Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νά'τανε η ζήλια ψώρα...:rotflmao:
![]()
:a24:
:a019:
Νά'τανε η ζήλια ψώρα...:rotflmao:
![]()
:a24:
:a019:
Για μένα το τέλειο! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποια ζήλια ρε μλκ....
ξέρεις τι αγόρασες;:rotflmao:
![]()
![]()
(ντάξει μου αξίζει ένας τέτοιος -->:a24: αλλά τουλάχιστον έχω αυτογνωσία)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και εγω αν ειχα ενα τετοιο:
http://failblog.files.wordpress.com/...epair-fail.jpg
8α προσπα8ουσα με ΚΑΘΕ τροπο να το ξεφορτω8ω, ακομα και για ενα καφασι μπυρες, στην περιπτωση που ο αλλος νομιζει οτι με επιασε κοροιδο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
#1 @σταυρος: οτι μοιαζει με africa 09/2001 ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη africa 09/2001. μπορει να σε προκυψει κανα καφρικα οταν το καβαλησεις και να μην εχεις μπανανες να το 8ρεψεις για να μην πονεσεις.![]()
#2: συγκρινετε το με την φωτο της πρωτης σελιδας. στον κερδισμενο παρεχεται αυτοματα ηλεκτρομαγνητικη κουβερτα μετα ποδηλατικου δυναμό για τις κρυες νυχτες στην ερημο της Γκομπι. :rotflmao:
ασ΄τα διααλα, πεταχτηκαν και τα καφασακια να μιλανε για αφρικα....![]()
![]()
δεν εχω kawasaki καρδια μου...
εχεις μεινει πολυ πισω τελικα...
τσαμπα τα εγραφες ολα αυτα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρε ον οφφ κι ότι να'ναι, οι ομορφιες τση ελλαδας και σιγουρα τση κρητης ξεκινανε εκει που τελειωνει η ασφαλτος
ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος??Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mάλλον για εδώ πάει, λίαν συντόμως (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα είμαι δίδυμος με τον Θωμά (τελικά)..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πεσ'τα ρε Σταύρο γιατί εγώ τα λέω αλλά δεν μ'ακούνεΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρε ον οφφ κι ότι να'ναι, οι ομορφιες τση ελλαδας και σιγουρα τση κρητης ξεκινανε εκει που τελειωνει η ασφαλτος![]()
S1000RRΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος??![]()
![]()
:rotflmao:
εισαι κακος ρε π0υστη αλλα εχεις δικιο....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
S1000RR:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκεί δεν πεφτεις χαμηλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
S1000RR:rotflmao:
Απλά πέφτεις :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
μακη..... ρε φιλε .... εισαι ετοιμος για μηχανη με ΠΑΡμΠΡΙΖ, ΠορτΜπαγαζ και φορτιστη κινητου?
Ασε ΚΑΛΥΤΕΡΑ....στη γυναικα σιγουρα θα αρεσει...ΑΛΛΑ φιλε ΘΑ ΤΟ σιχαθεις και ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ
ρωτα και εμενα....![]()
κιόλας ρε μητσάρα με το απρ ???![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
οταν το αφρικα κανει χλμ στα ταξίδια εσείς κάνετε χλμ μεχρι το καφε και τον μαστορα....
ιιιχααααααα λεμε.........!
αρε αλανιαρηδες....να ξανα διαβάσετε το threadaki αυτο σε κανα χρονο....που στην ελλαδα που ζούμε μαθαμε ολοι να εχουμε μεταξωτούς κώλους....και μηχανες με 8-9-10000!
καλό μεσημεράκι
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
οταν το αφρικα κανει χλμ στα ταξίδια εσείς κάνετε χλμ μεχρι το καφε και τον μαστορα....
ιιιχααααααα λεμε.........!
αρε αλανιαρηδες....να ξανα διαβάσετε το threadaki αυτο σε κανα χρονο....που στην ελλαδα που ζούμε μαθαμε ολοι να εχουμε μεταξωτούς κώλους....και μηχανες με 8-9-10000!
καλό μεσημεράκι
![]()
![]()
![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mάλλον για εδώ πάει, λίαν συντόμως (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα είμαι δίδυμος με τον Θωμά (τελικά)..![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλάκα Μάκη θέλεις ψυχίατρο.
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο.
Ημαρτον παναϊα μ΄.......![]()