Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 166

Θέμα: prwth mhxanh gia gynaika

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
    αχχ...μην τις πετας ετσι αυτες τις foto γιατι κατι με πιανειιιιιιιι.....
    ηδη απαΝΤΗσες στην ερωτηση του τιτλου του θρεντ... γυναικα ξεγυναικα το παθος ειναι ενα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε Σταυρε...

Το γκαζι του ΚΤΜ για πρώτη μηχανη;
    το μηχανακι ΜΑΜΑ ειναι φιλικοτατο πιστεψε με... τα 660 XTR και ΧΤΧ εχουν το ιδιο γκαζι

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    το μηχανακι ΜΑΜΑ ειναι φιλικοτατο πιστεψε με... τα 660 XTR και ΧΤΧ εχουν το ιδιο γκαζι
    Οκ, δεν εχω ίδια πείρα, οποτε δεν αντιλεγω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

καλα παντως 640cc θα φυγουμε μαζι απο καμια πλαγια....και θα φωναζω jeronimoooooo
    625 c.c. ειναι τα κυβικα

δυστηχως ειναι το μονο πολιτικο μηχανακι της ΚΤΜ ,αλλιως πας σε exc 400 αλλα δεν κλειδωνει (οποτε ειναι πολυ επιφοβο) απο την μια , βγαζει περισσοτερα γουστα απο την αλλη, και αποκλειεις τα μακρυνα ασφαλτινα ταξιδια.

... οσο για τη μηχανη μαλλον ειμαι αναμεσα σε klx kai cbf αλλα ρε γαμωτο η αδυναμια μου ηταν το Ninjaki η κατι σε Ktm.θελει ψαξιμο......αλλα ξερω γω.......ολοι λενε για πρωτη μηχανη και για πρωτη μηχανη.....καλο ειναι να παρω κατι για ξεκινημα αλλα γιατι να μπω στη διαδικασια να το πουλησω οταν θα θελω κατι αλλο μετα απο την περιοδο του ξεκινηματος?
    Μην πάρεις κάτι "για ξεκίνημα" αν δεν σου αρέσει. Πάρε κάτι που να το γουστάρεις και κράτα το. Το να πάρεις μια μηχανή που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα την αλλάξεις σε έξι μήνες-ένα χρόνο, εκτός από τα χρήματα που θα χάσεις, θα πρέπει να δώσεις μια μηχανή που έχεις μόλις φέρει σε μια καλή κατάσταση (ένα μετάχειρο ΠΑΝΤΑ θέλει κάποια λεφτά) και θα πρέπει να συνηθίσεις σε μια καινούρια μοτό.

Συμβουλή από εμένα, για πρώτο πάρε κάτι που σου αρέσει, κατά προτίμιση χωρίς πολλά (εύθραυστα) πλαστικά

Καλές βόλτες

Νέο μέλος Το avatar του/της loukia slomanco
    τωρα μπερδευτικα ακομα πιο πολυ...αν ηξερα τι να παρω θα ηταν πολυ ευκολο.......αλλα καλυτερα πιστευω να παω σε μια αντιπροσωπεια...να δοκιμασω 1-2 για να δω προς τα που κλεινω.Αλλα όντως ειναι μαλακια να παρω κατι απλα για ξεκινημα και να εχω στο μυαλο μου ποτε θα το πουλησω...
    Katana κατι αλλο σε ktm πιο ηπιο δεν υπαρχει?
    (You Gotta) Fight For Your Right (To Party)

Katana κατι αλλο σε ktm πιο ηπιο δεν υπαρχει?
    μονο ενα???πολλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. KLE 250 ANHELO...αντε ΑΧ-1 η Xr 250 που ειπε και ο Rein...πρωτα μαθαινουνε να μπουσουλαμε και μετα να περπαταμε...το να τρεχουμε ακομα ουτε να το σκεφτεσε....φιλικα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	workshop.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	203430

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    υ.γ. KLE 250 ANHELO...αντε ΑΧ-1 η Xr 250 που ειπε και ο Rein...πρωτα μαθαινουνε να μπουσουλαμε και μετα να περπαταμε...το να τρεχουμε ακομα ουτε να το σκεφτεσε....φιλικα...
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Guido_Brasletti
    Μην πάρεις κάτι "για ξεκίνημα" αν δεν σου αρέσει. Πάρε κάτι που να το γουστάρεις και κράτα το. Το να πάρεις μια μηχανή που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα την αλλάξεις σε έξι μήνες-ένα χρόνο, εκτός από τα χρήματα που θα χάσεις, θα πρέπει να δώσεις μια μηχανή που έχεις μόλις φέρει σε μια καλή κατάσταση (ένα μετάχειρο ΠΑΝΤΑ θέλει κάποια λεφτά) και θα πρέπει να συνηθίσεις σε μια καινούρια μοτό.

θα διαφωνήσω...

σαν αρχάριος αναβάτης(αναβάτρια) η επιλογή μιας μεταχειρισμένης για 1η μοτό είναι προτεινόμενη κατά τη γνώμη μου, έχοντας και κατα νου ότι μετά απο ένα, ενάμισυ χρόνο θα τη δώσεις, ναι ...

σαν αρχάριος, δεν ξέρεις τι θέλεις... είναι πιθανόν να πάρεις μια μηχανή που μετά απο λίγο θα το μετανιώσεις ή πολύ απλά θα κρίνεις (έχοντας αποκτήσει πλέον και μια άποψη και εμπειρία) ότι δεν σου κάνει, θες κάτι άλλο. Ένα μεταχείρο, θα χάσει πολυ λιγότερη αξία (άρα και εσύ χρήματα) απο ότι ένα καινούριο μηχανάκι.

επίσης, το 1ο σου δίκυκλο έχει αυξημένες πιθανότητες κακομεταχείρισης, λόγω άγνοιας - όχι σκόπιμα - όπως και αυξημένες πιθανότητες χτυπημάτων, χαζοπτώσεων κλπ κλπ. Ποιο θα κλάψεις πιο πολύ? ένα μηχανάκι της κούτας ή ένα παλιό δουλεμένο που ξέρεις ότι θα το δώσεις μετά απο λίγο?

το μειονέκτημα ότι ένα μεταχειρισμένο θα σου ζητήσει χρήματα, είναι ως ένα βαθμό ελεγχόμενο καθώς δε θα πας να πάρεις ότι σουργελο σου πασάρουν αλλά ένα μηχανάκι που θα το ψάξεις πρώτα. Ότι μεταχειρισμένο έχω αγοράσει στο παρελθόν (και δεν είναι λίγα), κανένα δεν μου ζήτησε χρήματα, πέραν ενός τυπικού σερβις...

Όσον αφορά το να συνηθίσεις μια νέα μοτό, προσωπικά αυτό δεν το βρίσκω καθόλου κακό, το αντίθετο, μας κάνει καλύτερους οδηγούς και με περισσότερη άποψη...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ................
    Στούκαρε χωρίς κράνος αυτός ρε...????
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

θα διαφωνήσω...

σαν αρχάριος αναβάτης(αναβάτρια) η επιλογή μιας μεταχειρισμένης για 1η μοτό είναι προτεινόμενη κατά τη γνώμη μου, έχοντας και κατα νου ότι μετά απο ένα, ενάμισυ χρόνο θα τη δώσεις, ναι ...

σαν αρχάριος, δεν ξέρεις τι θέλεις... είναι πιθανόν να πάρεις μια μηχανή που μετά απο λίγο θα το μετανιώσεις ή πολύ απλά θα κρίνεις (έχοντας αποκτήσει πλέον και μια άποψη και εμπειρία) ότι δεν σου κάνει, θες κάτι άλλο. Ένα μεταχείρο, θα χάσει πολυ λιγότερη αξία (άρα και εσύ χρήματα) απο ότι ένα καινούριο μηχανάκι.

επίσης, το 1ο σου δίκυκλο έχει αυξημένες πιθανότητες κακομεταχείρισης, λόγω άγνοιας - όχι σκόπιμα - όπως και αυξημένες πιθανότητες χτυπημάτων, χαζοπτώσεων κλπ κλπ. Ποιο θα κλάψεις πιο πολύ? ένα μηχανάκι της κούτας ή ένα παλιό δουλεμένο που ξέρεις ότι θα το δώσεις μετά απο λίγο?

το μειονέκτημα ότι ένα μεταχειρισμένο θα σου ζητήσει χρήματα, είναι ως ένα βαθμό ελεγχόμενο καθώς δε θα πας να πάρεις ότι σουργελο σου πασάρουν αλλά ένα μηχανάκι που θα το ψάξεις πρώτα. Ότι μεταχειρισμένο έχω αγοράσει στο παρελθόν (και δεν είναι λίγα), κανένα δεν μου ζήτησε χρήματα, πέραν ενός τυπικού σερβις...

Όσον αφορά το να συνηθίσεις μια νέα μοτό, προσωπικά αυτό δεν το βρίσκω καθόλου κακό, το αντίθετο, μας κάνει καλύτερους οδηγούς και με περισσότερη άποψη...
    πεστα ρε Κωστακη...

υ.γ. μεσα στο τυπικο σερβις ηταν και το λαμπατερ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχει σημασία και τι χρήση σκοπεύεις να του κάνεις. Αν θες μια μηχανή που να την κυκλοφορέις κάθε μέρα πρέπει να είναι όσο πιο αξιόπιστη και φτηνή στη χρήση της, να μπορείς να βασιστείς ότι το πρωί που θες να πας στη δουλειά θα πάρει μπρος. Αν θες μια μηχανή για χόμπι-βόλτες μπορείς να βάλεις και το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη για να κάνεις το χόμπι σου; Στο λέω αυτό γιατί για τα ΚΤΜ ακούγονται πολλά περι αξιοπιστίας (Δεν είχα ποτέ-δεν ξέρω προσωπικά)

Η ιπποδύναμη σαν νούμερο δεν λέει κάτι από μόνη της, έχει σημασία πως "βγαίνει" στο δρόμο. Άλλο οι 65 ίπποι ενός Suzuki RGV και άλλο ενός V-Strom! Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε πιο πολλά κυβικά από τα 250 που είπες αρκεί να είναι ομαλό στην απόδοσή του και να ξέρεις με τι "μπλέκεις" Τα άλογα μην τα φοβάσαι, τον εαυτό σου να φοβάσαι και όσους βρείς στο δρόμο σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    αγορασε απο το ebay μπουκαλες με σκανδιναβικο αερα...η πληροφορια οτι του στειλανε και φωτο με το τι θα συναντησει ειναι ακομα υπο εξεταση...εμπαινε Κωστακηηηηηηηηηηηη....

υ.γ. Λουκια σορρυ για το σπαμ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	swedish_girls_02-500x666.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	203431

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ??

πεστα ρε Κωστακη...
    υ.γ. μεσα στο τυπικο σερβις ηταν και το λαμπατερ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μωρή κουτσάβλα, το λαμπατέρ αφορούσε καινούριο ιταλικό μηχανάκι ... ότι μεταχείρο έχει περάσει απο τα χέρια μου ήταν χόνΔα, τέλος.

γιατί μον αμούρ, τι έγραψα που σε παρεξένεψε ??

μωρή κουτσάβλα, το λαμπατέρ αφορούσε καινούριο ιταλικό μηχανάκι ... ότι μεταχείρο έχει περάσει απο τα χέρια μου ήταν χόνΔα, τέλος.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν ηξερα οτι το αγορασες και καινουργιο...εκτηθεσε αγορι...εκτηθεσε....

αγορασε απο το ebay μπουκαλες με σκανδιναβικο αερα...η πληροφορια οτι του στειλανε και φωτο με το τι θα συναντησει ειναι ακομα υπο εξεταση...εμπαινε Κωστακηηηηηηηηηηηη....
    Τα χρωματα να ειναι κοκκινο-μπλε-ασπρο παρακαλω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. F650GS gia gynaika
    από SCL στο forum BMW
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 12:31
  2. CB400SF gia prwth mhxanh...
    από ledz στο forum Honda CB series