?
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Σε ειδα πριν απο λιγο κουκλα μου στο μικρολιμανο,καβαλα στο κοκκινο hyper σου,φορωντας μονο το φορεματακι σου...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    me eida pano se enduro leo na me ksanado
    1ον το hypermotard δεν ειναι enduro,2ον γιατι φοραγες μόνο το φορεματακι σου? :rotflmao:
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Ξανθια ηταν και παρα πολυ ομορφη.
    Η evi νομιζω πως εννοουσε αλλη φαση.
    The only easy day was yesterday.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    Μπα... οχι ρε φιλε... δεν το ξανακανω.... μου εκαιγε ο αριστερος κυλινδρος το δεξι μου @

:rotflmao: :rotflmao:
    Παλι "γυναικεια" καθοσουνα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas

ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΧΘΕΣ και δεν το ξερα να κατέβω κι εγώ!!

α, εσάς δεν σας είδα χθες τελικά.. θα σας δω τη δευτέρα..

Σας ειδα κι εγω, αλλα θα πρεπει να σας πω οτι οταν κυκλοφορειτε στο δρομο δε μπορει να οδηγειτε οπως στην αυλη του σπιτιου σας.

Οταν προσπαθειτε να προσπερασετε ο,τι κυκλοφορει στο δρομο, και μαλιστα μπαινοντας στο εντιθετο ρευμα (της Ερμου εν προκειμενω) καλο θα ηταν να εχετε κι ενα φωτακι αναμενο για να σας βλεπουν οι υπολοιποι οδηγοι. ( και αυτοι που προσπερνατε και αυτοι που ερχονται στο αντιθετο ρευμα).
    Ναι ρε βλαμενο, σ' εσενα το λεω που παραλιγο να περασω απο πανω σου γιατι δε σε ειδα με το μαυρο ποδηλατο, μαυρη βερμουδα και μαυρο μπλουζακι να προσπερνας στο αντιθετο ρευμα και ειχες και το θρασος να μου 'βαλεις χερι' γιατι δε προσεχα!

Α! επισης μια ερωτηση. Φρενα δεν εχουν τα ποδηλατα σας? Η φοβαστε να τα πατησετε?

Ενταξει, ειπαμε το ποδηλατο ειναι 'πρασινο', ειναι ασκηση, ειναι μοδα, αλλα δε σας βλεπω για πολυ ακομη καβαλα αν συνεχισετε ετσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    1ον το hypermotard δεν ειναι enduro,2ον γιατι φοραγες μόνο το φορεματακι σου? :rotflmao:
    σε εντουρο ειπα με ειδα οχι σε λαδιερα

Ξανθια ηταν και παρα πολυ ομορφη.
    Η evi νομιζω πως εννοουσε αλλη φαση.
    ουτε ξανθια ειμαι ουτε ομορφη και επισεις δε θα με βλεπατε ρε κουλαδια εμενα ειμαι γΛηγορη (και νιντζα)

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Σας ειδα κι εγω, αλλα θα πρεπει να σας πω οτι οταν κυκλοφορειτε στο δρομο δε μπορει να οδηγειτε οπως στην αυλη του σπιτιου σας.

Οταν προσπαθειτε να προσπερασετε ο,τι κυκλοφορει στο δρομο, και μαλιστα μπαινοντας στο εντιθετο ρευμα (της Ερμου εν προκειμενω) καλο θα ηταν να εχετε κι ενα φωτακι αναμενο για να σας βλεπουν οι υπολοιποι οδηγοι. ( και αυτοι που προσπερνατε και αυτοι που ερχονται στο αντιθετο ρευμα).
    Ναι ρε βλαμενο, σ' εσενα το λεω που παραλιγο να περασω απο πανω σου γιατι δε σε ειδα με το μαυρο ποδηλατο, μαυρη βερμουδα και μαυρο μπλουζακι να προσπερνας στο αντιθετο ρευμα και ειχες και το θρασος να μου 'βαλεις χερι' γιατι δε προσεχα!

Α! επισης μια ερωτηση. Φρενα δεν εχουν τα ποδηλατα σας? Η φοβαστε να τα πατησετε?

Ενταξει, ειπαμε το ποδηλατο ειναι 'πρασινο', ειναι ασκηση, ειναι μοδα, αλλα δε σας βλεπω για πολυ ακομη καβαλα αν συνεχισετε ετσι.

αν μιλας για το event freeday που λαμβανει χωρα καθε παρασκευη βραδυ και συμμετεχουν καμμια 500αρα ποδηλατα , θα ήταν πιο φρόνιμο να σταματησεις , να σβησεις το μηχανακι και να περιμενεις να περασουν ολοι και μετα να συνεχισεις στη δουλεια ή στη διασκεδαση σου ειρηνικά και διχως αγριάδα.

αν ξεσηνερίζεσαι τα ποδηλατα μη περιμενεις να εχεις αλλη αντιμετωπιση απο τα αυτοκινητα και τις νταλικες...

οσο καθεσαι και περιμενεις να περασουν ολα τα ποδηλατα με γελια και κουδουνια και καλη ατμόσφαιρα σκέψου απλά πώς ίσως θέλουν να σου περασουν κατι...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σε εντουρο ειπα με ειδα οχι σε λαδιερα

ουτε ξανθια ειμαι εδω θα συμφωνησω
    ουτε ομορφη εδω θα διαφωνησω
    και επισεις δε θα με βλεπατε ρε κουλαδια εμενα ειμαι γΛηγορη (και νιντζα) εσυ ναι! το μηχανακι σου?? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    αν μιλας για το event freeday που λαμβανει χωρα καθε παρασκευη βραδυ και συμμετεχουν καμμια 500αρα ποδηλατα , θα ήταν πιο φρόνιμο να σταματησεις , να σβησεις το μηχανακι και να περιμενεις να περασουν ολοι και μετα να συνεχισεις στη δουλεια ή στη διασκεδαση σου ειρηνικά και διχως αγριάδα.

αν ξεσηνερίζεσαι τα ποδηλατα μη περιμενεις να εχεις αλλη αντιμετωπιση απο τα αυτοκινητα και τις νταλικες...

οσο καθεσαι και περιμενεις να περασουν ολα τα ποδηλατα με γελια και κουδουνια και καλη ατμόσφαιρα σκέψου απλά πώς ίσως θέλουν να σου περασουν κατι...
    Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τα ποδηλατα θελουν να κυκλοφορουν με τον κοκ κανονικα,δηλαδη να πιανουν ακομα και τη δεξια της βουλιαγμενης η να τους παραχωρεις προτερεοτητα.Οκ,δεκτο.Γιατι ομως οποτε ειναι ενα φαναρι ειναι κοκκινο για τα αυτοκινητα αυτοι ξαφνικα γινονται πεζη και περνανε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Γιατι ομως οποτε ειναι ενα φαναρι ειναι κοκκινο για τα αυτοκινητα αυτοι ξαφνικα γινονται πεζη και περνανε?
    Γιατι μπορούν...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σας είδα ......... κάφροι, απολίτιστοι, ακοινόνητοι, ζώα, αρχιμαλάκες, υπάνθρωποι, μιάσματα του μοτοσυκλετισμού, αλήτες του υπόκοσμου τσοπεροχαρλεάδες να πηγαίνετε καμμιά εικοσαριά μαζί δυό - δυό και να πιάνετε όλο το δρόμο ...........
    Τρεις φορές πήγατε να με πετάξετε στο αντίθετο ρεύμα καθώς σας προσπέρναγα .......... κομπλεξικοί αλήτες ........
    Θα έλεγα κι άλλα για το με ποιόν σας έκανε η μάνα σας και γιατί .......... αλλά τώρα είμαι ήρεμος !!!
    Ρε καθίκια, βρώμοι ......... εξηγήστε το για ποιόν λόγο πήγατε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να με πετάξετε έξω από το δρόμο ;;;
    Που σας ενόχλησα ;;;
    Αει στο διάλο παράσιτα ............

Ειδα μια ομαδα προς Ελευσινα, πεντε εξι μαυρες μηχανες ιδιου τυπου αρματομενες, μεχρι και ομπρελες ειχαν. Βγαινει ο ενας στο αριστερο ρευμα και φρεναρει για να κατσει να μιλαει με τον πρωτο που ηταν μονος του στο δεξι. Φρεναρει αποτομα το RX8 που ηταν πισω του για να μην τον μαζεψει. Αφου καταλαβαινει το λαθος του τα λεει λιγο ακομα με τον αλλον και παει δεξια.
    Και εγω λεω τωρα: Πρεπει να καταλαβαινεις οτι πας να κανεις μαλακια πριν την κανεις, κατοπιν εορτής καταλαβαινουν ολοι τι εκαναν. Και η ασφαλεια ειναι στο μυαλο οχι στους εξοπλισμους και τα συμπραγκαλα.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Φιλε μου μαλλον κατι δε καταλαβες καλα.

Κατ αρχην δεν ειδα 500 αλλα 2-3 ποδηλατα (τουλαχιστον την ωρα που περνουσα εγω).

Υστερα , το 'χωρις φωτα' μεσ'τη νυχτα το προσπερασες πολυ χαλαρα! Σα να μη συμβαινει τιποτα!
    Εδω θα πρεπει μεχρι και τα προβατα να εχουν φωτα αλλα τα ποδηλατα..........

Επισης ακουγεται ωραιο αυτο το ' με κουδουνια και γελια' αλλα θα προτιμουσα να προσεθετες και με ασφαλεια. Και οχι μονο για τους αναβατες αλλα και για τους υπολοιπους ( οδηγους και πεζους).

Τελος αν προσπαθουν να περασουν ενα μηνυμα ( που προφανως προσπαθουν) θα πρεπει να το περνουν με το σωστο τροπο και οχι 'οπως κατσει',
    δηλ. αντε γιουργια ολοι μαζι και οποιον παρει ο Χαρος.

Οσο για την αγριαδα μου, να ξερεις οτι ειδα ' το Χριστο Φανταρο' οταν ειδα μπροστα μου το ποδηλατο να πηγαινει 'με τα χιλια', να μην φρεναρει , και εγω να μην εχω χωρο ουτε ποντο δεξια μου για να τον αποφυγω! Στο χιλιοστο περασε διπλα μου... Και στη τελικη εγω φοραγα 'πανοπλια' μπροστα στο ξεμανινοτο t-shirt που φοραγε ο πιτσιρικας! Ποιος απ τους δυο θα γινοταν χαλια αν επεφτε? Εγω?

Αλλα το βασικοτερο απ ολα ηταν το θρασος του να μου φωναξει και ' μ@λ@κα' χωρις να σταματησει!

Τελος παντων ας μη το κουρασουμε αλλο. Το μονο που ηθελα ηταν να επιστησω την προσοχη των ποδηλατιστων οταν κυκλοφορουν στο δρομο. Οχι μονο δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις

ΥΓ Και δεν περιμενω απο κανενα νταλικιερη να με μεταχειριστει 'καπως'. Απλως ζηταω, στο μετρο του δυνατου, και βεβαια στα πλαισια της Ελληνικης πραγματικοτητας,να ειμαστε ολοι στοιχειωδως σοβαροι.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF