Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Ωραίο πρωινό ....περιπετειούλα

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ρε σου λέω την μπότα μου , θα την είχε για οδοντογλυφίδα μετά ,για να βγάλει τα υπολοίματα απο τα δόντια του...

Gandalf
    και το ονομα αυτου.....ΙΗΣΟΥΣ(απο το ανεκδοτο)
    ή ΡΟΥΛΗΣ,ΜΠΟΥΛΗΣ κτλ

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Πάντως όντως παιδιά οι Ελληνικοί ποιμενικοί είναι τέρατα, πρόσφατα ήμουν Ζαγοροχώρια και πέτυχα έναν στο βουνό, είχε μάλιστα και ένα περιλάιμιο με τεράστια καρφιά (όχι τα παιδικά στα pet-shop, ιδιοκατασεκυή με ΚΑΡΦΑΡΕΣ κανονικές) γύρω γύρω για να μην τον αρπάζουν οι αρκούδες από το λαιμό.........

Αν αστοχούσε το στόμα του δεν την γλύτωνες από τα καρφιά, κάτι θα έπαιρναν.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευτυχώς ήμουν με το αυτοκίνητο...........χεχεχεχεχε..........

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    είχε μάλιστα και ένα περιλάιμιο με τεράστια καρφιά (όχι τα παιδικά στα pet-shop, ιδιοκατασεκυή με ΚΑΡΦΑΡΕΣ κανονικές) γύρω γύρω για να μην τον αρπάζουν οι αρκούδες από το λαιμό
    Ρε Gandalf δεν του παίρνεις και εσύ ένα τέτοιο περιλάιμιο για δώρο γνωριμίας, μπας και γλυτώσεις απο τα κυνηγητα κάθε πρωί!

Απλά κοιτα να είναι στο χρώμα του.

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μωρέ εγώ το παίρνω.... εσύ θα το τοποθετήσεις;....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ιδιο σκηνικο τον περασμενο Μαρτη.
    Παιζει και να αλλαξε πιατσα ο μαγκας
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    εχω ενα γερμανικο ποιμενικο (κοινως λυκοσκυλο) και ενα γειτονα ελληνικο ποιμενικο (κοινως τσοπανοσκυλο). Το λυκοσκυλο ειναι προβατο μπροστα στο ελληνικο ασε που το ελληνικο τρωει κοκαλο απο χοιρινη σε 3 μπουκιες σαν μπισκοτο (το λυκοσκυλο το γλειφει απο δω το δαγκωνει λιγο απο εκει θελει μιση ωρα να το φαει). Εχουμε και ενα βελγικο γειτονα (μαυρο λυκοσκυλο) που οταν μας βλεπει σε βολτα με το λυκοσκυλο θελει να μας φαει ζωντανους καθως και τα καγκελα που μας χωριζουν.
    Λοιπον μια φορα τσακωθηκε το γερμανικο με το ελληνικο και μαντεψτε ποιος κερδισε. Βεβαια επεσε πολυ ξυλο και ειχαμε και αιματα. Κουβας νερο ηταν η λυση για να χωρισουνε.
    Το ελληνικο οσο δεν με ηξερε ηθελε να με φαει και μενα. Καθε φορα που πηγαινα κοντα χτυπαγε το εδαφος με τα 2 ποδια και γαβγιζε με μισος. Μεχρι που μια φορα του βγαζω ξαφνικα ενα μεγαλο κοματι απο κοτοπουλο. Απο κεινη τη μερα γιναμε φιλοι. Με μερικα κοκαλα ακομη γιναμε και αγαπημενοι φιλοι. Μαλιστα ειναι και ευγενικο. Αφηνει κατω το κοκαλο που του δινω να το χαιδεψω πρωτα και μετα το τρωει. Τα σκυλια θελουν τροπο. Δεν πρεπει να καταλαβουν οτι τα φοβασαι. Μυριζουν την αδρεναλινη που εκκρινεται αναμεσα στα μπουτια (για αυτο τα σκυλια βαζουν την ουρα αναμεσα στα ποδια για να μην εξαπλωνεται η μυρωδια και για αυτο μας μυριζουν αναμεσα στα ποδια). Αν καταλαβουν οτι φοβασαι παιρνουν θαρρος και αγριευουν περισσοτερο. Οσο πηγαινεις προς τα πισω η το βαζεις στα ποδια τοσο σε πλησιαζουν. Κατι που σημαινει οτι πρεπει να τους δειξεις οτι δεν φοβασαι και για αυτο λενε οτι αν εχεις μπουφαν και αναπτυξεις πληρως το μπουφαν πιανοντας το απο τα ακρα και ανασηκωνοντας το, μεγαλωνοντας την επιφανεια σου, τοτε πολυ πιθανο το σκυλι να φοβηθει.
    Τα σκυλια να ξερετε δεν ειναι χαζα και επισης φοβουνται και αυτα. Μαλιστα συνηθως για αυτο γαυγιζουν γιατι φοβουνται. Ετσι οταν δουν κατι μεγαλοσωμο να τα απειλει τοτε συνηθως θα το βαλουν στα ποδια. (Ετσι εδιωξα ενα μεγαλοσωμο κοπρο οταν μας επιτεθηκε σε βολτα με το λυκοσκυλο ριχοντας του πετρες και κουνωντας τα χερια ενω μας πλησιαζε απο μακρια).
    βεβαια το ελληνικα ποιμενικα ειναι ατρομητα και δεν μασανε ευκολα.
    Ανακεφαλαιωνοντας.
    - η του πετας νερο
    - η του πετας πετρες (πολλες και μεγαλες) χωρις να δειχνεις οτι φοβασαι
    - η του πετας κοτοπουλα και μπριζολες και γινεστε φιλοι
    - η παιρνεις ενα πιτμπουλ (παρομοιως ατρομητα και δεν μασανε και δεν το βαζουν κατω παρα μονο νεκρα) και σε προστατευει
    - η πας μονο με αμαξι
    - η πας απο αλλο δρομο

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ή όπως έγραψε ο rand βάζεις εντουρολάστιχα και κάνεις την πρωινή σου προπόνηση με τον σκύλο - προπονητή να σε παροτρύνει να πας πιο γρήγορα.

Επίσης παίζει και το εξής, όπως θα τρέχεις με την καθοδήγηση του προπονητή ασφαλώς, σταμάτα μια στιγμή και πέτα του κάνα κοκκαλάκι, ή αν έχεις μεγάλο μπάτζεκ κάνα μπριζολικό ενισχυμένο.

Θα σε προσέξει στην επόμενη προπόνηση

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο συγκεκριμένος ποιμενικός φίλε μου , απλά προφανώς θύμωσε ή επικράτησε το ένστικτο φύλακα που έχει , μιας και η πορεία της μηχανής μου , ήταν ίδια με εκείνη των αιγοπροβάτων.

Σήμερα το πρωί που πέρασα απο εκείνο το σημείο πάλι, ήταν πάνω σε ενα λοφίσκο καταξαπλωμένος και απλα΄με κοίταγε χωρίς άλλη κίνηση.

Τώρα είτε βαριόταν... που να τρέχει μέσα στην ζέστη με αυτό το τρίχωμα

Είτε απλά δεν ήταν εκεί οι γίδες ,για να νομίζει οτι τις κυνηγώ.

Θα δούμε μάλλον στο κοντινό μέλλον τι θα γίνει με το αρκουδόσκυλο.

Σημειωτέων οτι στο σπίτι μου έχω 6 σκυλιά πλέον σε κήπο και μέσα. Οπότε γνωρίζω τις συμπεριφορές τους. Απλά στον συγκεκριμένο κάτι πήγε στραβά...

και μια εικόνα απο το σπίτι για να έχετε μια ιδέα.

http://securitylair.purple-hat.net/h...mall-front.jpg

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μέλος Το avatar του/της rand
    1oν OMFG !!!
    2oν nice url
    3oν μπορεις να πας στη δουλεια κ με παρα-πεντε

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    χλιδή μες την εξοχή είσαι

σου εύχομαι να διατηρηθεί έτσι για πολλά χρόνια ακόμα

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Φίλε Gandalf, καταπληκτική περιοχή, καλορίζικο,

και για το Σαββατο είμαστε όλο το forum μεσα για μασα,

εμείς θα φέρουμε τα μπριζολίδια εσυ βάζεις τα κάρβουνα

ευχαριστούμε για την προσκληση
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Re sy apolon10 se pia geitonia meneis na tin apofeugoume?

θα παίξει και μάσα, αλλα΄οχι τώρα κοντινά , ένεκα επαγγελματικού ταξιδιού...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    για αυτο λενε οτι αν εχεις μπουφαν και αναπτυξεις πληρως το μπουφαν πιανοντας το απο τα ακρα και ανασηκωνοντας το, μεγαλωνοντας την επιφανεια σου, τοτε πολυ πιθανο το σκυλι να φοβηθει.
    Εδώ τι ακριβώς εννοείς γιατί μπερδεύτηκα Να σηκώσω το χέρια ψηλά?

Ωραίο post πάντως αν και για να κάνω όλα αυτά που λες θέλει πολύ θάρρος εκείνη τη στιγμή. Μου την έχει πέσει σκύλος και μου έφυγε η ψυχή. Το σκυλί όντως με μύρισε ανάμεσα στα πόδια τότε και έφυγε άρον άρον γιατί δεν έτρεχε αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή ανάμεσα στα πόδια μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

και μια εικόνα απο το σπίτι για να έχετε μια ιδέα.

http://securitylair.purple-hat.net/h...mall-front.jpg

Gandalf
    καλορίζικο Gandalf

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακάτικο πρωϊνό....
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 14:29
  2. ένα τυπικό πρωινό.....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7